Bruidsfotografie

Inge van den Broek Trouw- en Familiefotograaf

Ik heb inmiddels honderden bruidsparen en families gefotografeerd. Hieronder een greep uit de lieve woorden die ik van hen toegestuurd kreeg na de bruidsparen en familie shoots. Want wie beter dan zij kunnen vertellen hoe ze mij en mijn werk hebben ervaren.

Reviews van mijn bruidsparen

Bruiloft-Green-Village-Nieuwegein-Utrecht-Inge-van-den-Broek-trouwfotografie-23

"Wat een topper ben je toch! We zijn zó blij met de foto's van onze bruiloft."

En het was echt een uitdaging voor je met bijna 37 graden, maar dat is helemaal niet te zien op de foto’s al weten wij natuurlijk hoeveel energie het kost om überhaupt maar een voet vooruit te zetten met zulke temperaturen. Maar echt, je was top in de voorbespreking al, wist precies wat we zochten, ging mee met beoordelen van de fotolocatie en gaf goede instructies op de dag zelf. En heel veel belangrijke momenten van ons heb ik jou weer niet eens gezien, echt een professional! Nogmaals bedankt!

Vera & Michiel

Bruiloft - Inge van den Broek Fotografie

"Dankjewel Inge voor het compleet maken van onze trouwdag. We hadden die éne dag regen deze zomer, maar dat maakte niks uit want wát Inge ook tegenkomt, ze maakt er altijd iets tofs van!"

Inge is gewoon een super gezellige dame die goed kan opschieten met iedereen. Ze is prettig aanwezig, gezellig als het kan, onopvallend als het nodig is. Zo kregen we prachtige plaatjes waarvan niemand wist dat ze gemaakt zijn. Puur en in het moment. Kijk je je foto’s terug, dan beleef je je dag zuiver nog een keer. Het was voor ons een hele grote uitgave om een trouwfotograaf te boeken, maar dat was het meer dan waard!

Romy & Emiel

Bruiloft Kasteel Oijen | Trouwefotograaf Inge van den Broek

"Onze keuze viel op Inge, omdat we geen stijve gemaakte foto's wilden, maar spontane en ongedwongen foto's."

De klik en de informele sfeer voelden we meteen in het eerste contact met haar. Op de dag zelf was Inge nagenoeg onzichtbaar en ze heeft werkelijk prachtige foto’s genomen. Onze gasten waren ook enorm enthousiast over Inge. Wat een leuk spontaan persoon ze was en hoe ze onzichtbaar foto’s maakte. Het album was werkelijk fantastisch. Ook onze naasten waren allen zeer positief over de prachtige foto’s. Ze doet meer dan haar werk; voert haar passie uit. Een onvergetelijke dag en door Inge onvergetelijke tastbare herinneringen!

Silvie & Johan

Bruiloft Udenhout - trouwreportage Loonse en Drunense Duinen - Inge van den Broek Trouwfotografie (39)

"Inge heeft onze dag vastgelegd zoals we hem beleefd hebben, relaxed en bijzonder mooi.."

Ze heeft oog voor detail en pakt ook de momenten mee die wij hebben gemist, als bruidspaar zijnde. Inge bedankt!

Cindy & Rogier

Bruiloft kasteel Maurick Vught - huwelijksfotograaf Inge van den Broek (32)

"Spontane en rustige manier van fotograferen. Hebt totaal niet het gevoel dat Inge aanwezig is."

Vooraf nog een leuke pre-weddingshoot gedaan om aan elkaar te wennen en een idee van fotograferen te krijgen. Inge heeft oog voor details. Een toegevoegde waarde om je bruiloft perfect vast te leggen

Ellian & Rick

Huwelijk Tiel Trouwfotograaf Inge van den Broek

"Het leven hangt van ogenschijnlijke toevalligheden aan elkaar, althans zo lijkt het. Ook toevallig stuitten wij op Inge toen wij een fotograaf zochten voor onze bruiloft. "

We hebben een avondje gepraat en er was een klik. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en buiten de traditionele fotoshoot na het ja-woord heb ik haar eigenlijk niet meer gezien, wat aangeeft hoe onopvallend zij haar werk doet. Vandaag vast een paar foto’s gezien, vooruitlopend op het album, en ze zijn werkelijk prachtig. En buiten dat, Inge is gewoon een heel prettig mens!!

Astrid & Willem

Trouwshoot in de regen Huwelijk met kinderen Beukenhaeghe Moergestel | Bruidsfotograaf Inge van den Broek

"Ze heeft prachtige foto’s gemaakt, helemaal volgens onze wens. Communicatie verlief soepel en professioneel."

Op onze bruiloft waren de kinderen erbij en daar hield ze ook echt rekening mee. Een oprechte, lieve en professionele fotograaf vóór een hele goede prijs-kwaliteit verhouding.

Loes & Jody

Bruiloft - Trouwfotograaf Inge van den Broek

"Ooh Inge wat zijn we ongelofelijk blij met jou als onze trouwfotograaf. Een echte klik al toen we de loveshoot bij je boekte voor de uitnodiging."

