Prijzen trouwfotografie

Op jullie bruiloft beweeg ik me met veel plezier maar zo onopvallend mogelijk tussen jullie en jullie gasten door. Dit zorgt voor spontane en ongedwongen foto’s. Al binnen een week krijgen jullie een preview van de foto’s op mijn blog en binnen acht weken mogen jullie de hele reportage verwachten. Ook krijgen jullie een online galerij met wachtwoord, zodat ook jullie vrienden en familie mee kunnen genieten van jullie foto’s.

 • Inge heeft onze bruiloft gefotografeerd. Eigenlijk verliep dit al heel prettig vanaf het allereerste gesprek en hadden wij al het vertrouwen dat alles goed zou komen als het aankwam op de fotografie. Dit is super fijn tijdens voorbereidingen voor een bruiloft want hierdoor kan je dit aspect al helemaal los laten. Op de dag zelf hebben we haar als een zeer prettige fotograaf ervaren. Assertief, sociaal, vriendelijk. Al met al een fijne ervaring.
  Ismail & Michelle uit Den Bosch
  Ismail & Michelle uit Den Bosch
 • Inge van den broek hebben wij ervaren als een geweldige fotograaf. Ze legt de mooiste momenten op een prachtige manier vast. Maar naast haar creativiteit is ze ook een heel fijn persoon om erbij te hebben. Ze past zich aan aan de groep mensen. Op persoonlijke momenten zie je ze niet en maakt ze de mooie foto's. Tijdens de feestavond beweegt ze zich mee in de groep. Maakt leuk contact en daardoor krijg je geweldige foto's (niet geposeerd) Jos en ik hebben Inge als een fijn warm mens ervaren met ontzettend veel creativiteit! Eén toppertje!
  Jos & Nadschja uit Valburg
  Jos & Nadschja uit Valburg
 • Inge is een zeer professionele fotografe, ze luistert goed naar je wensen en voorkeuren en geeft waar nodig praktische tips. Waar we begrijpen dat mensen het soms als vervelend ervaren dat er steeds foto's gemaakt worden heb je hierbij Inge geen last van door haar ervaring neemt zij dit met een natuurlijke touch helemaal weg en kun je helemaal jezelf zijn. Ze werkt met een grote lach en dat werkt! Kortom ben je op zoek naar een spontane fotografe die uiterst professioneel te werk gaat ben je bij Inge van den Broek Fotografie zeker aan het juiste adres!
  Claudia & Derek uit Den Bosch
  Claudia & Derek uit Den Bosch
 • In de voorbereiding nam Inge onze wensen erg serieus! Ze deed er alles aan om onze wensen goed te begrijpen. En buiten de schitterende foto's die helemaal naar wens zijn is Inge ook nog eens een fantastisch en fijn mens om bij je bruiloft te hebben. Dit kregen we ook van al onze gasten te horen. Achteraf veraste ze ons steeds met voorproefjes van de foto's waardoor we de dag steeds weer opnieuw beleefde. 
  Niels & Tamara uit Breda
  Niels & Tamara uit Breda
 • Het leven hangt van ogenschijnlijke toevalligheden aan elkaar, althans zo lijkt het. Ook toevallig stuitten wij op Inge toen wij een fotograaf zochten voor onze bruiloft. We hebben een avondje gepraat en er was een klik. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en buiten de traditionele fotoshoot na het ja-woord heb ik haar eigenlijk niet meer gezien, wat aangeeft hoe onopvallend zij haar werk doet. Vandaag vast een paar foto's gezien, vooruitlopend op het album, en ze zijn werkelijk prachtig. En buiten dat, Inge is gewoon een heel prettig mens!!
  Astrid & Willem uit Tiel
  Astrid & Willem uit Tiel
 • Inge heeft onze dag zo vast weten te leggen dat we bij het kijken naar de foto’s elke keer weer de dag opnieuw beleven! Dir was precies wat we hoopten en zijn ontzettend blij met onze mooie foto’s. De eerste afspraak was bij ons thuis en er was gelijk een klik. Zo ook op onze grote dag, het was gezellig en ontspannen. Wij zijn bij met onze keus voor Inge en zouden het iedereen aanraden 
  Anne & Bas uit Den Bosch
  Anne & Bas uit Den Bosch
 • Inge is een zeer goede en enthousiaste fotograaf. Ze was steeds op de juiste plekken aanwezig, zonder dat je het zelf door had. Hele spontane foto's zijn hierdoor gemaakt. Ze is erg enthousiast en weet je ook enthousiast te maken door vele complimentjes tussendoor te geven. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze dag helemaal is vastgelegd zoals deze verlopen is, ook alle gasten staan op de foto. Inge staat ook open voor eigen ideeen en heeft zelf veel leuke voorstellen. Wij raden Inge echt aan als fotograaf voor uw bruiloft.
  Monique & Louis uit Salamanca
  Monique & Louis uit Salamanca
