Familie Fotoshoot

Leg herinneringen spontaan vast tijdens een familie fotoshoot

Waarschijnlijk maken jullie als gezin of familie veel foto’s met jullie smartphone. Maar zijn er ook mooie, kleurrijke én kwalitatieve foto’s waar iedereen opstaat? Foto’s die niet geposeerd zijn, maar écht spontaan en gezellig? De kans is groot dat dit niet het geval is. Met een familie fotoshoot leg je herinneringen vast om voor altijd te bewaren.

Ik wil niet alleen mooie familiefoto’s leveren, maar ook samen mooie momenten creëren waar jullie en jullie kinderen met veel plezier aan meedoen. Want juist dat zorgt voor spontane, echte foto’s zonder zorgen en een echte lach.

Familieshoot Zandverstuiving Rosmalen | Familiefotograaf INge van den Broek

Help een familieshoot...

Is een gezinsfotoshoot een beetje spannend, bijvoorbeeld omdat jullie je afvragen of de kinderen wel meewerken? Door kleine opdrachtjes te geven zorg ik dat jullie mij en de camera even vergeten. Ook gaat Japie, mijn knuffelaap, mee tijdens de familie fotoshoot. Aap Japie kan op de camera worden geplaatst waardoor deze minder spannend wordt. Wat ik vooral belangrijk vind tijdens de gezinsfotoshoot? Dat jullie optimaal genieten van én met elkaar.

Portret Familiefotograaf Inge van den Broek

- Wat kun je verwachten als mij als fotograaf kiest -

Hoe werk ik als familiefotograaf?

Vooraf

01

Om jullie verhaal goed te kunnen vertellen hebben we altijd persoonlijk contact. We zoeken samen een locatie uit die helemaal bij jullie past. Denk aan een het bos, een leuk park of kleurrijke straatjes in de stad.

De familieshoot

02

Tijdens een gezinsfotoshoot gaan jullie lekker wandelen, rennen, spelen, knuffelen, stoeien en natuurlijk lachen met elkaar. Misschien bakken jullie samen wel zandtaartjes of genieten jullie van een fijne picknick. Alles kan en mag! En ik loop, ren, dans en lach gezellig mee.

Na de shoot

03

Binnen vier weken na de familie fotoshoot ontvangen jullie van mij een link naar een galerij. Hier vinden jullie de selectie van de mooiste foto’s. Kies de foto’s waar jullie het gelukkigst van worden en ontvang deze digitaal in hoge resolutie én in een harmonica albumpje.

Zijn jullie een familie die:

Dan zijn we een goede match!

en maak ik graag gezinsfoto's tijdens een familieshoot

Trouwfotografie en familiefotograaf Inge van den Broek
Familieshoot Rosmalen | Familiefotograaf Inge van den Broek Fotografie

- Samen lol maken èn mooie spontane foto's -

Wat krijg je als je een familieshoot boekt?

Dit ben ik

Spontane fotograaf - Trotse Mama -Verhalenverteller - Avontuurlijke reiziger

Dit ben ik, Inge! Samen met Michiel en onze dochters Daantje (2020) en Isa (2022) woon ik in Rosmalen. Ik houd enorm van kleur, gezelligheid, lekker eten en buiten zijn. Niet voor niets woonde ik van 2012 tot 2016 in het mooie Sevilla. Ik geniet ook van in de natuur zijn, verbinding zoeken met mensen en oprechte emoties delen. Dat zie je ook terug in mijn foto’s.

Sinds de geboorte van Daantje realiseer ik me nog meer hoe waardevol foto’s zijn. Ik heb de hele wereld over gereisd, een mooie studententijd gehad en vier jaar in Spanje gewoond. Die tijd had ik niet willen missen. Maar nu kan ik me geen leven meer voorstellen zonder Daantje en Isa. Dat gevoel, die verbinding en liefde, leg ik graag vast in mijn foto’s. Zo tof dat ik dat ook voor andere ouders mag doen.

Portretfotos-trouwfotograaf-Inge-van-den-Broek-4

- Wie kan beter over mij, mijn werk en het resultaat van familieshoots vertellen? Juist: De families die voor mijn camera stonden! -

Lieve woorden van families

Familieshoot Zandverstuiving Rosmalen | Familiefotograaf Inge van den Broek

"Wij hebben Inge gevraagd om voor ons internationale gezin een fotoshoot te organiseren, want de momenten dat wij allemaal samen zijn komen niet vaak voor, en de kostbare herinneringen willen we koesteren"

Met 5 kleine kinderen van 0 tot 4 jaar was dat een puzzel, want het enige moment op de dag dat de 5 slaapplanningen samenvielen was het licht niet goed. Maar Inge zou er iets van maken. Het resultaat was verbluffend! Niet alleen de 5 kleintjes staan prachtig op alle foto’s, ook alle volwassenen. Chapeau Inge! Trouwens ook het album zag er erg smaakvol uit!

Dagmar & Harry

"Inge is een leuke vlotte vrouw die heel goed met kinderen om kan gaan.

Ze stelde iedereen op ’t gemak en heeft oog voor details zoals die nodig zijn met kinderen en brildragende. Het was een gezellige en geslaagde shoot!!

Danielle

Familieshoot Barneveld | Inge van den Broek Fotografie
Trouwfotografie en familiefotograaf Inge van den Broek

"Inge is een fantastische griet en ook een geweldige fotograaf. "

Zij kan kinderen motiveren om iets te doen, zodat zij ze spelenderwijs kan fotograferen.  Een aanrader voor iedereen die familiefoto’s wil laten maken!

Ans

Ongeposeerde spontane familiefoto's

Het resultaat is een serie ongeposeerde, mooie familiefoto’s met een echte glimlach en stralende ogen. Binnen vier weken na de familieshoot krijgen jullie van mij een link naar een galerij met de selectie mooiste foto’s. Hieruit mogen jullie de foto’s kiezen waar jullie het blijst van worden. Die foto’s ontvangen jullie digitaal in hoge resolutie. Zo kun je zelf de gewenste afdrukken maken.

Prijzen

Ik houd het graag simpel. Zo ook de prijzen voor mijn familieshoots. Je boekt een familieshoot al voor €250,- voor 6 personen. Ieder extra persoon kost €15,-. Je krijgt de 5 mooiste digitale foto’s naar keuze en een harmonica-album met ongeveer 6 foto’s. Willen jullie meer foto’s afnemen en/of een luxe album laten samenstellen? Ook dat is mogelijk.

Familieshoot Rosmalen | Familiefotograaf Inge van den Broek

Ook spontane foto's van jouw familie of gezin?

Scroll naar boven