Reviews

Ik heb inmiddels honderden bruidsparen en families gefotografeerd. Hieronder een greep uit de lieve woorden die ik van hen toegestuurd kreeg na de shoots. Want wie beter dan zij kunnen vertellen hoe ik ben en werk als fotograaf. 🙂

Reviews van mijn bruidsparen

Wat een super fotograaf! Onze dag was al geslaagd, maar het nagenieten lukt met de fotos van Inge! Zou haar iedereen aanbevelen!

Patricia & Bram uit Sint Oedenrode
Elise & Bart uit Ospel
Inge heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. In de voorbereiding heeft ze ons ook goede tips gegeven, niet alleen over de fotografie, maar juist haar ervaring met bruiloften. Op de dag zelf heb ik haar eigenlijk niet gezien, zo onopvallend beweegt ze door de dag heen. We kregen super snel een eerste serie foto's en binnen de afgesproken tijd de hele set. Het meest bijzonder vonden we dat de mooiste foto's eigenlijk de spontane (en niet van te voren uitgedachte) foto's waren: een groepsfoto gewoon op de oprit, een stiekeme foto tijdens een rustmoment en precies die ene traan op de foto.

Elise & Bart uit Ospel
Tijs & Elke uit België
Wij zijn deze zomer gehuwd in Frankrijk en Inge was onze fotografe. Dit was een schot in de roos. Ze stelde ons meteen op ons gemak en met de juiste tips en trics wisten we meteen dat Inge perfect weet wat ze doet. Haar enthousiasme werkte ongelofelijk aanstekelijk en haar omgang met de kids (met dank aan Jaapie) was werkelijk fantastisch. Geen moeite was haar te veel. Het resultaat van de fotoshoot tart werkelijk alle verbeelding en wij zouden Inge dan ook iedereen aanraden!

Tijs & Elke uit België
Erwin & Anita uit Gemonde
Onze trouwdag is mooi verbeeld op de foto's in het fotoalbum dat we achteraf ontvingen. Op de dag zelf hebben we nauwelijks gemerkt dat Inge foto's maakte. Zij heeft het talent om 'onzichtbaar' de prachtigste momenten zichtbaar te maken. Naast haar kennis, kunde en ervaring vinden we Inge gewoon een fantastisch, relaxt mens. Ze geeft aanwijzingen waar nodig. Ze overlegt over de verschillende mogelijkheden en het voelt heel vertrouwd om haar in de buurt te hebben. En dat is belangrijk op de mooiste dag van je leven!

Erwin & Anita uit Gemonde
Sylvie & Johan uit Den Bosch
Onze keuze viel op Inge, omdat we geen stijve gemaakte foto's wilden, maar spontane en ongedwongen foto's. De klik en de informele sfeer voelden we meteen in het eerste contact met haar. Op de dag zelf was Inge nagenoeg onzichtbaar en ze heeft werkelijk prachtige foto's genomen. Onze gasten waren ook enorm enthousiast over Inge. Wat een leuk spontaan persoon ze was en hoe ze onzichtbaar foto's maakte. Het album was werkelijk fantastisch. Ook onze naasten waren allen zeer positief over de prachtige foto's. Ze doet meer dan haar werk; voert haar passie uit. Een onvergetelijke dag en door Inge onvergetelijke tastbare herinneringen!

Sylvie & Johan uit Den Bosch
Cindy & Rogier uit Udenhout
Inge heeft onze dag vastgelegd zoals we hem beleefd hebben, relaxed en bijzonder mooi. Ze heeft oog voor detail en pakt ook de momenten mee die wij hebben gemist, als bruidspaar zijnde. Inge bedankt!

Cindy & Rogier uit Udenhout
Daniëlle & Peter uit Vlijmen
Inge is een fantastische fotografe die zelfs op een regenachtig moment prachtige foto's weet te maken. Ze is creatief, spontaan en je voelt je helemaal op je gemak. Tijdens de dag zelf heb je bijna niet door dat ze foto's maakt. Ze mengt zich onder de gasten en weet veel spontane momenten vast te leggen. Kortom, wij raden Inge van den Broek echt aan als fotografe op je bruiloft!

Daniëlle & Peter uit Vlijmen
Ada & Tijmen uit Tuil
Wij hebben Inge als een unieke, bekwame en spontane fotografe leren kennen, met oog voor details en ook prachtige foto's afgeleverd

Ada & Tijmen uit Tuil
Sjoerd & Lieke uit Eindhoven
Inge heeft een prachtige reportage gemaakt van onze trouwdag! Superfijn in de omgang, flexibel en een scherp oog voor detail. Wij kunnen Inge aan iedereen aanbevelen!