 • Spontane en rustige manier van fotograferen. Hebt totaal niet het gevoel dat Inge aanwezig is. Vooraf nog een leuke pre-weddingshoot gedaan om aan elkaar te wennen en een idee van fotograferen te krijgen. Inge heeft oog voor details. Een toegevoegde waarde om je bruiloft perfect vast te leggen
  Ellian & Rick uit Vught
  Ellian & Rick uit Vught
 • Dat Inge prachtige foto's kon maken, had ik al wel gezien. Maar de manier waarop nog niet. En dat is zeker iets waarin Inge zich onderscheidt. Ze is er wel, maar je vergeet ook dat ze er is. Terwijl jij de dag van je leven hebt, maakt zij ondertussen, zonder dat je het vaak door hebt, (daardoor) de prachtigste foto's! Ze denkt hierbij aan alles (om te fotograferen), met oog voor detail. Verder was het met de fotosessie met alleen m'n man en ik, een mooie afwisseling van poseren naar de camera en spontane foto's waarbij ze hele leuke verrassende dingen bedenkt gebruik makend van de omgeving. En niet onbelangrijk, ze is een hele vrolijke hartelijke vrouw, waarbij je je gelijk op je gemak voelt en die professioneel haar werk doet. Echt een aanrader!
  Anneke & Gijs uit Groningen
  Anneke & Gijs uit Groningen
 • Na een lange zoektocht voor een trouwfotograaf, kwamen we bij Inge uit. We maakten een kennismakingsgesprek en er was meteen een klik. Inge is oprecht geïnteresseerd in je en luistert goed naar je wensen. Ze neemt altijd te tijd om haar kennis en ervaring te delen, bijvoorbeeld toen we advies nodig hadden over hoeveel tijd het kost om een groepsfoto te maken. We konden altijd mailen, bellen, appen, etc. 1 dag voor de bruiloft belde ik haar op om te vragen of ze iets eerder kon beginnen, ivm de verwachte regen. Dat was geen probleem! Het fotograferen op locatie was leuk, maar ook tijdens de ceremonie heeft Inge prachtige plaatjes geschoten. Ze kan erg onopvallend en op een mooie manier emoties vastleggen. Na de bruiloft hebben we ook erg veel positieve reacties gekregen over haar manier van fotograferen en het eindresultaat. We kregen de volgende ochtend al wat foto's opgestuurd, wat was dat een leuke verrassing!! De foto's waren prachtig, binnen 2 weken na de bruiloft ontvingen we nog een voorproefje in de vorm van een mooie online galerij. Zelfs na de bruiloft is ze nog geïnteresseerd in ons en laat ze af en toe nog wat horen. We hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen!!
  Miranda en Jorrit uit Geldrop
  Miranda en Jorrit uit Geldrop
 • Wat een topfotograaf, denkt met je mee en snapt de wensen van het bruidspaar! Goede prijs kwaliteit verhouding, aanrader dus!
  Mije & Michiel uit Den Bosch
  Mije & Michiel uit Den Bosch
 • Wij zijn enorm blij dat we voor Inge en haar kwaliteiten hebben gekozen voor het vastleggen van onze bijzondere dag. Ze is een fijne, rustige fotografe waardoor de 'trouwstress' al wat afnam gelukkig. We zijn niet zo op ons gemak in 'shoots', maar Inge heeft hele fijne trucjes waardoor we nu beschikken over prachtige foto's waar wij ontspannen op staan. Het is zo leuk om de dag weer opnieuw te beleven d.m.v. de foto's en te zien hoe ook onze gasten hebben genoten (daar hebben we maar weinig van meegekregen op de dag zélf). Waar Inge heel goed in is (vinden wij) is het vastleggen van de sfeer van de dag, en de emoties van de gasten (en natuurlijk die van het bruidspaar 😉 ). Op één of andere manier ziet ze die momentjes, en weet ze deze te pakken. De communicatie met Inge verliep heel prettig en soepel. Bellen, mailen, appen; geen probleem. Erg prettig, laagdrempelig en een kort lijntje! Inge, super bedankt voor je tijd en vakkundigheid. Door jouw werk én jouw aanwezigheid, was onze dag nóg mooier!
  Yvonne & Hiram uit Udenhout
  Yvonne & Hiram uit Udenhout

Wat kost trouwfotografie?

Ik fotografeer in heel Nederland en mijn reiskosten zijn inbegrepen. Mijn trouwfotografie start vanaf 6 uur voor €1447,-. Extra uren kosten €300,- per 2 uur. Hierbij zitten naast de fotografie, ook minimaal 250 foto’s in hoge resolutie én een uniek, handgemaakt trouwalbum inbegrepen. Willen jullie minder of meer uren of een speciaal album? Ik maak graag een offerte op maat voor jullie!

Altijd inclusief:

Enthousiaste trouwfotograaf Inge op jullie bruiloft
Kennismakingsgesprek
Online preview binnen een week na jullie bruiloft (jullie zien natuurlijk heel nieuwsgierig)
Prachtig mini-album met jullie mooiste foto’s
Reiskosten binnen Nederland