Bruidsfotografie

Betrokken, enthousiaste trouwfotograaf uit Brabant

Echte emoties, spontaan vastgelegd door een trouwfotograaf

Yesss, jullie gaan trouwen. Samen het leven en jullie liefde vieren, superleuk! Jij en je aanstaande zijn waarschijnlijk al een tijdje verloofd en begonnen met het plannen van de bruiloft. Daar is bruidsfotografie een belangrijk onderdeel van. Op de mooiste dag van jullie leven vieren jullie de liefde samen met de mensen waar jullie het meest om geven.

Als trouwfotograaf uit Brabant zorg ik dat dit terug te zien is op de trouwfoto’s. Het verhaal van jullie bijzondere bruiloft weergeven in kleurrijke en sprekende foto’s. Niet stijfjes en geposeerd, maar puur, ontspannen en spontaan.

Tastbare herinneringen door bijzondere trouwfoto’s

Wist je dat bruidsfotografie het enige tastbare is dat overblijft na een bruiloft? Misschien heb je daar nog niet bij stilgestaan. Door de bruiloft vast te leggen door een trouwfotograaf worden tastbare herinneringen gecreëerd en kunnen jullie door naar de bijzondere trouwfoto’s te kijken de dag vol geluk en liefde
herbeleven.

Reserveer jullie trouwdatum

Internationale bruiloft Wamberg Rosmalen - binnenstad Den Bosch - trouwfotograaf Inge van den Broek
Bruiloft Opwettense Watermolen Nuenen - Inge van den Broek Trouwfotografie

“Ik beleef de bruiloft graag met jullie mee. Onopvallend, maar met een flinke dosis humor en enthousiasme, beweeg ik me tussen jullie en de gasten door”.

Trouwfotograaf Brabant: over mij als trouwfotograaf

Hoi, ik ben Inge! Geboren in het centrum van Den Bosch, mijn mooie stad. Samen met mijn vriend Michiel en dochters Daantje (2020) en Isa (2022) woon ik in Rosmalen. Gaan jullie trouwen in Brabant? Of zijn jullie op zoek naar een fotograaf in Den Bosch of omstreken? Superleuk, dat is voor mij een thuiswedstrijd! Natuurlijk reis ik met liefde door binnen- en buitenland: dus ook als jullie niet trouwen in Brabant leg ik jullie mooiste dag graag vast.

“Inge stelde ons meteen op ons gemak en met de juiste tips en trics wisten we meteen dat Inge perfect weet wat ze doet. Haar enthousiasme werkte ongelofelijk aanstekelijk en haar omgang met de kids was werkelijk fantastisch. Geen moeite was haar te veel. Het resultaat van de fotoshoot tart werkelijk alle verbeelding”
Tijs en Elke

Portretfoto Rosmalen - Inge van den Broek Fotografie

Bruiloft Opwettense Watermolen Nuenen - Inge van den Broek Trouwfotografie

Gespecialiseerd in bruidsfotografie

Ik heb mij gespecialiseerd in bruidsfotografie en familierapportages. Het is namelijk het allerleukst om de connectie tussen mensen vast te leggen. De emoties en échte spontane momenten te vangen. Ouders en hun kinderen die lachend achter elkaar aanrennen, een traan over de wang van oma die haar kleindochter ziet trouwen of de ontroerde blik van de bruidegom wanneer hij zijn aanstaande voor het eerst ziet. Dit zijn dé momenten die mij als trouwfotograaf en als mens raken. En deze momenten wil ik voor altijd vastleggen als herinneringen.

Lees meer over mij


 • Wat een topper ben je toch! We zijn zó blij met de foto's van onze bruiloft. En het was echt een uitdaging voor je met bijna 37 graden, maar dat is helemaal niet te zien op de foto's al weten wij natuurlijk hoeveel energie het kost om überhaupt maar een voet vooruit te zetten met zulke temperaturen. Maar echt, je was top in de voorbespreking al, wist precies wat we zochten, ging mee met beoordelen van de fotolocatie en gaf goede instructies op de dag zelf. En heel veel belangrijke momenten van ons heb ik jou weer niet eens gezien, echt een professional! Nogmaals bedankt!
  Vera & Michiel uit Rotterdam
  Vera & Michiel uit Rotterdam
Wat kun je verwachten als je mij boekt?

Hoe werk ik als trouwfotograaf?

Ik beleef de bruiloft heel graag met jullie mee. Onopvallend, maar met een flinke
dosis humor en enthousiasme, beweeg ik me tussen jullie en de gasten door. Daardoor kan ik als trouwfotograaf heel dichtbij komen en de échte momenten fotograferen die er toe doen. De momenten die jullie dag zo bijzonder maken.