Sjoerd & Lieke uit Eindhoven
Vera & Michiel uit Rotterdam
Wat een topper ben je toch! We zijn zó blij met de foto's van onze bruiloft. En het was echt een uitdaging voor je met bijna 37 graden, maar dat is helemaal niet te zien op de foto's al weten wij natuurlijk hoeveel energie het kost om überhaupt maar een voet vooruit te zetten met zulke temperaturen. Maar echt, je was top in de voorbespreking al, wist precies wat we zochten, ging mee met beoordelen van de fotolocatie en gaf goede instructies op de dag zelf. En heel veel belangrijke momenten van ons heb ik jou weer niet eens gezien, echt een professional! Nogmaals bedankt!

Vera & Michiel uit Rotterdam
Ismail & Michelle uit Den Bosch
Inge heeft onze bruiloft gefotografeerd. Eigenlijk verliep dit al heel prettig vanaf het allereerste gesprek en hadden wij al het vertrouwen dat alles goed zou komen als het aankwam op de fotografie. Dit is super fijn tijdens voorbereidingen voor een bruiloft want hierdoor kan je dit aspect al helemaal los laten. Op de dag zelf hebben we haar als een zeer prettige fotograaf ervaren. Assertief, sociaal, vriendelijk. Al met al een fijne ervaring.

Ismail & Michelle uit Den Bosch
Jos & Nadschja uit Valburg
Inge van den broek hebben wij ervaren als een geweldige fotograaf. Ze legt de mooiste momenten op een prachtige manier vast. Maar naast haar creativiteit is ze ook een heel fijn persoon om erbij te hebben. Ze past zich aan aan de groep mensen. Op persoonlijke momenten zie je ze niet en maakt ze de mooie foto's. Tijdens de feestavond beweegt ze zich mee in de groep. Maakt leuk contact en daardoor krijg je geweldige foto's (niet geposeerd) Jos en ik hebben Inge als een fijn warm mens ervaren met ontzettend veel creativiteit! Eén toppertje!

Jos & Nadschja uit Valburg
Claudia & Derek uit Den Bosch
Inge is een zeer professionele fotografe, ze luistert goed naar je wensen en voorkeuren en geeft waar nodig praktische tips. Waar we begrijpen dat mensen het soms als vervelend ervaren dat er steeds foto's gemaakt worden heb je hierbij Inge geen last van door haar ervaring neemt zij dit met een natuurlijke touch helemaal weg en kun je helemaal jezelf zijn. Ze werkt met een grote lach en dat werkt! Kortom ben je op zoek naar een spontane fotografe die uiterst professioneel te werk gaat ben je bij Inge van den Broek Fotografie zeker aan het juiste adres!

Claudia & Derek uit Den Bosch
Niels & Tamara uit Breda
In de voorbereiding nam Inge onze wensen erg serieus! Ze deed er alles aan om onze wensen goed te begrijpen. En buiten de schitterende foto's die helemaal naar wens zijn is Inge ook nog eens een fantastisch en fijn mens om bij je bruiloft te hebben. Dit kregen we ook van al onze gasten te horen. Achteraf veraste ze ons steeds met voorproefjes van de foto's waardoor we de dag steeds weer opnieuw beleefde. 

Niels & Tamara uit Breda

Reviews van mijn families

Inge uit Maastricht
Inge heeft ons gezinnetje al verschillende keren op de foto gezet. Eerst in het mooie Sevilla waar ze toen nog woonde, daarna een keer bij ons thuis toen ons zoontje net 2 weken oud was. Mooie alledaagse momenten werden toen door haar lens vereeuwigd. Hoe mijn kindjes met de confetti speelden, hoe ik borstvoeding gaf, hoe we samen praatten. Bij Inge krijg je niet alleen mooie foto's maar vooral een mooie ervaring. Ze helpt je de schoonheid van de kleine dingen te zien en zodra je die ziet, maakt zij er een foto van. Heel bijzonder.

Inge uit Maastricht
Roel uit Tilburg
We hebben met twee gezinnen een fotoshoot gedaan bij Inge. De sfeer was spontaan en daardoor waren de foto's geweldig! Ook de kleine kinderen voelden zich prettig en dat was te zien! Heel tevreden!

Roel uit Tilburg
Ilse uit Den Bosch
We hadden geen lievere en betere fotograaf kunnen hebben op de droomdag van onze zoon!

Ilse uit Den Bosch
Sanne uit Amersfoort
Inge is een erg fijne fotograaf! Ze heeft hele mooie zwangerschapsfoto's van mij gemaakt. Daarbij let ze echt op details en geeft ook goede aanwijzingen zodat je er zo mooi, maar ook natuurlijk mogelijk op komt te staan. Ze maakt ook heel mooi gebruik van het aanwezige licht. Ik ben echt heel erg blij met de foto's die ze van mij heeft gemaakt! Zeker een aanrader! Ik kijk al uit naar de foto's die ze straks kan maken van onze kleine jongen!

