Fotograaf Inge van den Broek

[ppb_content_half_bg size=”one” title=”” slug=”” subtitle=”” background=”https://ingevandenbroek.nl/wp-content/uploads/2018/01/Inge-van-den-Broek-familiefotograaf-familieshoot-den-bosch-kerstmis-2.jpg” background_position=”top” padding=”30″ bgcolor=”” opacity=”100″ fontcolor=”” align=”left” custom_css=”” ]

Typisch Inge

trotse peettante van Lotte en Huub – woont samen met konijnen Connie en Donnie – verliefd op de leukste Zeeuw van Nederland: Michiel – heeft 4 jaar in Sevilla gewoond – dol op zelfgemaakte taartjes en aardbeien – houdt van reizen, dichtbij en ver weg – wandelt graag – geniet van kleine dingen – wordt blij van alles wat turquoise is – speelt graag padel – lacht graag en veel

[/ppb_content_half_bg]

[ppb_image_half_fixed_width size=”one” title=”Title” slug=”” image=”https://ingevandenbroek.nl/wp-content/uploads/2018/12/portret-trouwfotograaf-Inge-van-den-Broek-1.jpg” align=”right” padding=”30″ bgcolor=”” fontcolor=”” lightbox=”0″ custom_css=”” ]In de winter word ik heel blij van gedichten schrijven namens de Sint, taarten bakken, warme chocolademelk met veel slagroom en de kerstboom versieren. Als het weer mooi weer word ga ik heel graag kamperen, lekker de natuur in, wijntjes op het terras drinken en picknicken. Volgens mij zijn het juist die kleine geluksmomentjes die ons leven mooi maken.

Spontane momenten fotograferen

En helemaal mooi is het natuurlijk als je die momenten kunt delen met de mensen die je lief zijn. Ik vind dat heel waardevol en denk daarom ook dat ik het zo mooi vind om juist die spontane momenten van liefde te fotograferen. Ouders die lachend achter hun kinderen aan rennen, een traan van oma die haar kleindochter ziet trouwen of de verliefde blik van de bruidegom als zijn bruid de deur open doet. Dat zien raakt me iedere keer weer. Niet stijf geposeerd, maar spontane, echte momenten, die wil ik voor eeuwig vastleggen.

Afgestudeerd op mensen en hun verhalen

Mensen en hun verhalen inspireren me. Niet voor niets ook dat ik culturele antropologie studeerde. Voor mijn afstudeeronderzoek liep ik 900 km vanuit Zuid-Frankrijk naar Santiago de Compostella. Leuk om te ervaren hoe gemakkelijk andere mensen onderweg hun verhalen aan mij vertelden. Doordat ik betrokken ben en mensen met een vleugje humor snel op hun gemak stel, ontstaat er, ook tijdens de fotoshoots, een ongedwongen en open sfeer.[/ppb_image_half_fixed_width]

[ppb_image_half_fixed_width size=”one” title=”Title” slug=”” image=”https://ingevandenbroek.nl/wp-content/uploads/2018/12/trouwfotografie-en-familieshoot-familiefotograaf-Inge-van-den-Broek-1-2.jpg” align=”left” padding=”30″ bgcolor=”” fontcolor=”” lightbox=”0″ custom_css=”” ]

Fotograaf in Spanje

Ik houd van positiviteit en spontane acties. Tijdens een rondreis door Andalusië werd ik verliefd op de stad Sevilla. Het eten, het klimaat, maar vooral de relaxte sfeer en manier van leven.. wauw, wat een stad! Ik besloot er een tijdje te gaan wonen. Dat ‘tijdje’ werd uiteindelijk vier jaar. Ik leerde Spaans, maakte vrienden voor het leven, organiseerde fiets- en wandeltours voor toeristen en fotografeerde veel in deze prachtige stad. Daar besloot ik een fotografieopleiding te volgen.

Fulltime fotograaf

Die opleiding sloot ik af met een expositie in een galerie in Sevilla. In mijn foto’s combineer ik mijn creativiteit met mijn passie voor mensen en dat kleine geluk. Dat geeft mij zoveel energie, dat ik besloot om na vier jaar terug in Nederland een nieuwe uitdaging aan te gaan als fulltime fotograaf.

Wil jij ook je bruiloft of familie door mij laten fotograferen? Neem dan contact met me op. 
[/ppb_image_half_fixed_width]