Complimenten

Daniëlle uit Voorthuizen
Leuke vlotte vrouw die heel goed met kinderen om kan gaan. Stelde iedereen op 't gemak en heeft oog voor details zoals die nodig zijn met kinderen en brildragende. Het was een gezellige en geslaagde shoot!!

Daniëlle uit Voorthuizen
Patricia & Bram uit Sint Oedenrode
Wat een super fotograaf! Onze dag was al geslaagd, maar het nagenieten lukt met de fotos van Inge! Zou haar iedereen aanbevelen!

Patricia & Bram uit Sint Oedenrode
Ilse uit Den Bosch
We hadden geen lievere en betere fotograaf kunnen hebben op de droomdag van onze zoon!

Ilse uit Den Bosch
Sanne uit Amersfoort
Inge is een erg fijne fotograaf! Ze heeft hele mooie zwangerschapsfoto's van mij gemaakt. Daarbij let ze echt op details en geeft ook goede aanwijzingen zodat je er zo mooi, maar ook natuurlijk mogelijk op komt te staan. Ze maakt ook heel mooi gebruik van het aanwezige licht. Ik ben echt heel erg blij met de foto's die ze van mij heeft gemaakt! Zeker een aanrader! Ik kijk al uit naar de foto's die ze straks kan maken van onze kleine jongen!

Sanne uit Amersfoort
Tijs & Elke uit België
Wij zijn deze zomer gehuwd in Frankrijk en Inge was onze fotografe. Dit was een schot in de roos. Ze stelde ons meteen op ons gemak en met de juiste tips en trics wisten we meteen dat Inge perfect weet wat ze doet. Haar enthousiasme werkte ongelofelijk aanstekelijk en haar omgang met de kids (met dank aan Jaapie) was werkelijk fantastisch. Geen moeite was haar te veel. Het resultaat van de fotoshoot tart werkelijk alle verbeelding en wij zouden Inge dan ook iedereen aanraden!

Tijs & Elke uit België
Sylvie & Johan uit Den Bosch
Onze keuze viel op Inge, omdat we geen stijve gemaakte foto's wilden, maar spontane en ongedwongen foto's. De klik en de informele sfeer voelden we meteen in het eerste contact met haar. Op de dag zelf was Inge nagenoeg onzichtbaar en ze heeft werkelijk prachtige foto's genomen. Onze gasten waren ook enorm enthousiast over Inge. Wat een leuk spontaan persoon ze was en hoe ze onzichtbaar foto's maakte. Het album was werkelijk fantastisch. Ook onze naasten waren allen zeer positief over de prachtige foto's. Ze doet meer dan haar werk; voert haar passie uit. Een onvergetelijke dag en door Inge onvergetelijke tastbare herinneringen!

Sylvie & Johan uit Den Bosch
Cindy & Rogier uit Udenhout
Inge heeft onze dag vastgelegd zoals we hem beleefd hebben, relaxed en bijzonder mooi. Ze heeft oog voor detail en pakt ook de momenten mee die wij hebben gemist, als bruidspaar zijnde. Inge bedankt!

Cindy & Rogier uit Udenhout
Daniëlle & Peter uit Buren
Inge is een fantastische fotografe die zelfs op een regenachtig moment prachtige foto's weet te maken. Ze is creatief, spontaan en je voelt je helemaal op je gemak. Tijdens de dag zelf heb je bijna niet door dat ze foto's maakt. Ze mengt zich onder de gasten en weet veel spontane momenten vast te leggen. Kortom, wij raden Inge van den Broek echt aan als fotografe op je bruiloft!

Daniëlle & Peter uit Buren
Ada & Tijmen uit Tuil
Wij hebben Inge als een unieke, bekwame en spontane fotografe leren kennen, met oog voor details en ook prachtige foto's afgeleverd

Ada & Tijmen uit Tuil
Sjoerd & Lieke uit Eindhoven
Inge heeft een prachtige reportage gemaakt van onze trouwdag! Superfijn in de omgang, flexibel en een scherp oog voor detail. Wij kunnen Inge aan iedereen aanbevelen!

