Bruiloft Kasteel Wijenburg – Echteld

Bruiloft Kasteel Wijenburg – Echteld

Een knusse winterbruiloft eind dit jaar was het plan voor bruidspaar Anoushka en Jeffrey. Kasteel Wijenburg in Echteld is daarvoor de perfecte locatie. Prachtige ruimtes om ook als het buiten koud en guur is een hele warme bruiloft te hebben.

Maar het liep anders. De vader van Anoushka werd ziek. Heel ziek. Hoe verdrietig zou het zijn als hij zijn dochter niet meer kon weggeven? Dus besloten ze de bruiloft te vervroegen. Geen kerstbomen en sneeuw maar nog steeds een geweldige locatie en nu met de mogelijkheid om lekker buiten te borrelen, ook fijn!

Zomerbruiloft op Kasteel Wijenburg

Wat werd het een geweldige zomerbruiloft. Het moment dat de prachtige bruid Anoushka samen met haar papa stapje voor stapje over de rode loper de ceremoniezaal binnen schuifelde, geëmotioneerd maar zichtbaar genietend van dit bijzondere moment..kippenvel!

Vader van de bruidegom als babs

Ook de papa van Jeffrey had een bijzondere taak. Hij mocht namelijk dit lieve bruidspaar in het huwelijk treden. Ik vind het zo mooi als een bruiloft op die manier zo persoonlijk gemaakt wordt. Met humor en veel persoonlijke woorden zorgde hij ervoor dat het een hele mooie ceremonie werd in de prachtige trouwzaal van Kasteel Wijenburg.

Toast met shotjes

Onder een regen van rozenblaadjes door liep het kersverse bruidspaar naar buiten om samen met al hun lieve gasten te toasten op het zonnige terras van Kasteel Wijenburg. Het zonnetje scheen heerlijk, niet te warm, niet te koud, perfect weer om te trouwen! Geen standaard champagne toast maar met een “atje voor de sfeer” werd er met shotjes geproost op de liefde.

Kindjes op de bruiloft

Vier jaar geleden had ik al de bruiloft van de zus van Jeffrey mogen fotograferen. Zij was met haar man, dreumes en baby van nog maar vier weken oud ook van de partij. Zo leuk om oude bruidsparen weer tegen te komen. En kindjes op een bruiloft zorgen ook voor hele schattige plaatjes, dus ik word daar wel blij van.

Diner in het kasteel

Voor het diner klommen we de trappen van kasteel Wijenburg op om wederom in een prachtige zaal te genieten van heerlijk eten en mooie speeches. Altijd weer heel leuk om meer over het bruidspaar te horen van hun naaste geliefden. Juist die woorden maken de bruiloft zo persoonlijk.

Tijd voor een feestje

En toen maakten de eettafels plaats voor de dj en de dansvloer. Tijd om lekker te dansen en het leven te vieren met nog meer leuke vrienden en familie. Met een spectaculaire openingsdans die eerder op de avond nog even werd geoefend om ook met trouwjurk te kunnen dansen was het trouwfeest geopend. Een mooi einde van een prachtige dag, een goed begin van een mooi huwelijk samen van twee hele leuke mensen.

Fotografie Inge van den Broek

Typisch Inge

4 jaar in Sevilla gewoond – liefde van mijn leven bleek geen Spanjaard, maar Zeeuw Michiel – hou van bloemen, gezond eten, spelletjes spelen, zelfgemaakte taarten en aardbeien – en oh ja, van chocolade (vooral puur met zeezout en amandelen!) – trotse mama van dochters Daantje en Isa – vrolijk en enthousiaste fotograaf – sportief – gek op avontuurlijke reizen – eerste verre reis alleen ging naar Guatemala – 2 keer naar Santiago de Compostela gewandeld – fan van konijnen Connie en Donnie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Logo Inge van den Broek Fotografie

“Inge haar mensenkennis gecombineerd met een goede dosis humor maakt haar uitstekend voor dit werk. Ik sta zelf niet graag voor de camera, maar dankzij Inge’s informele manier van werken en leuke opdrachtjes vergat ik soms zelfs dat ze foto’s aan het maken was”.

Gaan jullie trouwen?
Wil je ook spontane, liefdevolle en kleurrijke foto’s laten maken van jullie bruiloft?

Ook leuk om te lezen:

Zakelijke portretdag

NIEUWE ZAKELIJKE FOTO’S NODIG?Zijn jouw foto’s op je socials en website aan vervanging toe? Op vrijdag ...
Lees meer
Trouwkaarten versturen - trouwkaart op een witte piano

Trouwkaarten versturen

Alles wat je moet weten over trouwkaarten versturen Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd en stappen over een ...
Lees meer
Tips voor mooiere foto's

Help, ik ben niet fotogeniek!

5 tips om beter op een foto te staan “Ik ben niet fotogeniek!” Dit heb ik ...
Lees meer
Scroll naar boven