Prijzen Familieshoot Loveshoot

Spontane familiefoto's

Ik houd het graag simpel. De prijzen voor mijn familieshoot daarom ook. Je boekt een familieshoot en alles is inbegrepen: een spontane fotoshoot en jullie meest favoriete familiefoto’s.

Tijdens de fotoshoot draait het om jullie familie. Niet stijf poseren, maar lekker samen plezier maken. Want dát zijn juist de echte momenten die we ons herinneren. Ik wil niet alleen mooie familiefoto’s leveren, maar ook samen mooie momenten creëren waar jullie én jullie kinderen met veel plezier aan terug denken. Want juist dat zorgt voor spontane, echte foto’s waarop iedereen zichzelf is.

Familieshoot

De familieshoot zelf is al een feestje, lekker samen knuffelen, rennen en leuke opdrachtjes uitvoeren. Echt even quality time.

Maar natuurlijk wil je ook foto’s, anders boek je geen familie fotoshoot. Daarom zijn ook tien digitale foto’s inbegrepen. Die mogen jullie zelf uitzoeken uit een online galerij vol toffe foto’s van jullie. Die kun je zelf zo vaak en groot afdrukken als je wilt.

Vind je achteraf jullie foto’s zo tof? Dan kun je extra foto’s bijbestellen. Los of voor een supervoordelige pakketprijs.

Familieshoot Zandverstuiving Rosmalen | Familiefotograaf INge van den Broek
Familieshoot Rosmalen - Familiefotograaf Inge van den Broek

- Samen plezier maken én mooie spontane foto's -

Prijzen familieshoot

350,-

Extra foto’s bij bestellen mogelijk

Wil je ook mooie, spontane foto's van jouw gezin?

Scroll naar boven