Zakelijke portretdag

Zakelijke portretdag

NIEUWE ZAKELIJKE FOTO’S NODIG?
Zijn jouw foto’s op je socials en website aan vervanging toe? Op vrijdag 29 maart organiseer ik weer een branding boost dag. Boek een plekje in mijn agenda en ontvang foto’s die je weer met trots kunt delen!

Wat gaan we doen?
In 20-25 minuten maken we toffe portretten in verschillende settings met natuurlijk licht. Zowel van je hoofd, als foto’s waar jij helemaal en half op staat. Niet stijf geposeerd maar spontaan en ongedwongen. Inge-stijl dus 😉

Help Inge, spontane foto’s, hoe gaan we dat doen?!
Geen zorgen, ik ga je helpen! We kletsen samen en ik zal je kleine opdrachtjes geven. En de prachtige, lichte plek inclusief schommel en fijn bankje gaan ook zeker helpen!

Waar?
Een fijne lichte ruimte met openslaande deuren in Rosmalen, een tuin en mooie bomen voor de deur zodat we alle kanten op kunnen, afhankelijk van wat bij jou past.

Wanneer?
Vrijdag 29 maart 2024, ieder heel en half uur tussen 13.00 uur en 18.00 uur kun je boeken. Hieronder de link naar mijn agenda om een plekje te reserveren.

Wat krijg je na de shoot?
Binnen 2 weken krijg je een persoonlijke online galerij waaruit jij 3 favoriete portretten mag kiezen. Deze foto’s mag je onbeperkt gebruiken!

Kosten?
€149 ex btw inclusief 3 digitale bestanden die je zelf mag uitkiezen uit een online galerij en onbeperkt online mag gebruiken. Ben je achteraf zo blij met de foto’s en wil je graag meer foto’s bestellen dan kan dat natuurlijk.

Doe je mee?
Supertof! Hier in mijn digitale agenda kun je een plekje reserveren. Daarna stuur je ik je de factuur. Zodra die is betaald is jouw tijd definitief in mijn agenda. Ik kijk er naar uit 🙂

Nu geen foto’s nodig?
Je kunt me wel helpen door dit bericht te delen 😀 En wil je als eerste op de hoogte zijn van de volgende Branding Boost Dag? Zet je mailadres dan hieronder op de wachtlijst.

Gaan jullie trouwen?
Wil je ook spontane, liefdevolle en kleurrijke foto’s laten maken van jullie bruiloft?

Ook leuk om te lezen:

Bruiloft Kasteel Wijenburg – Echteld

Een knusse winterbruiloft eind dit jaar was het plan voor bruidspaar Anoushka en Jeffrey. Kasteel Wijenburg ...
Lees meer
Trouwkaarten versturen - trouwkaart op een witte piano

Trouwkaarten versturen

Alles wat je moet weten over trouwkaarten versturen Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd en stappen over een ...
Lees meer
Tips voor mooiere foto's

Help, ik ben niet fotogeniek!

5 tips om beter op een foto te staan “Ik ben niet fotogeniek!” Dit heb ik ...
Lees meer
Scroll naar boven