Je had fijne opdrachtjes zodat we spontaan op de foto gingen, je hebt ons gevangen zoals we zijn. Op de big day zelf had je alle belangrijke momenten en meer weten vast te leggen! En wat ben ik daar dankbaar voor. Je bent een fantastische fotograaf die prachtig met scherpte diepte en spontane foto’s maakt. We hebben genoten en prachtige foto’s om de dag her te beleven. Iedereen staat erop nogmaals dank!

Harmjan & Chelan

Bruidspaar trouwreportage Bruiloft Kasteel Tongelaar Mill | Inge van den Broek Fotografie

"Inge, wat hebben wij een onvergetelijke dag gehad, mede dankzij jou! Je bent een hele fijne fotograaf, die tijdens de shoots zorgt voor humor en een spontane lach, waardoor je je als bruidspaar meteen op je gemak voelt."

Tijdens de dag weet je je zo om ons heen te bewegen dat we niets eens door hebben gehad hoeveel foto’s er zijn gemaakt. Met de foto’s kunnen we de dag nog een keer beleven, ze zijn prachtig! Heel erg bedankt daarvoor!

Mirjam & Joost

Bruiloft - Trouwfotograaf Inge van den Broek

"Tijdens onze zoektocht naar een trouwfotograaf hebben we een aantal kennismakingsgesprekken gehad. Bij Inge hadden we gelijk een goed gevoel en ook de trouwboeken die we als voorbeeld gezien hebben spraken ons erg aan."

Het duurde nog ongeveer een jaar tot onze bruiloft en het leuke is dat we daarbij contact hebben gehad via Whatsapp. Daarbij leer je elkaar beter kennen en hadden we op de trouwdag zelf ook niet het gevoel dat er iemand bij was die we helemaal niet kenden. Op de dag hebben we Inge als erg prettig ervaren waardoor we ons ook tijdens de fotoshoot op ons gemak voelden. Ook vanuit onze gasten hoorden we terug dat ze enthousiast waren. De foto’s zijn inmiddels binnen en deze zien er prachtig uit. Wij zouden Inge daarom zeker aanraden!

Jeroen & Rosalie

Bruiloft in Frankrijk | Inge van den Broek

"Wij zijn deze zomer gehuwd in Frankrijk en Inge was onze fotografe. Dit was een schot in de roos!"

Ze stelde ons meteen op ons gemak en met de juiste tips en trics wisten we meteen dat Inge perfect weet wat ze doet. Haar enthousiasme werkte ongelofelijk aanstekelijk en haar omgang met de kids (met dank aan Jaapie) was werkelijk fantastisch. Geen moeite was haar te veel. Het resultaat van de fotoshoot tart werkelijk alle verbeelding en wij zouden Inge dan ook iedereen aanraden!

Tijs & Elke

Bruilfot Rosmalen Oisterwijk Meneer van Eijck | Inge van den Broek Fotografie

"Inge is heel goed in de ongedwongen sfeer vastleggen, zelfs als je moet poseren."

Ze vangt de kleine spontane momenten en is een prettig persoon die meedenkt en op de achtergrond haar werk doet. Aanrader!!!

Tom & Nynke

Bruiloft Den Bosch Binnenstad - Trouwfotograaf Inge van den Broek

"Inge heeft onze dag zo vast weten te leggen dat we bij het kijken naar de foto’s elke keer weer de dag opnieuw beleven! "

Dit was precies wat we hoopten en zijn ontzettend blij met onze mooie foto’s. De eerste afspraak was bij ons thuis en er was gelijk een klik. Zo ook op onze grote dag, het was gezellig en ontspannen. Wij zijn bij met onze keus voor Inge en zouden het iedereen aanraden.

Anne & Bas

Lente Bruiloft Stadhuis Oss -Ijzeren Man Vught | Trouwfotograaf Inge van den Broek

"Inge is een echte vakvrouw. Ze is ontspannen, deskundig, flexibel, ongedwongen en maakt de mooiste foto´s"

Ze neemt echt de tijd voor je, gaat voor de beste foto´s, is heel makkelijk en sociaal in de omgang en geeft 200%. Wij zijn ontzettend blij met de foto´s en hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen! Absoluut een aanrader.

Zerline & Jochem

Herfstbruiloft Vlaamsche Spijker Dongen (32)

"Onze bruiloft is op korte termijn gepland en we hebben van te voren een aantal keer telefonisch contact gehad. Op de trouwdag was Inge in de ochtend al aanwezig bij het klaarmaken. "

Hier begon ze gelijk van alles foto’s te maken, erg leuk. Zelfs mijn trouwjurk hing op een gegeven moment in een boom. Wat wij super fijn vonden is dat Inge niet alleen foto’s van ons heeft gemaakt, maar ook van de kleinste details. Zoals de bruidstaart, de uitnodiging, accessoires en veel foto’s van de gasten. En dit allemaal zonder dat je in de gaten hebt dat ze aanwezig is, hierdoor zijn de foto’s erg spontaan! 