Sjoerd & Lieke uit Eindhoven
Vera & Michiel uit Rotterdam
Wat een topper ben je toch! We zijn zó blij met de foto's van onze bruiloft. En het was echt een uitdaging voor je met bijna 37 graden, maar dat is helemaal niet te zien op de foto's al weten wij natuurlijk hoeveel energie het kost om überhaupt maar een voet vooruit te zetten met zulke temperaturen. Maar echt, je was top in de voorbespreking al, wist precies wat we zochten, ging mee met beoordelen van de fotolocatie en gaf goede instructies op de dag zelf. En heel veel belangrijke momenten van ons heb ik jou weer niet eens gezien, echt een professional! Nogmaals bedankt!

Vera & Michiel uit Rotterdam
Mije & Michiel uit Den Bosch
Wat een topfotograaf, denkt met je mee en snapt de wensen van het bruidspaar! Goede prijs kwaliteit verhouding, aanrader dus!

Mije & Michiel uit Den Bosch
Anneke & Gijs uit Groningen
Dat Inge prachtige foto's kon maken, had ik al wel gezien. Maar de manier waarop nog niet. En dat is zeker iets waarin Inge zich onderscheidt. Ze is er wel, maar je vergeet ook dat ze er is. Terwijl jij de dag van je leven hebt, maakt zij ondertussen, zonder dat je het vaak door hebt, (daardoor) de prachtigste foto's! Ze denkt hierbij aan alles (om te fotograferen), met oog voor detail. Verder was het met de fotosessie met alleen m'n man en ik, een mooie afwisseling van poseren naar de camera en spontane foto's waarbij ze hele leuke verrassende dingen bedenkt gebruik makend van de omgeving. En niet onbelangrijk, ze is een hele vrolijke hartelijke vrouw, waarbij je je gelijk op je gemak voelt en die professioneel haar werk doet. Echt een aanrader!

Anneke & Gijs uit Groningen
Monique & Louis uit Salamanca
Inge is een zeer goede en enthousiaste fotograaf. Ze was steeds op de juiste plekken aanwezig, zonder dat je het zelf door had. Hele spontane foto's zijn hierdoor gemaakt. Ze is erg enthousiast en weet je ook enthousiast te maken door vele complimentjes tussendoor te geven. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze dag helemaal is vastgelegd zoals deze verlopen is, ook alle gasten staan op de foto. Inge staat ook open voor eigen ideeen en heeft zelf veel leuke voorstellen. Wij raden Inge echt aan als fotograaf voor uw bruiloft.

Monique & Louis uit Salamanca
Elma uit Rosmalen
Samen met Inge een originele fotoshoot gehad om onze "gekke" foto voor de bruiloft van ons nichtje te maken. Inge creëert een ontspannen sfeer, heeft oog voor licht, kleur en effect. We zijn erg blij met het resultaat. Dank je wel Inge.

Elma uit Rosmalen
Nicole uit Schoonhoven
Wat een ontspannen en mooie middag was het met Inge aan het strand. Je voelt je gelijk helemaal op je gemak bij haar waardoor ik vrijer en blijer werd. Ze staat open voor ideeën maar neemt zelf ook initiatief. En met de resultaten ben ik erg blij!

Nicole uit Schoonhoven
Mieke uit Berg en Dal
Ik vind het nooit makkelijk foto's van mezelf te (laten) maken; ben niet snel tevreden. Maar met Inge was het heel relaxed en prettig. En het resultaat: fantastisch!!!

Mieke uit Berg en Dal
Jessica uit Amstelveen
Oh wow Inge, wat onwijs mooi! Zijn we heel erg blij mee..! Wij vonden het heel bijzonder om jou een ochtend over de vloer te hebben en zijn ontzettend blij met deze mooie foto's. Heel erg bedankt voor alles. We gaan ze gauw trots aan iedereen laten zien!