Spontane trouwfoto’s

Door kleine en grappige opdrachten te geven zorg ik dat portretfoto’s van jullie
samen niet geposeerd en ongemakkelijk worden. Samen maken we lol, waardoor er
bijzondere trouwfoto’s ontstaan waar jullie iedere keer opnieuw van genieten.

Ontzorging van het bruidspaar

Tijdens de bruiloft komt er al zoveel op jullie af! Daarom probeer ik jou en je partner zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat jullie je over de bruidsfotografie niet druk hoeven te maken. Ik plan overal genoeg tijd voor in en denk bijvoorbeeld mee over de locatie voor de fotoshoot samen. Als fotograaf uit Den Bosch weet ik de mooiste plekjes in heel Brabant, dus dat komt zeker goed!

Jullie verhaal in foto’s

Jullie verhaal staat centraal en dat is zeker terug te zien in de bijzondere trouwfoto’s. Bij mijn manier van fotograferen, ook wel journalistieke bruidsfotografie genoemd, leg ik jullie verhaal vast zoals het écht is gebeurd. Geen geposeerde en stijve foto’s, maar heerlijk spontaan. Mooie details zoals het kant van de trouwjurk en de ringen, maar ook alle ontroerende en meest fantastische momenten die spontaan worden vastgelegd. Dat zijn de bijzondere trouwfoto’s om altijd te koesteren.

Ja, wij willen graag vrijblijvend kennismaken!

Oprechte emotie, dikke lol, betekenisvolle details en echte connectie

Dit zijn foto's waar ik heel blij van word

Wie beter dan 'mijn' bruidsparen kunnen vertellen over mij en mijn werk als trouwfotograaf:)

