Fotograaf Inge van den Broek

Fotograaf Inge op een van haar reizen door Myanmar

Typisch Inge

heeft 4 jaar in Sevilla gewoond – liefde van haar leven bleek geen Spanjaard, maar een Zeeuw – houdt van bloemen, gezond eten, zelfgemaakte taarten en aardbeien – en oh ja, van chocolade (vooral puur met zeezout en amandelen!) – trotse mama van dochter Daantje – vrolijk en enthousiaste fotograaf – sportief – gek op avontuurlijke reizen – wandelt graag – fan van onze konijnen Connie en Donnie

Voor mijn zevende verjaardag op de camping in Luxemburg kreeg ik mijn eerste camera. Weet je wel, zo’n ouderwetse met een rolletje 😊. Ik herinner me nog goed hoe blij ik daarmee was. Van papa leerde ik de basisbeginselen als fotograaf en mijn broertje en zusje werden mijn favoriete modellen. Mensen en hun verhalen hebben me altijd geïnspireerd. Niet voor niets studeerde ik culturele antropologie. Ik leerde veel over mensen en maakte prachtige reizen.


“Inge stelde ons meteen op ons gemak. Haar enthousiasme werkte ongelofelijk aanstekelijk en haar omgang met de kids was werkelijk fantastisch”.

Verliefd op Spanje

Tijdens een rondreis door Andalusië in 2011 werd ik verliefd op de stad Sevilla. Het eten, het klimaat, maar vooral de relaxte sfeer en manier van leven.. wauw, wat een stad! Dus ik besloot er een tijdje te gaan wonen. Ik leerde Spaans, organiseerde fietstours voor toeristen en studeerde fotografie. Toen ontdekte ik, dat ik het vooral geweldig vond om de band tussen mensen te fotograferen en mocht zelfs met mijn foto’s exposeren in een galerie in Sevilla.

Spontane trouwfotografie

Toen ik de fotograaf op de bruiloft van mijn zus aan het werk zag viel het kwartje. Dit is precies wat bij mij past! Ik maak gemakkelijk contact, ben open en enthousiast, waardoor ik zonder moeite opga in groepen. Hierdoor kan ik onopvallend mooie, echte momenten vastleggen. Door mijn enthousiasme en grappige opdrachtjes ontstaat er een ongedwongen en ontspannen sfeer. Heel handig als je mensen fotografeert die niet gewend zijn om voor de camera te staan.


Foto van fotograaf Inge kust haar dochter

Trouwfotograaf in Rosmalen en Den Bosch

Inmiddels woon ik weer in mijn geboortedorp Rosmalen samen met Michiel, dochter Daantje en onze konijnen Connie en Donnie. Hoewel ik vanuit huis werk kom ik in het hele land om bruiloften en families te fotograferen. Regelmatig ga ik ook voor trouwreportages naar het buitenland. Ik fotografeerde bruidsparen in Frankrijk, Spanje en Italië. Mooi om mijn passie voor reizen, fotografie én de liefde te kunnen combineren.

Gespecialiseerd in trouwfotografie en familiereportages

Ik heb me gespecialiseerd in trouwfotografie en familiereportages, omdat ik het het allerleukst vind om de connectie tussen mensen vast te leggen. Ouders die lachend achter hun kinderen aan rennen, een traan van oma die haar kleindochter ziet trouwen of de verliefde blik van de bruidegom als zijn bruid de deur open doet. Niet stijf geposeerd, maar spontane, echte momenten. Dát zijn momenten die me als fotograaf en als mens raken. En die wil ik graag als herinnering voor altijd wil vastleggen.


Wil je door mij foto's laten maken van jouw bruiloft of familie?

Check mijn beschikbaarheid

 

Dit zeggen bruidsparen en families over mij:

Marlene uit Den Bosch
Inge is toegankelijk en vrolijk, goede eigenschappen voor een fotograaf. Zo staat iedereen al snel lachend voor haar camera. Een fotoshoot bij haar is geen saaie, stijve bedoening maar verloopt natuurlijk zodat er hele spontane foto's worden gemaakt en dat resulteert vaak in de mooiste foto's. We hebben al 2 keer gebruik gemaakt van haar diensten, 1 keer voor een familie rapportage en de andere keer voor foto's onze nieuwe horecazaak te promoten en dit naar grote tevredenheid!

Marlene uit Den Bosch
Inge uit Maastricht
Inge heeft ons gezinnetje al verschillende keren op de foto gezet. Eerst in het mooie Sevilla waar ze toen nog woonde, daarna een keer bij ons thuis toen ons zoontje net 2 weken oud was. Mooie alledaagse momenten werden toen door haar lens vereeuwigd. Hoe mijn kindjes met de confetti speelden, hoe ik borstvoeding gaf, hoe we samen praatten. Bij Inge krijg je niet alleen mooie foto's maar vooral een mooie ervaring. Ze helpt je de schoonheid van de kleine dingen te zien en zodra je die ziet, maakt zij er een foto van. Heel bijzonder.

Inge uit Maastricht
Anneke & Gijs uit Groningen
Dat Inge prachtige foto's kon maken, had ik al wel gezien. Maar de manier waarop nog niet. En dat is zeker iets waarin Inge zich onderscheidt. Ze is er wel, maar je vergeet ook dat ze er is. Terwijl jij de dag van je leven hebt, maakt zij ondertussen, zonder dat je het vaak door hebt, (daardoor) de prachtigste foto's! Ze denkt hierbij aan alles (om te fotograferen), met oog voor detail. Verder was het met de fotosessie met alleen m'n man en ik, een mooie afwisseling van poseren naar de camera en spontane foto's waarbij ze hele leuke verrassende dingen bedenkt gebruik makend van de omgeving. En niet onbelangrijk, ze is een hele vrolijke hartelijke vrouw, waarbij je je gelijk op je gemak voelt en die professioneel haar werk doet. Echt een aanrader!

Anneke & Gijs uit Groningen
Tijs & Elke uit België
Wij zijn deze zomer gehuwd in Frankrijk en Inge was onze fotografe. Dit was een schot in de roos. Ze stelde ons meteen op ons gemak en met de juiste tips en trics wisten we meteen dat Inge perfect weet wat ze doet. Haar enthousiasme werkte ongelofelijk aanstekelijk en haar omgang met de kids (met dank aan Jaapie) was werkelijk fantastisch. Geen moeite was haar te veel. Het resultaat van de fotoshoot tart werkelijk alle verbeelding en wij zouden Inge dan ook iedereen aanraden!

Tijs & Elke uit België