Newbornshoot

Newbornshoot Den Bosch, Rosmalen e.o.

Yes, jullie verwachten een kindje, superleuk! Een unieke tijd met zoveel mooie momenten komt eraan. Herinneringen die je voor altijd wilt bewaren. Maar vindt met een baby in huis maar eens tijd om mooie foto’s te maken.

Hoe fijn zou het zijn als er iemand bij jullie thuis kwam die jullie verhaal kent en jullie bijzondere momenten met jullie baby fotografeert. Niet geposeerd, maar gewoon zoals het is. Met een prachtige kleurrijke serie foto’s in een album als resultaat. Zodat jullie altijd terug kunnen naar deze mooie tijd.

 • Wat een fantastische reportage! Echt prachtig, zo mooi! Ik had van tevoren gehoopt op zulke foto's, maar als je ze dan op je scherm ziet, word je daar echt intens gelukkig van. Ben echt heel blij dat we dit gedaan hebben en in het bijzonder dat we jou gekozen hebben. Jouw foto's stralen een bepaalde zachtheid uit die ik echt heel erg mooi vind. Je hebt topwerk afgeleverd, dankjewel!
  Tessa uit De Meern
  Tessa uit De Meern

HOE GAAT EEN NEWBORNSHOOT?

Bij een newbornshoot fotografeer ik bij jullie thuis wat jullie normaal ook zouden doen met jullie baby. Niet poseren, niet alles vijf keer opnieuw doen voor de foto en geen strikjes en bloempotten. Ik kom naar jullie thuis en fotografeer zoals het is. Lekker badderen, eten, knuffelen, slapen en voeden. Weinig geposeerde foto’s maar echte momenten. Want dat zijn de momenten die jullie verhaal vertellen en dus zorgen voor mooie, spontane, liefdevolle foto’s.

WANNEER JULLIE NEWBORNSHOOT?

Het beste moment is tussen 2 en 4 weken na de geboorte. Dan zijn jullie wat meer aan elkaar gewend, maar is jullie baby nog wel heel klein. Samen kiezen we het beste moment. Het mooist is als het hele gezin compleet is. Als er oudere broertjes en zusjes zijn betrek ik die graag bij de shoot. Want zij zijn natuurlijk ook belangrijk.

Newbornshoot Nijmegen - Familiefotograaf Inge van den Broek - ouders lachen naar baby

Mijn werkwijze

1. VOORAF Om jullie verhaal goed te kunnen vertellen hebben we altijd persoonlijk contact. Door jullie beter te leren kennen weet ik wat belangrijk voor jullie is en kan ik jullie tips geven voor de beste foto’s.

2. DE REPORTAGE Dan kom ik foto’s maken. Ik loop een stukje met jullie verhaal mee en leg vast wat ik zie: jullie verbinding en liefde. Waar nodig geef ik jullie wat kleine opdrachtjes, zodat jullie zonder stijf poseren tóch die mooie foto’s krijgen.

3. NA DE SHOOT ontvangen jullie binnen een week een preview en binnen vier weken jullie persoonlijke galerij met een mooie verzameling foto’s. Jullie kiezen de foto’s die jullie het allermooist vinden.


 • Het cliché is zo waar, de eerste tijd gaat snel en komt niet meer terug. Dan is het zo waardevol om dat in je eigen omgeving vast te laten leggen op een rustige, ontspannen manier. Inge maakt de foto's uit een andere hoek dan je zelf zou doen en het is helemaal leuk dat je er allemaal opstaat. Super mooi en waardevol om te hebben!
  Marieke & Jos uit Rosmalen
  Marieke & Jos uit Rosmalen

Waarom een shoot met je baby?

Waarschijnlijk maak je heel wat foto’s met je telefoon van die schattige voetjes, dat handje op je borst of dat schattige snoetje, maar zou het niet mooi zijn om jullie verbinding en dagelijkse leven vast te leggen op foto? Zodat je later weer kunt ervaren hoe dat ook alweer was, dat urenlang knuffelen, dat snuffelen aan dat babyhoofdje, het slapen in de draagzak, het geven van borstvoeding, en ja ook die scherpe nageltjes aan je neus. Het zijn de herinneringen aan jullie dagelijkse leven die later het meest dierbaar en betekenisvol zijn.

Jullie verhaal in liefdevolle, sprekende foto's

WAT KRIJG JE ALS JE EEN NEWBORNSHOOT BOEKT?

