Over Inge

Spontane fotograaf uit Rosmalen

Antropoloog en fotograaf

Mensen en hun verhalen hebben me altijd geïnspireerd. Niet voor niets studeerde ik culturele antropologie. Ik leerde veel over mensen en maakte prachtige reizen.

Fotograferen doe ik al zolang ik mij herinner. Op mijn zevende verjaardag op de camping in Luxemburg kreeg ik mijn eerste camera. Weet je wel, zo’n ouderwetse met een rolletje. Wat was ik daar blij mee. 

Inge op de fiets tijdens een rondreis door Myanmar

Wat een topfotograaf!

"Denkt met je mee en snapt de wensen van het bruidspaar! Goede prijs kwaliteit verhouding, aanrader dus!"

Verliefd op Spanje

Tijdens een rondreis door Andalusië in 2011 werd ik verliefd op Sevilla. Het eten, het klimaat, maar vooral de relaxte sfeer en manier van leven.. wauw, wat een stad! Dus ik besloot er een tijdje te gaan wonen. Ik leerde Spaans, organiseerde fietstours voor toeristen en studeerde fotografie. Daar ontdekte ik ook, dat ik het vooral geweldig vind om de band tussen mensen te fotograferen en mocht zelfs met mijn foto’s exposeren in een galerie in Sevilla.

Spontane trouwfotografe

Toen ik de fotograaf op de bruiloft van mijn zus aan het werk zag viel het kwartje. Dit is precies wat bij mij past! Ik maak gemakkelijk contact, ben open en enthousiast, waardoor ik zonder moeite opga in groepen. Hierdoor kan ik onopvallend mooie, echte momenten vastleggen. Door mijn enthousiasme en grappige opdrachtjes ontstaat er een ongedwongen en ontspannen sfeer. Heel handig als je mensen fotografeert die niet gewend zijn om voor de camera te staan.

Fotograaf Inge van den Broek

Trouwfotograaf in Rosmalen en Den bosch

Inmiddels woon ik weer in mijn geboortedorp Rosmalen samen met Michiel, dochters Daantje (2020) en Isa (2022) en onze konijnen Connie en Donnie. Hoewel ik vanuit huis in Rosmalen werk kom ik in het hele land om bruiloften en families te fotograferen. Regelmatig ga ik ook voor trouwreportages naar het buitenland. Ik fotografeerde bruidsparen in Frankrijk, Spanje en Italië. Mooi om mijn passie voor reizen, fotografie én de liefde te kunnen combineren.

Gespecialiseerd in trouwfotografie en familiereportages

Ik heb me gespecialiseerd in trouwfotografie en familiereportages, omdat ik het het allerleukst vind om de connectie tussen mensen vast te leggen. Ouders die lachend achter hun kinderen aan rennen, een traan van oma die haar kleindochter ziet trouwen of de verliefde blik van de bruidegom als zijn bruid de deur open doet. Niet stijf geposeerd, maar spontane, echte momenten. Dát zijn momenten die me als fotograaf en als mens raken. En die wil ik graag als herinnering voor altijd wil vastleggen.

Ik word blij van:

Sevilla waar ik vier jaar woonde – een goed gesprek – een kleurrijk veldboeket – slagroom met aardbeien (in die volgorde ;)) – knuffels van onze dochters Daantje en Isa – zelfgemaakte taarten – herinneringen aan mijn eerste verre reis alleen naar Guatemala – Spaans praten – kamperen – warme chocolademelk met slagroom – zingen – de vrolijke motiefjes op de stoffen luiers van Isa – naar de sauna – mijn tinderdate en inmiddels liefde van mijn leven Michiel – spelletjes doen – konijnen Connie en Donnie – wandelen naar Santiago de Compostela – heel lang in bad zitten – mooi licht

Enthousiast geworden?

Trouwfotografie

Trouwreportage huwelijk met kinderen Beukenhaeghe Moergestel | Inge van den Broek Fotografie

Familieshoot

Familieshoot Wamberg | Inge van den Broek Fotografie

Newbornshoot

Newbornshoot Familiefotograaf Inge van den Broek

Zakelijke Shoot

Brandingshoots Inge van den Broek Fotografie
Bruiloft in Frankrijk | Inge van den Broek

"Wij zijn deze zomer gehuwd in Frankrijk en Inge was onze fotografe. Dit was een schot in de roos."

Ze stelde ons meteen op ons gemak en met de juiste tips en trics wisten we meteen dat Inge perfect weet wat ze doet. Haar enthousiasme werkte ongelofelijk aanstekelijk en haar omgang met de kids (met dank aan Jaapie) was werkelijk fantastisch. Geen moeite was haar te veel. Het resultaat van de fotoshoot tart werkelijk alle verbeelding en wij zouden Inge dan ook iedereen aanraden!

Tijs & Elke

"Wat ontzettend tof om een fotoshoot te doen met Inge!"

Mijn zoontje Fabian en ik hebben nu prachtig beeld van ons samen, daar zullen we nog vaak naar terugkijken. Inge is ontspannen, laat dingen gebeuren en legt deze dan vast in mooi helder, fris beeld. Erg waardevol, dankje Inge!

Iris

Newbornshoot Uden Noord Brabant | Familiefotograaf Inge van den Broek
Bruiloft Huize Bergen Vught | Inge van den Broek Trouwfotografie

"Inge is een fantastische fotografe die zelfs op een regenachtig moment prachtige foto's weet te maken."

Ze is creatief, spontaan en je voelt je helemaal op je gemak. Tijdens de dag zelf heb je bijna niet door dat ze foto’s maakt. Ze mengt zich onder de gasten en weet veel spontane momenten vast te leggen. Kortom, wij raden Inge van den Broek echt aan als fotografe op je bruiloft!

Danielle & Peter

- Echte momenten en details -

Liefde, verbinding, plezier

Leer me kennen:

Wil jij ook mooie, spontane foto's?

Scroll naar boven