Bruidsfotografie

Echte emoties, spontaan vastgelegd door trouwfotograaf Inge

Gefeliciteerd, heel leuk dat jullie gaan trouwen! Bruidsfotografie mag natuurlijk niet ontbreken. Op de mooiste dag van jullie leven vieren jullie de liefde samen met de mensen waar jullie het meest om geven.

Als trouwfotograaf uit Brabant zorg ik dat dit terug te zien is op jullie trouwfoto’s. Het verhaal van jullie bijzondere bruiloft weergeven in kleurrijke en sprekende foto’s. Niet stijfjes en geposeerd, maar ontspannen en spontaan.

Bruiloft Montfoort | trouwfotograaf Inge van den Broek

Tastbare herinneringen door bijzondere trouwfoto's

Bruidsfotografie is het enige tastbare dat overblijft na jullie bruiloft. Een dag die voorbij vliegt! Door de bruiloft vast te laten leggen door een trouwfotograaf worden tastbare herinneringen gecreëerd en kunnen jullie door naar de bijzondere trouwfoto’s te kijken de dag vol geluk en liefde herbeleven.

Dit ben ik

Spontane fotograaf - Trotse Mama -Verhalenverteller - Avontuurlijke reiziger

Hoi, ik ben Inge! Geboren in het centrum van Den Bosch, mijn mooie stad. Samen met mijn vriend Michiel en dochters Daantje (2020) en Isa (2022) woon ik in Rosmalen. Na een geweldig avontuur in Spanje, waar ik 4 jaar woonde ben ik nu weer terug in Brabant. Gaan jullie trouwen in Brabant? Of zijn jullie op zoek naar een fotograaf in Den Bosch of omstreken? Superleuk, dat is voor mij een thuiswedstrijd! Natuurlijk reis ik met liefde door binnen- en buitenland: dus ook als jullie niet trouwen in Brabant leg ik jullie mooiste dag graag vast.

Portret Familiefotograaf Inge van den Broek

Gespecialiseerd in bruidsfotografie

Ik heb mij gespecialiseerd in bruidsfotografie en familierapportages. Het is namelijk het allerleukst om de connectie tussen mensen vast te leggen. De emoties en échte spontane momenten te vangen. Ouders en hun kinderen die lachend achter elkaar aanrennen, een traan over de wang van oma die haar kleindochter ziet trouwen of de ontroerde blik van de bruidegom wanneer hij zijn aanstaande voor het eerst ziet. Dit zijn dé momenten die mij als trouwfotograaf en als mens raken. En deze momenten wil ik voor altijd vastleggen als herinneringen.

Bruiloft Opwettense Watermolen Nuenen | Inge van den Broek Trouwfotografie

- Wat kun je verwachten als mij als fotograaf kiest -

Hoe werk ik als trouwfotograaf?

Persoonlijk & Enthousiast

01

Ik beleef de bruiloft heel graag met jullie mee. Onopvallend, maar met een flinke dosis humor en enthousiasme, beweeg ik me tussen jullie en de gasten door. Geen vlieg op de muur, maar ik doe gezellig mee. Daardoor kan ik als trouwfotograaf heel dichtbij komen en de échte momenten fotograferen die er toe doen. De momenten die jullie dag zo bijzonder maken.

Spontane trouwfoto's

02

Door kleine en grappige opdrachten te geven zorg ik dat portretfoto’s van jullie
samen niet geposeerd en ongemakkelijk worden. Samen maken we lol, waardoor er bijzondere trouwfoto’s ontstaan waar jullie iedere keer opnieuw van genieten. Als fotograaf uit Den Bosch weet ik de mooiste plekjes in Brabant, dus dat komt zeker goed!

Jullie verhaal in foto's

03

Jullie verhaal staat centraal en dat is zeker terug te zien in de bijzondere trouwfoto’s. Bij mijn manier van fotograferen, ook wel journalistieke bruidsfotografie genoemd, leg ik jullie verhaal vast zoals het écht is gebeurd. Jullie staan centraal, maar ik vergeet ook zeker jullie gasten, de omgeving en mooie details niet. Dat samen vertelt jullie verhaal in bijzondere trouwfoto’s om voor altijd te koesteren.

Bruilfot Rosmalen Oisterwijk Meneer van Eijck | Inge van den Broek Fotografie

- Jullie verhaal in liefdevolle sprekende foto's -

Wat krijg je als je mij boekt?

- Wat bruidsparen over mij als trouwfotograaf zeggen -

Lieve woorden van bruidsparen

Bruiloft Huize Bergen Vught | Inge van den Broek Trouwfotografie

"Inge is een fantastische fotografe die zelfs op een regenachtig moment prachtige foto's weet te maken. Ze is creatief, spontaan en je voelt je helemaal op je gemak."

Tijdens de dag zelf heb je bijna niet door dat ze foto’s maakt. Ze mengt zich onder de gasten en weet veel spontane momenten vast te leggen. Kortom, wij raden Inge van den Broek echt aan als fotografe op je bruiloft!

Daniëlle & Peter

"Inge is een zeer goede en enthousiaste fotograaf. Ze was steeds op de juiste plekken aanwezig, zonder dat je het zelf door had. Hele spontane foto's zijn hierdoor gemaakt. .!"

Ze is erg enthousiast en weet je ook enthousiast te maken door vele complimentjes tussendoor te geven. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze dag helemaal is vastgelegd zoals deze verlopen is, ook alle gasten staan op de foto. Inge staat ook open voor eigen ideeen en heeft zelf veel leuke voorstellen. Wij raden Inge echt aan als fotograaf voor uw bruiloft.

Monique & Louis

Buitenlandse Bruiloft Spanje Salamanca Trouwfotograaf Inge van den Broek
Bruiloft Kasteel Doorwerth | Inge van den Broek Fotografie

"Inge van den Broek hebben wij ervaren als een geweldige fotograaf. Ze legt de mooiste momenten op een prachtige manier vast. "

Maar naast haar creativiteit is ze ook een heel fijn persoon om erbij te hebben. Ze past zich aan aan de groep mensen. Op persoonlijke momenten zie je ze niet en maakt ze de mooie foto’s. Tijdens de feestavond beweegt ze zich mee in de groep. Maakt leuk contact en daardoor krijg je geweldige foto’s (niet geposeerd) Jos en ik hebben Inge als een fijn warm mens ervaren met ontzettend veel creativiteit! Eén toppertje!

Jos & Nadschja

Bijzondere spontane trouwfoto's

Dit zijn de foto’s waar ik heel blij van word:

Meer weten?

Ontvang gratis mijn brochure met de complete informatie over mijn bruidsfotografie.

Hierin vind je meer over mijn werkwijze, stijl en tarieven. Natuurlijk deel ik ook graag superhandige tips voor jullie grote dag.

Zijn we een match? Dan maak ik heel graag vrijblijvend kennis met jullie.

Prijzen

Trouwfotograaf Inge van den Broek

De kosten van een trouwfotograaf hangen af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het aantal uren trouwfotografie en of jullie een groot trouwalbum willen.

Huwelijk Vught First Look bruidspaar | Trouwfotograaf Inge van den Broek

Basis

€ 1595

Extra uur: + € 150

Compleet

€ 1995

Extra uur: + € 150

Ook mooie spontane trouwfoto's?

Scroll naar boven