Zakelijke Shoot

Foto's om trots op te zijn

Een zakelijke fotoshoot is onmisbaar als je mooie foto’s wilt. Want om jezelf goed te presenteren zijn mooie, sprekende foto’s heel belangrijk. Die foto’s laten in een oogopslag zien wij je bent en waar jouw bedrijf voor staat. Alleen is het vaak best spannend, voor de camera staan.

Geen zorgen, ik ga je helpen! Ik neem de tijd voor je, luister naar jouw verhaal en geef je kleine, leuke opdrachtjes. Door de onbezorgde sfeer sta je rustig en als jezelf op de foto. En dit levert kleurrijke, spontane foto’s op waar je met trots naar kijkt.

Zakelijke Fotoshoot | Inge van den Broek Fotograaf

Zoek je een professionele fotograaf met een persoonlijke touch?

Dan raad ik Inge zeker aan! Wat erg fijn is voor en tijdens de fotoshoot, is dat Inge lekker zichzelf is en informeel. Dat maakt dat je uitgenodigd wordt om ontspannen voor de camera te gaan staan.

Hoe gaat een zakelijke shoot?

Om mooie foto’s te maken die passen bij jou en je bedrijf vind ik het belangrijk om jou en je bedrijf al voor de shoot wat beter te leren kennen. We hebben een telefonisch kennismakingsgesprek waarin we kletsen over jou en je bedrijf. Ik luister naar je wensen en vertel precies wat we gaan doen. Zo neem ik al een deel van de spanning weg.

Wat is de beste plek voor een zakelijke shoot?

Ik fotografeer niet in een studio omdat ik vind dat de locatie van de shoot ook wat over jou zegt. Je werkplek, een mooi park of een van jouw favoriete straatjes in de stad. Of misschien wel een combinatie hiervan.

Ondernemersshoot Rosmalen | Inge van den broek Fotografie

Mijn werkwijze:

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hebben we voor de shoot een belafspraak om de ideeën te bespreken. Foto’s laten maken is voor veel mensen vaak spannend, dus de shoot zelf begin ik daarom altijd even zonder camera. Een stukje lopen en verder kennismaken. Daarna zal ik met behulp van kleine opdrachtjes in ongeveer 1,5 uur zorgen we samen voor een ontspannen, gezellige fotoshoot. 

Het resultaat zijn spontane, kleurrijke foto’s waar je op staat zoals je bent. Passend bij waar jij en jouw bedrijf voor staan. Binnen vier weken na de shoot krijg je van mij een link naar een galerij met de selectie mooiste foto’s, minstens 50 foto’s. Hieruit mag je de foto’s kiezen waar jij het meest trots op bent. Met die foto’s kun jij je website en social media naar hartenlust vullen!

Ondernemersshoot Rosmalen | Inge van den Broek Fotografie
Ondernemersshoot-Rosmalen-Inge-van-den-Broek-Fotografie-40

- Samen lol maken èn mooie spontane foto's -

Wat krijg je als je een shoot boekt?

Dit ben ik

Spontane fotograaf - Trotse Mama -Verhalenverteller - Avontuurlijke reiziger

Dit ben ik, Inge! Samen met Michiel en onze dochters Daantje (2020) en Isa (2022) woon ik in Rosmalen. Ik houd enorm van kleur, gezelligheid, lekker eten en buiten zijn. Niet voor niets woonde ik van 2012 tot 2016 in het mooie Sevilla, waar ik een eigen bedrijf had in fietstours voor toeristen. Ik geniet van in de natuur zijn, verbinding zoeken met mensen en oprechte emoties delen. Dat zie je ook terug in mijn foto’s.

Wat ik leuk vind aan ondernemers fotograferen is dat zij vaak een verhaal hebben met veel passie en hart voor hun bedrijf. Daar krijg ik heel veel energie van en die kan ik dan ook weer teruggeven tijdens fotoshoots.

Portretfotos-trouwfotograaf-Inge-van-den-Broek-4

- Wie beter dan andere ondernemers kunnen vertellen over mijn werk -

Mooie woorden van ondernemers

Ondernemersshoot Rosmalen | Inge van den Broek Fotografie

"Door Inge een foto reportage laten verzorgen voor mijn nieuwe website. Wat zijn ze ontzettend mooi geworden."

Inge geeft precies de sfeer op de foto’s weer zoals ik het bedoelde. Zelfs de door mij gevreesde profielfoto is prachtig geworden. ik vind Inge een zeer professionele fotograaf.

Anja

"Voor professionele foto's moet je bij Inge zijn!"

Ze voelt goed aan wat je wil, en stelt je erg op je gemak voor de camera. Het zijn prachtige foto’s geworden. Ben er erg blij mee. Nogmaals bedankt Inge!

De Kapper

Ondernemersshoot Rosmalen | Inge van den Broek Fotografie
Brandingshoot | Inge van den Broek Fotografie

"Ik ben heel content met de foto's die Inge heeft gemaakt in mijn atelier en galerie"

Deze foto’s zijn super leuk geworden en inzetbaar voor mijn website en social media. Wat ik ook als erg prettig heb ervaren is de manier van werken, down to earth, gezellig en zonder phoeha. Ik voelde me op mijn gemak en dat is zichtbaar in de foto’s.

Anne van den Heuvel

Zoveel toffe ondernemers mocht ik al fotograferen

Zo leuk om het verhaal van andere ondernemers te mogen vastleggen. Hieronder een aantal van mijn favoriete foto’s van toffe ondernemers

Brandingshoots Inge van den Broek Fotografie-19

- Samen plezier maken, ervaringen delen én mooie spontane foto's -

Prijs Zakelijke Shoot

€ 450

Prijzen zijn exclusief btw
Extra foto's uit de galerij bestellen is mogelijk

Ook professionele foto's passend bij jou en jouw bedrijf?

Scroll naar boven