Jessica uit Amstelveen
Astrid & Willem uit Tiel
Het leven hangt van ogenschijnlijke toevalligheden aan elkaar, althans zo lijkt het. Ook toevallig stuitten wij op Inge toen wij een fotograaf zochten voor onze bruiloft. We hebben een avondje gepraat en er was een klik. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en buiten de traditionele fotoshoot na het ja-woord heb ik haar eigenlijk niet meer gezien, wat aangeeft hoe onopvallend zij haar werk doet. Vandaag vast een paar foto's gezien, vooruitlopend op het album, en ze zijn werkelijk prachtig. En buiten dat, Inge is gewoon een heel prettig mens!!

Astrid & Willem uit Tiel
Kim & Maurice uit Den Bosch
Inge haar mensenkennis gecombineerd met een goede dosis humor maakt haar uitstekend voor dit werk. Ik sta zelf niet graag voor de camera, maar met Inge haar informele sfeer en leuke opdrachten vergat ik soms even dat ik op beeld werd gezet. Samen met mijn vriendin en Inge een onvergetelijke dag gehad die nu voor altijd is vastgelegd op een mooie manier. Inge maakt gebruik van meerdere technieken en is niet bang om eens iets nieuws uit te proberen. Mijn vriendin en ik willen Inge dan ook bedanken voor zowel de foto's als de ervaring zelf!

Kim & Maurice uit Den Bosch
Marlene uit Den Bosch
Inge is toegankelijk en vrolijk, goede eigenschappen voor een fotograaf. Zo staat iedereen al snel lachend voor haar camera. Een fotoshoot bij haar is geen saaie, stijve bedoening maar verloopt natuurlijk zodat er hele spontane foto's worden gemaakt en dat resulteert vaak in de mooiste foto's. We hebben al 2 keer gebruik gemaakt van haar diensten, 1 keer voor een familie rapportage en de andere keer voor foto's onze nieuwe horecazaak te promoten en dit naar grote tevredenheid!

Marlene uit Den Bosch
Inge uit Maastricht
Inge heeft ons gezinnetje al verschillende keren op de foto gezet. Eerst in het mooie Sevilla waar ze toen nog woonde, daarna een keer bij ons thuis toen ons zoontje net 2 weken oud was. Mooie alledaagse momenten werden toen door haar lens vereeuwigd. Hoe mijn kindjes met de confetti speelden, hoe ik borstvoeding gaf, hoe we samen praatten. Bij Inge krijg je niet alleen mooie foto's maar vooral een mooie ervaring. Ze helpt je de schoonheid van de kleine dingen te zien en zodra je die ziet, maakt zij er een foto van. Heel bijzonder.

Inge uit Maastricht
Roel uit Tilburg
We hebben met twee gezinnen een fotoshoot gedaan bij Inge. De sfeer was spontaan en daardoor waren de foto's geweldig! Ook de kleine kinderen voelden zich prettig en dat was te zien! Heel tevreden!

Roel uit Tilburg
Anne & Hannah uit Breda
We hebben al meerde keren enorm fijn samengewerkt met Inge! Inge is bevlogen, betrokken, creatief en flexibel. De foto's die we van haar hebben mogen ontvangen zijn prachtig! Inge weet precies de kern van onze boodschap vast te leggen in haar werk. Wij raden Inge dan ook zeker aan en hopen in de toekomst vaker met haar te mogen samenwerken. Inge, bedankt!

Anne & Hannah uit Breda
Tessa uit De Meern
Wat een fantastische reportage! Echt prachtig, zo mooi! Ik had van tevoren gehoopt op zulke foto's, maar als je ze dan op je scherm ziet, word je daar echt intens gelukkig van. Ben echt heel blij dat we dit gedaan hebben en in het bijzonder dat we jou gekozen hebben. Jouw foto's stralen een bepaalde zachtheid uit die ik echt heel erg mooi vind. Je hebt topwerk afgeleverd, dankjewel!

Tessa uit De Meern