Over Inge

Spontane fotograaf uit Rosmalen

Antropoloog en fotograaf

Mensen en hun verhalen hebben me altijd geïnspireerd. Niet voor niets studeerde ik culturele antropologie. Ik leerde veel over mensen en maakte prachtige reizen.

Fotograferen doe ik al zolang ik mij herinner. Op mijn zevende verjaardag op de camping in Luxemburg kreeg ik mijn eerste camera. Weet je wel, zo’n ouderwetse met een rolletje. Wat was ik daar blij mee. 

Inge op de fiets tijdens een rondreis door Myanmar

Wat een topfotograaf!

"Dankzij Inge kunnen we nog lang nagenieten van onze geweldige trouwdag!"

Verliefd op Spanje

Tijdens een rondreis door Andalusië in 2011 werd ik verliefd op Sevilla. Het eten, het klimaat, maar vooral de relaxte sfeer en manier van leven.. wauw, wat een stad! Dus ik besloot er een tijdje te gaan wonen. Ik leerde Spaans, organiseerde fietstours voor toeristen en studeerde fotografie. Daar ontdekte ik ook, dat ik het vooral geweldig vind om de band tussen mensen te fotograferen en mocht zelfs met mijn foto’s exposeren in een galerie in Sevilla.

Spontane trouwfotografe

Toen ik de fotograaf op de bruiloft van mijn zus aan het werk zag viel het kwartje. Dit is precies wat bij mij past! Ik maak gemakkelijk contact, ben open en enthousiast, waardoor ik zonder moeite opga in groepen. Hierdoor kan ik onopvallend mooie, echte momenten vastleggen. Door mijn enthousiasme en grappige opdrachtjes ontstaat er een ongedwongen en ontspannen sfeer. Heel handig als je mensen fotografeert die niet gewend zijn om voor de camera te staan.

Fotograaf Inge van den Broek

Trouwfotograaf in Rosmalen en Den bosch

Inmiddels woon ik weer in mijn geboortedorp Rosmalen samen met Michiel, dochters Daantje (2020) en Isa (2022) en onze konijnen Connie en Donnie. Hoewel ik vanuit huis in Rosmalen werk kom ik in het hele land om bruiloften en families te fotograferen. Regelmatig ga ik ook voor trouwreportages naar het buitenland. Ik fotografeerde bruidsparen in Frankrijk, Spanje en Italië. Mooi om mijn passie voor reizen, fotografie én de liefde te kunnen combineren.

Gespecialiseerd in trouwfotografie en familiereportages

Ik heb me gespecialiseerd in trouwfotografie en familiereportages, omdat ik het het allerleukst vind om de connectie tussen mensen vast te leggen. Ouders die lachend achter hun kinderen aan rennen, een traan van oma die haar kleindochter ziet trouwen of de verliefde blik van de bruidegom als zijn bruid de deur open doet. Niet stijf geposeerd, maar spontane, echte momenten. Dát zijn momenten die me als fotograaf en als mens raken. En die wil ik graag als herinnering voor altijd wil vastleggen.

Ik word blij van:

Sevilla waar ik vier jaar woonde – een goed gesprek – een kleurrijk veldboeket – slagroom met aardbeien – knuffels van onze dochters Daantje en Isa – zelfgemaakte taarten – herinneringen aan mijn eerste verre reis alleen naar Guatemala – Spaans praten – kamperen – warme chocolademelk met slagroom – zingen – de vrolijke motiefjes op de stoffen luiers van Isa – naar de sauna – mijn tinderdate en inmiddels liefde van mijn leven Michiel – spelletjes doen – konijnen Connie en Donnie – wandelen naar Santiago de Compostela – heel lang in bad zitten – mooi licht

- Echte momenten en details -

Leer me kennen

Foto’s uit mijn leven

Wil jij ook mooie, spontane foto's?

Scroll naar boven