Trouwfotografie

De mooiste dag van jullie leven is met geen woorden te beschrijven. Daarom vertel ik graag het verhaal van jullie trouwdag in foto’s. Creatieve foto’s vol echte momenten, liefde en emoties, met jullie als stralend middelpunt. Niet geposeerd, maar ongedwongen en spontaan, genietend van elkaar en de mensen die jullie lief zijn. Want echte liefde en veel lol, zijn volgens mij dé ingrediënten van de mooiste trouwfoto’s.

“Inge is een fantastische fotografe. Ze is creatief, spontaan en je voelt je helemaal op je gemak. Tijdens de dag zelf heb je bijna niet door dat ze foto’s maakt”.

TROUWFOTOGRAAF INGE OP JULLIE BRUILOFT

Ik geniet en beleef jullie dag met jullie mee. Onopvallend, maar met een flinke dosis humor en plezier, beweeg ik me tussen jullie en jullie gasten door. Daardoor kan ik die echte momenten fotograferen die jullie dag zo bijzonder maken. Die traan van oma of het bruidsmeisje dat van de taart snoept, daar word ik blij van. Door kleine, grappige opdrachtjes zorg ik dat ook de portretfoto’s van jullie samen niet stijf geposeerd en ongemakkelijk worden. Samen maken we lol en dat zorgt voor trouwfoto’s waar jullie iedere keer opnieuw weer van kunnen genieten.

Destination wedding Frankrijk door trouwfotograaf Inge van den Broek -spontane trouwfoto's met kinderen tijdens fotoshoot trouwen


Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als jullie ook blij worden van spontane foto’s waar de liefde vanaf spat, dan nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek in Rosmalen. Ik denk mee over de fotografie op jullie bruiloft. En minstens even belangrijk vind ik het om elkaar een beetje te leren kennen. Ik ben jullie hele trouwdag dichtbij jullie, dus het is fijn als het van beide kanten goed voelt. Zonder klik geen mooie foto’s ;).

“Dat Inge prachtige foto’s kon maken, had ze laten zien. Maar de manier waaróp, is iets waarin Inge zich onderscheidt. Ze is er wel, maar je vergeet ook dat ze er is. Terwijl wij genoten van de dag van ons leven, maakte zij zonder dat we het doorhadden, de prachtigste foto’s!”

Ja, wij plannen graag een kennismakingsgesprek!

