Fotograaf Inge van den Broek

Typisch Inge

heeft 4 jaar in Sevilla gewoond – liefde van haar leven bleek geen Spanjaard, maar een Zeeuw – houdt van gezond eten, zelfgemaakte taarten en aardbeien – en oh ja, ook van chocolade (vooral karamel-zeezout!) – familiemens en peettante van Lotte en Huub – vrolijk en enthousiast – soms wat chaotisch – sportief – gek op avontuurlijke reizen – wandelt graag – fan van konijnen Connie en Donnie – turquoise – levensgenieter

Voor mijn zevende verjaardag op de camping in Luxemburg kreeg ik mijn eerste camera. Nog zo’n ouderwetse met een rolletje 😊. Ik herinner me nog goed hoe blij ik daarmee was. Van papa leerde ik de basisbeginselen van de fotografie en mijn broertje en zusje werden mijn favoriete modellen. Mensen en hun verhalen hebben me altijd geïnspireerd. Niet voor niets studeerde ik culturele antropologie. Ik leerde veel over mensen en maakte prachtige reizen.

“Inge stelde ons meteen op ons gemak. Haar enthousiasme werkte ongelofelijk aanstekelijk en haar omgang met de kids was werkelijk fantastisch”.


Verliefd op Spanje

Tijdens een rondreis door Andalusië in 2011 werd ik verliefd op de stad Sevilla. Het eten, het klimaat, maar vooral de relaxte sfeer en manier van leven.. wauw, wat een stad! Ik besloot er een tijdje te gaan wonen. Ik leerde Spaans, organiseerde fietstours voor toeristen en verdiepte me verder in portretfotografie. Ik ontdekte dat ik het vooral geweldig vond om de band tussen mensen vast te leggen en mocht zelfs met mijn foto’s exposeren in een galerie in Sevilla.

Spontane trouwfotografie

Toen ik de fotograaf op de bruiloft van mijn zus aan het werk zag viel het kwartje. Dit is precies wat bij mij past! Ik maak gemakkelijk contact, ben open en enthousiast, waardoor ik zonder moeite opga in groepen. Hierdoor kan ik onopvallend mooie, echte momenten vastleggen. Door mijn enthousiasme en grappige opdrachtjes ontstaat er een ongedwongen en ontspannen sfeer. Heel handig als je mensen fotografeert die niet gewend zijn om voor de camera te staan.

fotoshoot Inge van den Broek

Konijn Connie

Trouwfotograaf in Rosmalen

Inmiddels woon ik weer in mijn geboortedorp Rosmalen samen met Michiel en onze konijnen Connie en Donnie. Hoewel ik vanuit huis werk kom ik in het hele land om bruiloften en families te fotograferen. Regelmatig ga ik ook voor trouwreportages naar het buitenland. Ik fotografeerde bruidsparen in Frankrijk, Spanje en Italië. Mooi om mijn passie voor reizen, fotografie én de liefde te kunnen combineren.

Gespecialiseerd in trouwfotografie en familiereportages

Ik heb me gespecialiseerd in trouwfotografie en familiereportages, omdat ik het het allerleukst vind om de connectie tussen mensen vast te leggen. Ouders die lachend achter hun kinderen aan rennen, een traan van oma die haar kleindochter ziet trouwen of de verliefde blik van de bruidegom als zijn bruid de deur open doet. Niet stijf geposeerd, maar spontane, echte momenten, dát zijn momenten die me raken en die ik graag als herinnering voor altijd wil vastleggen.


Wil je door mij foto's laten maken van jouw bruiloft of familie?

Check mijn beschikbaarheid

 

Dit zeggen bruidsparen en families over mij:

Tijs & Elke uit België
Wij zijn deze zomer gehuwd in Frankrijk en Inge was onze fotografe. Dit was een schot in de roos. Ze stelde ons meteen op ons gemak en met de juiste tips en trics wisten we meteen dat Inge perfect weet wat ze doet. Haar enthousiasme werkte ongelofelijk aanstekelijk en haar omgang met de kids (met dank aan Jaapie) was werkelijk fantastisch. Geen moeite was haar te veel. Het resultaat van de fotoshoot tart werkelijk alle verbeelding en wij zouden Inge dan ook iedereen aanraden!

Tijs & Elke uit België
Sylvie & Johan uit Den Bosch
Onze keuze viel op Inge, omdat we geen stijve gemaakte foto's wilden, maar spontane en ongedwongen foto's. De klik en de informele sfeer voelden we meteen in het eerste contact met haar. Op de dag zelf was Inge nagenoeg onzichtbaar en ze heeft werkelijk prachtige foto's genomen. Onze gasten waren ook enorm enthousiast over Inge. Wat een leuk spontaan persoon ze was en hoe ze onzichtbaar foto's maakte. Het album was werkelijk fantastisch. Ook onze naasten waren allen zeer positief over de prachtige foto's. Ze doet meer dan haar werk; voert haar passie uit. Een onvergetelijke dag en door Inge onvergetelijke tastbare herinneringen!

Sylvie & Johan uit Den Bosch
Daniëlle & Peter uit Buren
Inge is een fantastische fotografe die zelfs op een regenachtig moment prachtige foto's weet te maken. Ze is creatief, spontaan en je voelt je helemaal op je gemak. Tijdens de dag zelf heb je bijna niet door dat ze foto's maakt. Ze mengt zich onder de gasten en weet veel spontane momenten vast te leggen. Kortom, wij raden Inge van den Broek echt aan als fotografe op je bruiloft!

Daniëlle & Peter uit Buren
Vera & Michiel uit Rotterdam
Wat een topper ben je toch! We zijn zó blij met de foto's van onze bruiloft. En het was echt een uitdaging voor je met bijna 37 graden, maar dat is helemaal niet te zien op de foto's al weten wij natuurlijk hoeveel energie het kost om überhaupt maar een voet vooruit te zetten met zulke temperaturen. Maar echt, je was top in de voorbespreking al, wist precies wat we zochten, ging mee met beoordelen van de fotolocatie en gaf goede instructies op de dag zelf. En heel veel belangrijke momenten van ons heb ik jou weer niet eens gezien, echt een professional! Nogmaals bedankt!

Vera & Michiel uit Rotterdam