Wat bruidsparen over mij als trouwfotograaf zeggen

 • Inge heeft onze bruiloft gefotografeerd. Eigenlijk verliep dit al heel prettig vanaf het allereerste gesprek en hadden wij al het vertrouwen dat alles goed zou komen als het aankwam op de fotografie. Dit is super fijn tijdens voorbereidingen voor een bruiloft want hierdoor kan je dit aspect al helemaal los laten. Op de dag zelf hebben we haar als een zeer prettige fotograaf ervaren. Assertief, sociaal, vriendelijk. Al met al een fijne ervaring.
  Ismail & Michelle uit Den Bosch
  Ismail & Michelle uit Den Bosch
 • Inge van den broek hebben wij ervaren als een geweldige fotograaf. Ze legt de mooiste momenten op een prachtige manier vast. Maar naast haar creativiteit is ze ook een heel fijn persoon om erbij te hebben. Ze past zich aan aan de groep mensen. Op persoonlijke momenten zie je ze niet en maakt ze de mooie foto's. Tijdens de feestavond beweegt ze zich mee in de groep. Maakt leuk contact en daardoor krijg je geweldige foto's (niet geposeerd) Jos en ik hebben Inge als een fijn warm mens ervaren met ontzettend veel creativiteit! Eén toppertje!
  Jos & Nadschja uit Valburg
  Jos & Nadschja uit Valburg
 • Inge is een zeer professionele fotografe, ze luistert goed naar je wensen en voorkeuren en geeft waar nodig praktische tips. Waar we begrijpen dat mensen het soms als vervelend ervaren dat er steeds foto's gemaakt worden heb je hierbij Inge geen last van door haar ervaring neemt zij dit met een natuurlijke touch helemaal weg en kun je helemaal jezelf zijn. Ze werkt met een grote lach en dat werkt! Kortom ben je op zoek naar een spontane fotografe die uiterst professioneel te werk gaat ben je bij Inge van den Broek Fotografie zeker aan het juiste adres!
  Claudia & Derek uit Den Bosch
  Claudia & Derek uit Den Bosch
 • In de voorbereiding nam Inge onze wensen erg serieus! Ze deed er alles aan om onze wensen goed te begrijpen. En buiten de schitterende foto's die helemaal naar wens zijn is Inge ook nog eens een fantastisch en fijn mens om bij je bruiloft te hebben. Dit kregen we ook van al onze gasten te horen. Achteraf veraste ze ons steeds met voorproefjes van de foto's waardoor we de dag steeds weer opnieuw beleefde. 
  Niels & Tamara uit Breda
  Niels & Tamara uit Breda
 • Het leven hangt van ogenschijnlijke toevalligheden aan elkaar, althans zo lijkt het. Ook toevallig stuitten wij op Inge toen wij een fotograaf zochten voor onze bruiloft. We hebben een avondje gepraat en er was een klik. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en buiten de traditionele fotoshoot na het ja-woord heb ik haar eigenlijk niet meer gezien, wat aangeeft hoe onopvallend zij haar werk doet. Vandaag vast een paar foto's gezien, vooruitlopend op het album, en ze zijn werkelijk prachtig. En buiten dat, Inge is gewoon een heel prettig mens!!
  Astrid & Willem uit Tiel
  Astrid & Willem uit Tiel
 • Inge heeft onze dag zo vast weten te leggen dat we bij het kijken naar de foto’s elke keer weer de dag opnieuw beleven! Dir was precies wat we hoopten en zijn ontzettend blij met onze mooie foto’s. De eerste afspraak was bij ons thuis en er was gelijk een klik. Zo ook op onze grote dag, het was gezellig en ontspannen. Wij zijn bij met onze keus voor Inge en zouden het iedereen aanraden 
  Anne & Bas uit Den Bosch
  Anne & Bas uit Den Bosch
 • Inge is een zeer goede en enthousiaste fotograaf. Ze was steeds op de juiste plekken aanwezig, zonder dat je het zelf door had. Hele spontane foto's zijn hierdoor gemaakt. Ze is erg enthousiast en weet je ook enthousiast te maken door vele complimentjes tussendoor te geven. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze dag helemaal is vastgelegd zoals deze verlopen is, ook alle gasten staan op de foto. Inge staat ook open voor eigen ideeen en heeft zelf veel leuke voorstellen. Wij raden Inge echt aan als fotograaf voor uw bruiloft.
  Monique & Louis uit Salamanca
  Monique & Louis uit Salamanca
 • Spontane en rustige manier van fotograferen. Hebt totaal niet het gevoel dat Inge aanwezig is. Vooraf nog een leuke pre-weddingshoot gedaan om aan elkaar te wennen en een idee van fotograferen te krijgen. Inge heeft oog voor details. Een toegevoegde waarde om je bruiloft perfect vast te leggen
  Ellian & Rick uit Vught
  Ellian & Rick uit Vught
 • Dat Inge prachtige foto's kon maken, had ik al wel gezien. Maar de manier waarop nog niet. En dat is zeker iets waarin Inge zich onderscheidt. Ze is er wel, maar je vergeet ook dat ze er is. Terwijl jij de dag van je leven hebt, maakt zij ondertussen, zonder dat je het vaak door hebt, (daardoor) de prachtigste foto's! Ze denkt hierbij aan alles (om te fotograferen), met oog voor detail. Verder was het met de fotosessie met alleen m'n man en ik, een mooie afwisseling van poseren naar de camera en spontane foto's waarbij ze hele leuke verrassende dingen bedenkt gebruik makend van de omgeving. En niet onbelangrijk, ze is een hele vrolijke hartelijke vrouw, waarbij je je gelijk op je gemak voelt en die professioneel haar werk doet. Echt een aanrader!
  Anneke & Gijs uit Groningen
  Anneke & Gijs uit Groningen
 • Na een lange zoektocht voor een trouwfotograaf, kwamen we bij Inge uit. We maakten een kennismakingsgesprek en er was meteen een klik. Inge is oprecht geïnteresseerd in je en luistert goed naar je wensen. Ze neemt altijd te tijd om haar kennis en ervaring te delen, bijvoorbeeld toen we advies nodig hadden over hoeveel tijd het kost om een groepsfoto te maken. We konden altijd mailen, bellen, appen, etc. 1 dag voor de bruiloft belde ik haar op om te vragen of ze iets eerder kon beginnen, ivm de verwachte regen. Dat was geen probleem! Het fotograferen op locatie was leuk, maar ook tijdens de ceremonie heeft Inge prachtige plaatjes geschoten. Ze kan erg onopvallend en op een mooie manier emoties vastleggen. Na de bruiloft hebben we ook erg veel positieve reacties gekregen over haar manier van fotograferen en het eindresultaat. We kregen de volgende ochtend al wat foto's opgestuurd, wat was dat een leuke verrassing!! De foto's waren prachtig, binnen 2 weken na de bruiloft ontvingen we nog een voorproefje in de vorm van een mooie online galerij. Zelfs na de bruiloft is ze nog geïnteresseerd in ons en laat ze af en toe nog wat horen. We hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen!!
  Miranda en Jorrit uit Geldrop
  Miranda en Jorrit uit Geldrop
 • Wat een topfotograaf, denkt met je mee en snapt de wensen van het bruidspaar! Goede prijs kwaliteit verhouding, aanrader dus!
  Mije & Michiel uit Den Bosch
  Mije & Michiel uit Den Bosch
 • Wij zijn enorm blij dat we voor Inge en haar kwaliteiten hebben gekozen voor het vastleggen van onze bijzondere dag. Ze is een fijne, rustige fotografe waardoor de 'trouwstress' al wat afnam gelukkig. We zijn niet zo op ons gemak in 'shoots', maar Inge heeft hele fijne trucjes waardoor we nu beschikken over prachtige foto's waar wij ontspannen op staan. Het is zo leuk om de dag weer opnieuw te beleven d.m.v. de foto's en te zien hoe ook onze gasten hebben genoten (daar hebben we maar weinig van meegekregen op de dag zélf). Waar Inge heel goed in is (vinden wij) is het vastleggen van de sfeer van de dag, en de emoties van de gasten (en natuurlijk die van het bruidspaar 😉 ). Op één of andere manier ziet ze die momentjes, en weet ze deze te pakken. De communicatie met Inge verliep heel prettig en soepel. Bellen, mailen, appen; geen probleem. Erg prettig, laagdrempelig en een kort lijntje! Inge, super bedankt voor je tijd en vakkundigheid. Door jouw werk én jouw aanwezigheid, was onze dag nóg mooier!
  Yvonne & Hiram uit Udenhout
  Yvonne & Hiram uit Udenhout