Wil je meer van mijn trouwfoto’s zien? Bekijk dan de blogs hieronder

 • Inge is een fantastische fotografe die zelfs op een regenachtig moment prachtige foto's weet te maken. Ze is creatief, spontaan en je voelt je helemaal op je gemak. Tijdens de dag zelf heb je bijna niet door dat ze foto's maakt. Ze mengt zich onder de gasten en weet veel spontane momenten vast te leggen. Kortom, wij raden Inge van den Broek echt aan als fotografe op je bruiloft!
  Daniëlle & Peter uit Buren
  Daniëlle & Peter uit Buren
 • Wij hebben Inge als een unieke, bekwame en spontane fotografe leren kennen, met oog voor details en ook prachtige foto's afgeleverd
  Ada & Tijmen uit Tuil
  Ada & Tijmen uit Tuil
 • Inge heeft een prachtige reportage gemaakt van onze trouwdag! Superfijn in de omgang, flexibel en een scherp oog voor detail. Wij kunnen Inge aan iedereen aanbevelen!
  Sjoerd & Lieke uit Eindhoven
  Sjoerd & Lieke uit Eindhoven
 • Het leven hangt van ogenschijnlijke toevalligheden aan elkaar, althans zo lijkt het. Ook toevallig stuitten wij op Inge toen wij een fotograaf zochten voor onze bruiloft. We hebben een avondje gepraat en er was een klik. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en buiten de traditionele fotoshoot na het ja-woord heb ik haar eigenlijk niet meer gezien, wat aangeeft hoe onopvallend zij haar werk doet. Vandaag vast een paar foto's gezien, vooruitlopend op het album, en ze zijn werkelijk prachtig. En buiten dat, Inge is gewoon een heel prettig mens!!
  Astrid & Willem uit Tiel
  Astrid & Willem uit Tiel
 • Wat een topper ben je toch! We zijn zó blij met de foto's van onze bruiloft. En het was echt een uitdaging voor je met bijna 37 graden, maar dat is helemaal niet te zien op de foto's al weten wij natuurlijk hoeveel energie het kost om überhaupt maar een voet vooruit te zetten met zulke temperaturen. Maar echt, je was top in de voorbespreking al, wist precies wat we zochten, ging mee met beoordelen van de fotolocatie en gaf goede instructies op de dag zelf. En heel veel belangrijke momenten van ons heb ik jou weer niet eens gezien, echt een professional! Nogmaals bedankt!
  Vera & Michiel uit Rotterdam
  Vera & Michiel uit Rotterdam
 • Inge is een zeer goede en enthousiaste fotograaf. Ze was steeds op de juiste plekken aanwezig, zonder dat je het zelf door had. Hele spontane foto's zijn hierdoor gemaakt. Ze is erg enthousiast en weet je ook enthousiast te maken door vele complimentjes tussendoor te geven. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze dag helemaal is vastgelegd zoals deze verlopen is, ook alle gasten staan op de foto. Inge staat ook open voor eigen ideeen en heeft zelf veel leuke voorstellen. Wij raden Inge echt aan als fotograaf voor uw bruiloft.
  Monique & Louis uit Salamanca
  Monique & Louis uit Salamanca
 • Dat Inge prachtige foto's kon maken, had ik al wel gezien. Maar de manier waarop nog niet. En dat is zeker iets waarin Inge zich onderscheidt. Ze is er wel, maar je vergeet ook dat ze er is. Terwijl jij de dag van je leven hebt, maakt zij ondertussen, zonder dat je het vaak door hebt, (daardoor) de prachtigste foto's! Ze denkt hierbij aan alles (om te fotograferen), met oog voor detail. Verder was het met de fotosessie met alleen m'n man en ik, een mooie afwisseling van poseren naar de camera en spontane foto's waarbij ze hele leuke verrassende dingen bedenkt gebruik makend van de omgeving. En niet onbelangrijk, ze is een hele vrolijke hartelijke vrouw, waarbij je je gelijk op je gemak voelt en die professioneel haar werk doet. Echt een aanrader!
  Anneke & Gijs uit Groningen
  Anneke & Gijs uit Groningen
 • Wat een topfotograaf, denkt met je mee en snapt de wensen van het bruidspaar! Goede prijs kwaliteit verhouding, aanrader dus!
  Mije & Michiel uit Den Bosch
  Mije & Michiel uit Den Bosch
 • Wat een super fotograaf! Onze dag was al geslaagd, maar het nagenieten lukt met de fotos van Inge! Zou haar iedereen aanbevelen!
  Patricia & Bram uit Sint Oedenrode
  Patricia & Bram uit Sint Oedenrode
 • Wij zijn deze zomer gehuwd in Frankrijk en Inge was onze fotografe. Dit was een schot in de roos. Ze stelde ons meteen op ons gemak en met de juiste tips en trics wisten we meteen dat Inge perfect weet wat ze doet. Haar enthousiasme werkte ongelofelijk aanstekelijk en haar omgang met de kids (met dank aan Jaapie) was werkelijk fantastisch. Geen moeite was haar te veel. Het resultaat van de fotoshoot tart werkelijk alle verbeelding en wij zouden Inge dan ook iedereen aanraden!
  Tijs & Elke uit België
  Tijs & Elke uit België
 • Onze keuze viel op Inge, omdat we geen stijve gemaakte foto's wilden, maar spontane en ongedwongen foto's. De klik en de informele sfeer voelden we meteen in het eerste contact met haar. Op de dag zelf was Inge nagenoeg onzichtbaar en ze heeft werkelijk prachtige foto's genomen. Onze gasten waren ook enorm enthousiast over Inge. Wat een leuk spontaan persoon ze was en hoe ze onzichtbaar foto's maakte. Het album was werkelijk fantastisch. Ook onze naasten waren allen zeer positief over de prachtige foto's. Ze doet meer dan haar werk; voert haar passie uit. Een onvergetelijke dag en door Inge onvergetelijke tastbare herinneringen!
  Sylvie & Johan uit Den Bosch
  Sylvie & Johan uit Den Bosch
 • Inge heeft onze dag vastgelegd zoals we hem beleefd hebben, relaxed en bijzonder mooi. Ze heeft oog voor detail en pakt ook de momenten mee die wij hebben gemist, als bruidspaar zijnde. Inge bedankt!
  Cindy & Rogier uit Udenhout
  Cindy & Rogier uit Udenhout
Destination wedding Frankrijk - bruidsfotograaf Inge van den Broek - bruidspaar loopt naar kasteel

Investering vanaf €1195,- inclusief:

– trouwfotograaf Inge op jullie bruiloft
– 6 uur trouwfotografie
– minstens 250 digitale foto’s in hoge resolutie
– professionele selectie en nabewerking
– online preview binnen een week (jullie zijn vast heel benieuwd!)
– online fotogalerij met wachtwoord die jullie ook kunnen delen met vrienden en familie
– een prachtig mini-verrassingsalbum
– persoonlijk kennismakingsgesprek
– reiskosten binnen Nederland

Extra uren kosten €125,- per uur

 


Trouwen in het buitenland


Gaan jullie in het buitenland trouwen? Gaaf, ik ga graag mee als jullie trouwfotograaf! Ik kom regelmatig voor fotoreportages in het buitenland. Zo fotografeerde ik al bruidsparen in Spanje, Frankrijk en Italië. Ik heb lang in Spanje gewoond en spreek vloeiend Spaans en Engels, kan soms best handig zijn :). Laat me jullie plannen weten en we bespreken de mogelijkheden.

Bekijk de blogs hieronder voor meer foto’s die ik maakte in het buitenland.





Gaan jullie trouwen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ja, ik wil!