Destination wedding bruiloft Frankrijk

Belgische Destination Wedding in Frankrijk

Trouwen op een prachtig landgoed in een zonovergoten Frankrijk. Ja zeggen tegen elkaar in een idyllisch Frans kerkje. Een receptie met Italiaanse live muziek en heerlijke hapjes en cocktails. Lekker eten en wijn drinken aan lange mooi gedekte tafels met witte bloemen. Dansen tot diep in de nacht totdat je voeten écht niet meer kunnen. En dat alles samen met de mensen die je ongelofelijk lief zijn..je kinderen, je familie en je vrienden.

Droombruiloft in Frankrijk

Veel bruidsparen dromen van zo’n bruiloft, maar voor de Vlaamse Elke en Tijs werd dit sprookje afgelopen zaterdag in de Franse Bourgogne werkelijkheid. 14 juli, quatorze juillet zal voor hen in ieder geval altijd een memorabele dag blijven. In positieve zin. Want wat was het bijzonder! Terwijl de Fransen de bestorming van de Bastille vierden, het begin van de Franse Revolutie in 1789 (lange leve Wikipedia) genoten bruid en bruidegom hun eigen feestje op landgoed Domaine de Savigny.

Huwelijk met veel kinderen

Mede dankzij de geweldige verzorging en voorbereiding van de Nederlandse eigenaren Gretha en Sjoerd en weddingplanner Eline van Elegant Events en haar man Bert stond de trouwdag als een huis. En geloof me, dat was best een uitdaging. Naast 90 volwassenen waren er namelijk ook ruim 30 kinderen op het trouwfeest. Een lekkere drukte, maar juist zij zorgen ook voor heerlijk spontane foto’s waar ik zo blij van word. Nand en Asa, de kinderen van Tijs en Elke, waren vanaf het begin dikke vrienden met Japie, de knuffelaap die ik had meegenomen. En met behulp van vier ingevlogen babysitters, snoepbuffet, knutseltafel, springkussen en een heuse filmavond hebben ook zij volgens mij de dag van hun leven gehad.

Als bruidsfotograaf in Frankrijk

Via via kwamen bruidspaar Elke en Tijs bij mij terecht. Heel tof dat ze mij vroegen om hun ‘destination wedding’ te fotograferen. Juist in Frankrijk waaraan ik zoveel warme herinneringen heb dankzij de jaarlijkse kampeervakanties vroeger met mijn familie. Met de auto volgeladen en de vouwwagen er achteraan reden we naar het zuiden en genoot ik van het vele buiten zijn met mijn familie en nieuw vriendjes en vriendinnetjes op de camping. Heel mooi om juist in Frankrijk ook te zorgen dat Elke en Tijs, samen met Asa en Nand straks ook een fotoalbum met zulke mooie, warme herinneringen zullen hebben.

Destination Wedding Frankrijk ? Trouwfotograaf Inge van den Broek

"Wij zijn deze zomer gehuwd in Frankrijk en Inge was onze fotografe. Dit was een schot in de roos."

Ze stelde ons meteen op ons gemak en met de juiste tips en trics wisten we meteen dat Inge perfect weet wat ze doet. Haar enthousiasme werkte ongelofelijk aanstekelijk en haar omgang met de kids (met dank aan Jaapie Aapie) was werkelijk fantastisch. Geen moeite was haar te veel. Het resultaat van de fotoshoot tart werkelijk alle verbeelding en wij zouden Inge dan ook iedereen aanraden!

Elke & Tijs

Gaan jullie ook in trouwen in het buitenland of in ons mooie Nederland en zoeken jullie nog een enthousiaste trouwfotograaf die spontane foto’s maakt en houdt van een beetje gekkigheid? Dan zouden we wel eens een goede match kunnen zijn.

Fotografie Inge van den Broek

Typisch Inge

4 jaar in Sevilla gewoond – liefde van mijn leven bleek geen Spanjaard, maar Zeeuw Michiel – hou van bloemen, gezond eten, spelletjes spelen, zelfgemaakte taarten en aardbeien – en oh ja, van chocolade (vooral puur met zeezout en amandelen!) – trotse mama van dochters Daantje en Isa – vrolijk en enthousiaste fotograaf – sportief – gek op avontuurlijke reizen – eerste verre reis alleen ging naar Guatemala – 2 keer naar Santiago de Compostela gewandeld – fan van konijnen Connie en Donnie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Logo Inge van den Broek Fotografie

“Inge haar mensenkennis gecombineerd met een goede dosis humor maakt haar uitstekend voor dit werk. Ik sta zelf niet graag voor de camera, maar dankzij Inge’s informele manier van werken en leuke opdrachtjes vergat ik soms zelfs dat ze foto’s aan het maken was”.

Ook leuk om te lezen:

Bruiloft Kasteel Wijenburg – Echteld

Een knusse winterbruiloft eind dit jaar was het plan voor bruidspaar Anoushka en Jeffrey. Kasteel Wijenburg ...
Lees meer

Zakelijke portretdag

NIEUWE ZAKELIJKE FOTO’S NODIG?Zijn jouw foto’s op je socials en website aan vervanging toe? Op vrijdag ...
Lees meer
Trouwkaarten versturen - trouwkaart op een witte piano

Trouwkaarten versturen

Alles wat je moet weten over trouwkaarten versturen Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd en stappen over een ...
Lees meer
Scroll naar boven