Sanne uit Amersfoort
Dagmar en Harry uit Rosmalen
Wij hebben Inge gevraagd om voor ons internationale gezin een fotoshoot te organiseren, want de momenten dat wij allemaal samen zijn komen niet vaak voor, en de kostbare herinneringen willen we koesteren. Met 5 kleine kinderen van 0 tot 4 jaar was dat een puzzel, want het enige moment op de dag dat de 5 slaapplanningen samenvielen was het licht niet goed. Maar Inge zou er iets van maken. Het resultaat was verbluffend! Niet alleen de 5 kleintjes staan prachtig op alle foto’s, ook alle volwassenen. Chapeau Inge! Trouwens ook het album zag er erg smaakvol uit!

Dagmar en Harry uit Rosmalen
Sabine uit Rosmalen
Inge is een hele fijne en geduldige fotograaf die echt de tijd voor je neemt. Ze fotografeert (familieshoots) buiten waardoor het niet zo stijfjes en geposeerd is. Met wat tips en tricks zorgt ze ervoor dat iedereen mooi op de foto komt en ook de kleine kinderen gezellig meedoen. Ik vind het knap hoe goed zij jonge kinderen zo mooi op de foto kan krijgen. Ik heb 2 keer een familie fotoshoot met Inge gedaan en ik zou dit zo weer doen. Het is heel ontspannen en je krijgt ontzettend mooie foto's!

Sabine uit Rosmalen
Ans uit Rosmalen
Inge is een fantastische griet en ook een geweldige fotograaf.  Zij kan kinderen motiveren om iets te doen, zodat zij ze spelenderwijs kan fotograferen.  Een aanrader voor iedereen die familiefoto's wil laten maken!


Ans uit Rosmalen
Ton en Leontine uit Sint Oedenrode
De fotoshoot van ons gezin verliep ontspannen, we hebben veel gelachen. Met onze iets oudere jeugd, die niet altijd van de geposeerde foto's zijn, althans niet voor een echte fotograaf, verliep het allemaal op een natuurlijke manier. Geen gemaakt lachen, geen echt poseren, maar foto's 'zonder erg'.  Inge werkt professioneel, met het juiste licht, de juiste plek, mooie geschikte achtergrond, enz. De variatie aan foto's is divers: veraf, dichtbij, profiel, zittend, staand. Inge is ontzettend enthousiast en motiverend! Quote van onze jeugd: ook geschikt als je niet zo van de fotoshoots bent!


Ton en Leontine uit Sint Oedenrode
Gerda en Christ uit Den Bosch
We hadden wat te vieren. 40 jaar getrouwd, 4 kinderen met partner, 10 kleinkinderen. Wij deden ons ding in een vakantiebungalow met flinke tuin, jij deed ondertussen jouw ding. Je was een paar uur onder ons, en al snel bijna onmerkbaar. Het resultaat : prachtige ongedwongen foto’s van volwassenen, kinderen, gezinnen tot een compleet en origineel tableau de la troupe. Jouw foto’s zien we nu her en der in ons huis en bij onze kinderen pronken. Dankjewel voor het prachtige beeldverhaal.


Gerda en Christ uit Den Bosch
Daniëlle uit Voorthuizen
Inge is een leuke vlotte vrouw die heel goed met kinderen om kan gaan. Ze stelde iedereen op 't gemak en heeft oog voor details zoals die nodig zijn met kinderen en brildragende. Het was een gezellige en geslaagde shoot!!

Daniëlle uit Voorthuizen
Elma uit Rosmalen
Samen met Inge een originele fotoshoot gehad om onze "gekke" foto voor de bruiloft van ons nichtje te maken. Inge creëert een ontspannen sfeer, heeft oog voor licht, kleur en effect. We zijn erg blij met het resultaat. Dank je wel Inge.

Elma uit Rosmalen
Jessica uit Amstelveen
Oh wow Inge, wat onwijs mooi! Zijn we heel erg blij mee..! Wij vonden het heel bijzonder om jou een ochtend over de vloer te hebben en zijn ontzettend blij met deze mooie foto's. Heel erg bedankt voor alles. We gaan ze gauw trots aan iedereen laten zien!

Jessica uit Amstelveen
Marlene uit Den Bosch
Inge is toegankelijk en vrolijk, goede eigenschappen voor een fotograaf. Zo staat iedereen al snel lachend voor haar camera. Een fotoshoot bij haar is geen saaie, stijve bedoening maar verloopt natuurlijk zodat er hele spontane foto's worden gemaakt en dat resulteert vaak in de mooiste foto's. We hebben al 2 keer gebruik gemaakt van haar diensten, 1 keer voor een familie rapportage en de andere keer voor foto's onze nieuwe horecazaak te promoten en dit naar grote tevredenheid!

Marlene uit Den Bosch