✔ Persoonlijk betrokken fotograaf Inge met 100% aandacht voor jullie

✔ Een fijne fotoreportage bij jullie thuis zonder stijf poseren en met wat kleine, mooie opdrachtjes

✔Sprekende, liefdevolle foto’s die het verhaal van jullie gezin vertellen

✔ Zelf foto’s kiezen die jullie het allermooist vinden op jullie persoonlijke pagina

✔ Een handgemaakt album vol waardevolle herinneringen voor nu en voor later

 • Eén van de mooiste momenten in ons leven was de geboorte van onze zoon. We wilden heel graag mooie foto’s van hem nadat hij pas geboren was als herinnering aan deze bijzondere tijd. Nadat Inge onze bruiloft fantastisch had vastgelegd was voor ons de keuze dan ook heel eenvoudig om haar weer te vragen. Toen onze zoon 2 weken was kwam ze bij ons thuis om in alle rust de dagelijkse momentjes vast te leggen. Inge was heel lief en doordat ze zo kalm te werk gaat merkte onze baby helemaal niet dat hij werd gefotografeerd. Ze ziet daarnaast allerlei leuke details, die wij alweer over het hoofd hadden gezien. Het mooiste vind ik nog steeds dat het Inge zo goed lukt om de emoties te vangen in haar foto’s. Wij vinden Inge echt super professioneel en wij kunnen haar alleen maar aanraden.
  Vera & Michiel uit Rotterdam
  Vera & Michiel uit Rotterdam
Wie ben ik?

NEWBORNFOTOGRAAF INGE

Foto van fotograaf Inge kust haar dochter

Dit ben ik, Inge! Samen met Michiel en onze dochter Daantje (2020) woon ik in Rosmalen. Ik houd enorm van kleur, gezelligheid en lekker eten. Niet voor niets woonde ik van 2012 tot 2016 in het mooie Sevilla. Ik geniet ook van in de natuur zijn, verbinding zoeken met mensen en oprechte emoties delen. Dat zie je ook terug in mijn foto’s.

Sinds de geboorte van Daantje realiseer ik me nog meer hoe waardevol foto’s zijn. Ik heb de hele wereld over gereisd, een mooie studententijd gehad en vier jaar in Spanje gewoond. Die tijd had ik niet willen missen. Maar nu kan ik me geen leven meer voorstellen zonder Daantje. Dat gevoel, die verbinding en liefde, leg ik graag vast in mijn foto’s. Zo tof dat ik dat ook voor andere ouders mag doen.

Lees meer over mij


 • Wat ontzettend tof om een fotoshoot te doen met Inge! Mijn zoontje Fabian en ik hebben nu prachtig beeld van ons samen, daar zullen we nog vaak naar terugkijken. Inge is ontspannen, laat dingen gebeuren en legt deze dan vast in mooi helder, fris beeld. Erg waardevol, dankje Inge!
  Ires uit Uden
  Ires uit Uden
JAARABONNEMENT - 4 shoots + luxe album

HET EERSTE JAAR VAN JOUW BABY

Het is waar wat ze zeggen: de tijd gaat zo snel. Als je net ouders bent geworden, lijkt die versnelling nog harder te gaan. Je pasgeboren wondertje groeit in een paar weken uit haar eerste kleertjes. Ze leert lachen, vasthouden, zitten, kusjes geven en staan, en dat allemaal binnen een jaar. Een jaar waarin jij drukker bent dan ooit, want dat kleine wondertje heeft best wat aandacht nodig.
Newbornreportage Goes - Inge van den Broek


Ik bied daarom een all-in pakket aan, waarmee ik vier keer bij jullie langs kom tijdens het eerste jaar. Als ze net geboren is, twee keer tussendoor, en tijdens/rond de eerste verjaardag. Niet alleen voor jullie als ouders zijn dit heel waardevolle herinneringen, ook voor dat kleine wondertje dat op een dag dat fotoalbum uit de kast zal willen zien en daarna nog heel vaak zal willen ‘lezen’


Jullie favoriete foto's in een prachtig luxe album


Pfffffff..hoe leuk is een album, maar hoeveel tijd kost het om een album te maken en te bestellen. Dat klusje blijft vaak liggen. Daarom bied ik naast digitale bestanden zit ook een luxe album aan. Door mij digitaal ontworpen met jullie favoriete foto’s en in Griekenland met de hand gemaakt. Haarscherpe afdrukken op dik flat lay pagina’s en een linnen kaft in jullie favoriete kleur. Zo kunnen jullie gemakkelijk door de herinneringen aan deze unieke tijd bladeren.

Newbornshoot Rosmalen - newbornfotograaf Inge van den Broek

Oh wow Inge, wat onwijs mooi! Zijn we heel erg blij mee..! Wij vonden het heel bijzonder om jou een ochtend over de vloer te hebben en zijn ontzettend blij met deze mooie foto’s. Heel erg bedankt voor alles. We gaan ze gauw trots aan iedereen laten zien!

Wil je een newbornshoot boeken, wil je meer informatie of heb je een vraag?

Contact