Festival Bruiloft in Limburg

Festival Bruiloft in Limburg

De eerste bruiloft na de geboorte van onze dochter Daantje was meteen een hele bijzondere. Mijn nichtje Elise ging namelijk trouwen met haar Bart. Eigenlijk was mijn zwangerschapsverlof nog niet voorbij, maar bij deze gave festivalbruiloft in Limburg wilde ik natuurlijk zijn. Gelukkig voelde ik me goed en onze Daantje is in goede handen bij Michiel, haar papa, dus ik kon met een gerust hart naar Limburg afreizen.

Mooie Herinneringen

Elise en ik komen uit een grote familie. Opa en oma hadden 22 kleinkinderen, 11 jongens en 11 meiden, mooi verdeeld. Elise en ik behoren tot de jongsten van de familie. Ik heb goede herinneringen aan de vele zondagen bij opa in Berlicum. Spelletjes doen op de grond in de biljartzaal van opa, kaarten aan de eettafel en snoepjes eten uit de – in mijn herinnering – enorme snoeptrommel. Ook vierden we samen Sinterklaas en gingen we elk jaar op familieweekend. Daar keek ik altijd enorm naar uit, in het bijzonder naar de nooit ontbrekende bonte avond.

Festivalbruiloft met familie en vrienden

Helaas is opa alweer een hele tijd geleden overleden, zijn we allemaal uit huis en zien we elkaar niet meer zo vaak. De momenten dat we elkaar wel zien zijn daardoor extra speciaal, zeker als het zo’n feestelijke dag als een bruiloft betreft. Elise en Bart hadden voor hun huwelijk niet één dag, maar een heel weekend een mooi groot huis in Ospel in Limburg gehuurd, een heuse festivalbruiloft. Vrienden en familie werden uitgenodigd om een weekend lang met hen de liefde te vieren. En ik mocht hun trouwfoto’s maken.

Trouwen in de kerk

De bezegeling van hun huwelijk vond plaats in de kerk van Ospel. Bijna had de dienst plaatsgevonden zonder de sluier in het haar van Elise. Die waaide uit haar haren toen ze uit de trouwauto stapte. Gelukkig kon haar vader ‘m nog nét opvangen :). Bart en Elise hadden zelf de dienst helemaal in elkaar gezet, waardoor het een hele bijzondere, persoonlijke viering werd vol mooie woorden en live muziek.

Emotionele toespraak

Een emotioneel moment was de toespraak van de peetoom en peettante van Elise. In 2009 overleed hun dochter, ons nichtje Karin, plotseling. Zij stond midden in het leven en was net zo oud als ik. Ze had er op deze mooie dag gewoon bij moeten zijn, ze zou het geweldig gevonden hebben. Het gemis is en blijft groot, maar door de mooie woorden van haar ouders was ze er toch een beetje bij.

Trouwfoto’s maken in de Groote Peel

De trouwfoto’s van dit leuke bruidspaar maakten we in de Groote Peel, een prachtig natuurgebied in Limburg. En daarna was het tijd voor taart en feest! Samen met vrienden en familie hadden ze de locatie helemaal aangekleed. De broer en zwager van Elise hadden de bar helemaal zelf gemaakt, hoe tof! Lekker kletsen, eten, drinken en dansen, ik houd van bruiloften waar zo’n fijne, relaxte sfeer hangt. En ik hoop Bart en Elise, dat jullie nog heel lang samen gelukkig zijn!

Zoeken jullie ook een bruidsfotograaf in Brabant? Of op een andere mooie plek kan natuurlijk ook? En zoeken jullie een enthousiaste trouwfotograaf die spontane foto’s maakt en houdt van een beetje gekkigheid? Dan zouden we wel eens een goede match kunnen zijn.

Fotografie Inge van den Broek

Typisch Inge

4 jaar in Sevilla gewoond – liefde van mijn leven bleek geen Spanjaard, maar Zeeuw Michiel – hou van bloemen, gezond eten, spelletjes spelen, zelfgemaakte taarten en aardbeien – en oh ja, van chocolade (vooral puur met zeezout en amandelen!) – trotse mama van dochters Daantje en Isa – vrolijk en enthousiaste fotograaf – sportief – gek op avontuurlijke reizen – eerste verre reis alleen ging naar Guatemala – 2 keer naar Santiago de Compostela gewandeld – fan van konijnen Connie en Donnie

Volg mij

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Logo Inge van den Broek Fotografie

“Inge haar mensenkennis gecombineerd met een goede dosis humor maakt haar uitstekend voor dit werk. Ik sta zelf niet graag voor de camera, maar dankzij Inge’s informele manier van werken en leuke opdrachtjes vergat ik soms zelfs dat ze foto’s aan het maken was”.

Ook leuk om te lezen:

Inge van den Broek Fotografie | Stadhuis Den Bosch

Toffe trouwlocaties in Den Bosch en omgeving

De afgelopen jaren ben ik op heel veel trouwlocaties geweest om bruiloften te fotograferen. Ik vind …

Lees meer
Destination Wedding bruidspaar Spanje Valencia | Inge van den Broek Fotografie

10 originele Valentijnsdagtips om jouw lief te verrassen

Hoe vaak heb jij jouw lief de afgelopen tijd met iets liefs verrast? Oeps! Even niet …

Lees meer
Bruiloft Den Bosch | Inge van den Broek Fotografie

Zomerse bruiloft Stadhuis Den Bosch en IJzeren Man Vught

Yes, de bruiloft van Anne en Bas, in ‘mijn’ stad Den Bosch! Ik ben geboren in …

Lees meer
Scroll naar boven