De kosten van een trouwfotograaf hangen af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het aantal uren dat er gefotografeerd wordt, of er een groot trouwalbum bijkomt als upgrade en of er gebruik wordt gemaakt van een tweede fotograaf.

Prijzen trouwfotograaf Inge van den Broek

✔ trouwfotograaf Inge op jullie bruiloft
✔ 6 uur trouwfotografie
✔ minstens 250 digitale foto’s in hoge resolutie
✔ professionele selectie en nabewerking
✔ online preview binnen een week (jullie zijn vast heel benieuwd!)
✔ online fotogalerij met wachtwoord die jullie ook kunnen delen met vrienden en familie
✔ een prachtig mini-verrassingsalbum
✔ persoonlijk kennismakingsgesprek
✔ reiskosten binnen Nederland

€1595

Extra uren per uur: €150,-
Upgrade trouwalbum vanaf €350,-

 • Het leven hangt van ogenschijnlijke toevalligheden aan elkaar, althans zo lijkt het. Ook toevallig stuitten wij op Inge toen wij een fotograaf zochten voor onze bruiloft. We hebben een avondje gepraat en er was een klik. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en buiten de traditionele fotoshoot na het ja-woord heb ik haar eigenlijk niet meer gezien, wat aangeeft hoe onopvallend zij haar werk doet. Vandaag vast een paar foto's gezien, vooruitlopend op het album, en ze zijn werkelijk prachtig. En buiten dat, Inge is gewoon een heel prettig mens!!
  Astrid & Willem uit Tiel
  Astrid & Willem uit Tiel

Wil je meer van mijn trouwfoto’s zien? Bekijk dan de blogs hieronder

Handgemaakte luxe trouwalbum vol met jullie herinneringen


Zo zonde als die prachtige momenten alleen op de computer blijven staan. Daarom maak ik heel graag een luxe album voor jullie. Een album is een soort tijdscapsule die je uit de kast kunt halen om terug te gaan naar jullie bijzondere dag. Ik zoek samen met jullie jullie meest waardevolle foto’s uit en ontwerp jullie album. Helemaal handgemaakt, echt maatwerk met van die mooie, dikke platliggende pagina’s. Zodat jullie steeds opnieuw weer kunnen genieten van jullie speciale dag.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als jullie ook blij worden van spontane foto’s waar de liefde vanaf spat, dan nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek in Rosmalen. Ik denk mee over de fotografie op jullie bruiloft. En minstens even belangrijk vind ik het om elkaar een beetje te leren kennen. Ik ben jullie hele trouwdag dichtbij jullie, dus het is fijn als het van beide kanten goed voelt. Zonder klik geen mooie foto’s ;).

“Dat Inge prachtige foto’s kon maken, had ze laten zien. Maar de manier waaróp, is iets waarin Inge zich onderscheidt. Ze is er wel, maar je vergeet ook dat ze er is. Terwijl wij genoten van de dag van ons leven, maakte zij zonder dat we het doorhadden, de prachtigste foto’s!”

Plan een kennismakingsgesprek