Bruidsfotografie

Echte emoties en momenten, spontaan vastgelegd door trouwfotograaf Inge

Heel leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Bruidsfotografie mag natuurlijk niet ontbreken. Want daardoor kunnen jullie voor altijd terug naar jullie prachtige dag: jullie bruiloft waarop jullie de liefde en het leven vieren, samen met de mensen waar jullie het meest om geven.

Als trouwfotograaf zorg ik dat dit terug te zien is op jullie trouwfoto’s. Niet stijf geposeerd, maar echte emoties en momentenHet verhaal van jullie bijzondere bruiloft weergeven in kleurrijke en spontane foto’s, precies zoals het was.

Bruidsfotografie - bruidsjongen rent voor het bruidspaar uit

Tastbare herinneringen door bijzondere trouwfoto's

Bruidsfotografie is het enige tastbare dat overblijft na jullie bruiloft. Als trouwfotograaf beweeg ik me met een flinke dosis humor en enthousiasme beweeg ik me tussen jullie en de gasten door. Geen vlieg op de muur, maar ik doe gezellig mee. Daardoor kan ik heel dichtbij komen en de échte momenten fotograferen.

Dit ben ik

Spontane fotograaf - Trotse Mama -Verhalenverteller - Avontuurlijke reiziger

Hoi, ik ben Inge! Na een geweldig avontuur in Spanje, waar ik 4 jaar woonde ben ik nu weer terug in Brabant. Bruidsfotografie en familieshoots zijn mijn specialisatie. Van bruiloften met kinderen word ik dus extra blij 😉 Ik vind het het allerleukst om de emoties en de verbinding tussen mensen vast te leggen. Want dat is wat bruiloften eigen en bijzonder maakt. Ik ga gemakkelijk op in groepen

Portret Familiefotograaf Inge van den Broek
Bruidsfotografie - bruidsmeisje strooit bloemblaadjes

- Jullie verhaal in liefdevolle, spontane foto's -

Zoeken jullie een trouwfotograaf die:

Spontane trouwfoto's vol emotie en plezier

Dit zijn foto’s waar ik heel blij van word:

- Wat bruidsparen over mij als trouwfotograaf zeggen -

Lieve woorden van bruidsparen

Bruidsfotografie - bruidspaar tussen de bloemen

"Inge is een fantastische fotografe die zelfs op een regenachtig moment prachtige foto's weet te maken. Ze is creatief, spontaan en je voelt je helemaal op je gemak."

Tijdens de dag zelf heb je bijna niet door dat ze foto’s maakt. Ze mengt zich onder de gasten en weet veel spontane momenten vast te leggen. Kortom, wij raden Inge echt aan als fotografe op je bruiloft!

Daniëlle & Peter

"Onze trouwdag is mooi verbeeld op de foto's in het fotoalbum dat we achteraf ontvingen. Op de dag zelf hebben we nauwelijks gemerkt dat Inge foto’s maakte. Zij heeft het talent om ‘onzichtbaar’ de prachtigste momenten zichtbaar te maken.".

Naast haar kennis, kunde en ervaring vinden we Inge gewoon een fantastisch, relaxt mens. Ze geeft aanwijzingen waar nodig. Ze overlegt over de verschillende mogelijkheden en het voelt heel vertrouwd om haar in de buurt te hebben. En dat is belangrijk op de mooiste dag van je leven!

Erwin & Anita

Bruidsfotografie
Bruidsfotografie - bruidspaar danst in prachtige zonnestralen

"Inge, wat hebben wij een onvergetelijke dag gehad, mede dankzij jou! Je bent een hele fijne fotograaf, die tijdens de shoots zorgt voor humor en een spontane lach, waardoor je je als bruidspaar meteen op je gemak voelt."

Tijdens de dag weet je je zo om ons heen te bewegen dat we niets eens door hebben gehad hoeveel foto’s er zijn gemaakt. Met de foto’s kunnen we de dag nog een keer beleven, ze zijn prachtig! Heel erg bedankt daarvoor!

Mirjam & Joost

Bruiloft Slot Zuylen

- Wat kost een trouwfotograaf? -

Prijzen Bruidsfotografie

Vanaf

1795,-

Extra uur: 200,-

Meer weten?

Ontvang gratis mijn brochure met de complete informatie over mijn bruidsfotografie. Hierin vind je meer over mijn werkwijze, stijl en voordelige pakketten. 

Zijn we een match? Dan maak ik heel graag vrijblijvend kennis met jullie.

Ook mooie spontane trouwfoto's?

Scroll naar boven