Loveshoot: jullie liefde voor elkaar in foto’s

Je bent net verliefd of misschien al heel lang gelukkig samen. Tijdens een loveshoot leg ik jullie liefde voor elkaar op een pure en ongedwongen manier vast.

Hoe werkt een loveshoot?

We zoeken samen een mooie locatie uit die bij jullie past. Het strand, een bos, een park of misschien wel dat mooie station waar jullie elkaar hebben leren kennen. We gaan een stuk wandelen, picknicken of iets anders doen waar jullie blij van worden. Door jullie kleine opdrachtjes te geven zorg ik ervoor dat jullie oog hebben voor elkaar en niet voor mij met mijn camera.

Ongedwongen foto’s

Het resultaat is een serie ongedwongen, mooie foto’s van jullie samen. Binnen twee weken na de shoot stuur ik jullie een selectie door. Hieruit mogen jullie de foto’s kiezen waar jullie het blijst van worden. Die foto’s bewerk ik en stuur ik digitaal in hoge resolutie naar jullie toe. Zo kunnen jullie zelf de gewenste afdrukken maken.

Samen lachen, een oprechte knuffel of een blik die boekdelen spreekt..

Wil je meer mooie momentjes samen zien?

Bekijk dan mijn portfolio.
Bekijk ook de prijzen van een loveshoot.

  • Inge haar mensenkennis gecombineerd met een goede dosis humor maakt haar uitstekend voor dit werk. Ik sta zelf niet graag voor de camera, maar met Inge haar informele sfeer en leuke opdrachten vergat ik soms even dat ik op beeld werd gezet. Samen met mijn vriendin en Inge een onvergetelijke dag gehad die nu voor altijd is vastgelegd op een mooie manier. Inge maakt gebruik van meerdere technieken en is niet bang om eens iets nieuws uit te proberen. Mijn vriendin en ik willen Inge dan ook bedanken voor zowel de foto's als de ervaring zelf!
    Kim & Maurice uit Den Bosch
    Kim & Maurice uit Den Bosch

Wil je ook mooie foto's van jullie samen?

Neem contact met me op!