Joëlla & Wawan

Bruiloft Huize Bergen Vught | Inge van den Broek Trouwfotografie

"Inge is een fantastische fotografe die zelfs op een regenachtig moment prachtige foto's weet te maken. Ze is creatief, spontaan en je voelt je helemaal op je gemak."

Tijdens de dag zelf heb je bijna niet door dat ze foto’s maakt. Ze mengt zich onder de gasten en weet veel spontane momenten vast te leggen. Kortom, wij raden Inge van den Broek echt aan als fotografe op je bruiloft!

Daniëlle & Peter

Buitenlandse Bruiloft Spanje Salamanca Trouwfotograaf Inge van den Broek

"Inge is een zeer goede en enthousiaste fotograaf. Ze was steeds op de juiste plekken aanwezig, zonder dat je het zelf door had. Hele spontane foto's zijn hierdoor gemaakt. .!"

Ze is erg enthousiast en weet je ook enthousiast te maken door vele complimentjes tussendoor te geven. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze dag helemaal is vastgelegd zoals deze verlopen is, ook alle gasten staan op de foto. Inge staat ook open voor eigen ideeen en heeft zelf veel leuke voorstellen. Wij raden Inge echt aan als fotograaf voor uw bruiloft.

Monique & Louis

trouwreportages-en-familieshoots-fotograaf-Inge-van-den-Broek-57.bk

"Wij hebben Inge als een unieke, bekwame en spontane fotografe leren kennen, met oog voor details en ook prachtige foto's afgeleverd"

Ada & Tijmen

Huwelijk - Trouwfotograaf Inge van den Broek

"Wat een super fotograaf!"

Onze dag was al geslaagd, maar het nagenieten lukt met de foto’s van Inge! Zou haar iedereen aanbevelen!

Patricia & Bram

Bruiloft Kasteel Maurick Vught | Inge van den Broek Fotografie

"Inge heeft onze bruiloft gefotografeerd. Eigenlijk verliep dit al heel prettig vanaf het allereerste gesprek en hadden wij al het vertrouwen dat alles goed zou komen als het aankwam op de fotografie!"

 Dit is super fijn tijdens voorbereidingen voor een bruiloft want hierdoor kan je dit aspect al helemaal los laten. Op de dag zelf hebben we haar als een zeer prettige fotograaf ervaren. Assertief, sociaal, vriendelijk. Al met al een fijne ervaring.

Ismael & Michelle

Bruiloft in tuin bruidspaar Gemonde | Bruidsfotograaf Inge van den Broek

"Onze trouwdag is mooi verbeeld op de foto's in het fotoalbum dat we achteraf ontvingen."

Op de dag zelf hebben we nauwelijks gemerkt dat Inge foto’s maakte. Zij heeft het talent om ‘onzichtbaar’ de prachtigste momenten zichtbaar te maken. Naast haar kennis, kunde en ervaring vinden we Inge gewoon een fantastisch, relaxt mens. Ze geeft aanwijzingen waar nodig. Ze overlegt over de verschillende mogelijkheden en het voelt heel vertrouwd om haar in de buurt te hebben. En dat is belangrijk op de mooiste dag van je leven!

Erwin & Anita

Bruiloft Kasteel Tongelaar Mill - Inge van den Broek Fotografie-19

"In de voorbereiding nam Inge onze wensen erg serieus! Ze deed er alles aan om onze wensen goed te begrijpen."

En buiten de schitterende foto’s die helemaal naar wens zijn is Inge ook nog eens een fantastisch en fijn mens om bij je bruiloft te hebben. Dit kregen we ook van al onze gasten te horen. Achteraf veraste ze ons steeds met voorproefjes van de foto’s waardoor we de dag steeds weer opnieuw beleefde. 

Niels & Tamara

Inge van den Broek Fotografie

"Inge is een zeer professionele fotografe, ze luistert goed naar je wensen en voorkeuren en geeft waar nodig praktische tips.!"

Waar we begrijpen dat mensen het soms als vervelend ervaren dat er steeds foto’s gemaakt worden heb je hierbij Inge geen last van door haar ervaring neemt zij dit met een natuurlijke touch helemaal weg en kun je helemaal jezelf zijn. Ze werkt met een grote lach en dat werkt! Kortom ben je op zoek naar een spontane fotografe die uiterst professioneel te werk gaat ben je bij Inge van den Broek Fotografie zeker aan het juiste adres!

Claudia & Derek

Huwelijk-Limburg-Ospel-trouwfotograaf-Inge-van-den-Broek-67

"Inge heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd."

In de voorbereiding heeft ze ons ook goede tips gegeven, niet alleen over de fotografie, maar juist haar ervaring met bruiloften. Op de dag zelf heb ik haar eigenlijk niet gezien, zo onopvallend beweegt ze door de dag heen. We kregen super snel een eerste serie foto’s en binnen de afgesproken tijd de hele set. Het meest bijzonder vonden we dat de mooiste foto’s eigenlijk de spontane (en niet van te voren uitgedachte) foto’s waren: een groepsfoto gewoon op de oprit, een stiekeme foto tijdens een rustmoment en precies die ene traan op de foto.

Elise & Bart

Ook mooie spontane trouwfoto's?

Scroll naar boven