Familieshoot

Inge van den Broek Trouw- en Familiefotograaf

Reviews van mijn Families

Review zwangerschapsshoot

"Inge is een erg fijne fotograaf! Ze heeft hele mooie zwangerschapsfoto's van mij gemaakt. Daarbij let ze echt op details en geeft ook goede aanwijzingen zodat je er zo mooi, maar ook natuurlijk mogelijk op komt te staan.."

 Ze maakt ook heel mooi gebruik van het aanwezige licht. Ik ben echt heel erg blij met de foto’s die ze van mij heeft gemaakt! Zeker een aanrader! Ik kijk al uit naar de foto’s die ze straks kan maken van onze kleine jongen!

Sanne

Trouwfotografie en familiefotograaf Inge van den Broek

"Inge is een fantastische griet en ook een geweldige fotograaf."

Zij kan kinderen motiveren om iets te doen, zodat zij ze spelenderwijs kan fotograferen.  Een aanrader voor iedereen die familiefoto’s wil laten maken!

Ans

Familieshoot-familieweekend-Enter-Inge-van-den-Broek-Fotografie-2

"We hadden wat te vieren. 40 jaar getrouwd, 4 kinderen met partner, 10 kleinkinderen. Wij deden ons ding in een vakantiebungalow met flinke tuin, jij deed ondertussen jouw ding. "

Je was een paar uur onder ons, en al snel bijna onmerkbaar. Het resultaat : prachtige ongedwongen foto’s van volwassenen, kinderen, gezinnen tot een compleet en origineel tableau de la troupe. Jouw foto’s zien we nu her en der in ons huis en bij onze kinderen pronken. Dankjewel voor het prachtige beeldverhaal.

Gerda & Christ

Familieshoot Sint-Oedenrode | Inge van den Broek Fotografie

"De fotoshoot van ons gezin verliep ontspannen, we hebben veel gelachen."

Met onze iets oudere jeugd, die niet altijd van de geposeerde foto’s zijn, althans niet voor een echte fotograaf, verliep het allemaal op een natuurlijke manier. Geen gemaakt lachen, geen echt poseren, maar foto’s ‘zonder erg’.  Inge werkt professioneel, met het juiste licht, de juiste plek, mooie geschikte achtergrond, enz. De variatie aan foto’s is divers: veraf, dichtbij, profiel, zittend, staand. Inge is ontzettend enthousiast en motiverend! Quote van onze jeugd: ook geschikt als je niet zo van de fotoshoots bent!

Ton & Leontine

Familieshoot Sint Jan Den Bosch | Inge van den Broek Familiefotografie

"Samen met Inge een originele fotoshoot gehad om onze "gekke" foto voor de bruiloft van ons nichtje te maken."

Inge creëert een ontspannen sfeer, heeft oog voor licht, kleur en effect. We zijn erg blij met het resultaat. Dank je wel Inge.

Elma

Familieshoot Barneveld | Inge van den Broek Fotografie

"Inge is een leuke vlotte vrouw die heel goed met kinderen om kan gaan. "

Ze stelde iedereen op ’t gemak en heeft oog voor details zoals die nodig zijn met kinderen en brildragende. Het was een gezellige en geslaagde shoot!!

Daniëlle

Familieshoot Wamber Rosmalen | Inge van den Broek Fotografie

"Inge is een hele fijne en geduldige fotograaf die echt de tijd voor je neemt. Ze fotografeert (familieshoots) buiten waardoor het niet zo stijfjes en geposeerd is."

Met wat tips en tricks zorgt ze ervoor dat iedereen mooi op de foto komt en ook de kleine kinderen gezellig meedoen. Ik vind het knap hoe goed zij jonge kinderen zo mooi op de foto kan krijgen. Ik heb 2 keer een familie fotoshoot met Inge gedaan en ik zou dit zo weer doen. Het is heel ontspannen en je krijgt ontzettend mooie foto’s!

Sabine

Familieshoot Zandverstuiving Rosmalen | Familiefotograaf Inge van den Broek

"Wij hebben Inge gevraagd om voor ons internationale gezin een fotoshoot te organiseren,"

want de momenten dat wij allemaal samen zijn komen niet vaak voor, en de kostbare herinneringen willen we koesteren. Met 5 kleine kinderen van 0 tot 4 jaar was dat een puzzel, want het enige moment op de dag dat de 5 slaapplanningen samenvielen was het licht niet goed. Maar Inge zou er iets van maken. Het resultaat was verbluffend! Niet alleen de 5 kleintjes staan prachtig op alle foto’s, ook alle volwassenen. Chapeau Inge! Trouwens ook het album zag er erg smaakvol uit!

Dagmar & Harry

Review familiefotografie

"We hebben met twee gezinnen een fotoshoot gedaan bij Inge."

De sfeer was spontaan en daardoor waren de foto’s geweldig! Ook de kleine kinderen voelden zich prettig en dat was te zien! Heel tevreden!

Roel

Inge van den Broek Familiefotgraaf | Fotoreportage Droomdag Dream4kids

"We hadden geen lievere en betere fotograaf kunnen hebben op de droomdag van onze zoon!"

Ilse

Review gezinsfotografie

"Inge is toegankelijk en vrolijk, goede eigenschappen voor een fotograaf. Zo staat iedereen al snel lachend voor haar camera. "

Een fotoshoot bij haar is geen saaie, stijve bedoening maar verloopt natuurlijk zodat er hele spontane foto’s worden gemaakt en dat resulteert vaak in de mooiste foto’s. We hebben al 2 keer gebruik gemaakt van haar diensten, 1 keer voor een familie rapportage en de andere keer voor foto’s onze nieuwe horecazaak te promoten en dit naar grote tevredenheid!

Marlene

Ook herinneringen bewaren voor altijd?

Worden jullie ook blij van spontane foto's waar de liefde van af spat? Dan nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek in Rosmalen

Scroll naar boven