Prijzen familieshoot

Mooie foto's + een leuke fotoshoot + bijzondere herinneringen voor altijd

Spontane familiefoto's


Ik houd het graag simpel. De prijzen voor mijn familieshoot daarom ook. Je boekt een familieshoot en alles is inbegrepen: een spontane fotoshoot tot we genoeg leuke foto’s hebben, je meest favoriete foto’s naar keuze én een mini-album gratis thuisgestuurd.

Tijdens de fotoshoot draait het om jullie familie. Niet stijf poseren, maar lekker samen lol maken. Want dát zijn juist de echte momenten die we ons herinneren. Ik wil niet alleen mooie familiefoto’s leveren, maar ook samen mooie momenten creëren waar jullie én jullie kinderen met veel plezier aan terug denken. Want juist dat zorgt voor spontane, echte foto’s waarop iedereen zichzelf is.

Ja, wij plannen graag een familieshoot!

 • Nu bijna 2,5 jaar geleden hebben wij de newbornshoot gedaan. Bij ons 1e kindje hadden we dit niet gedaan en we misten toch bepaalde foto's die je zelf niet maakt of waar je niet aan denkt om ze te maken in die eerste weken. Vorige week zag ik een paar foto's terug en ik ben er nog steeds heel blij mee. Misschien nog wel meer dan toen eigenlijk. Het cliché is zo waar, de eerste tijd gaat snel en komt niet meer terug. Dan is het zo waardevol om dat in je eigen omgeving vast te laten leggen op een rustige, ontspannen manier. Inge maakt de foto's uit een andere hoek dan je zelf zou doen en het is helemaal leuk dat je er alle 4 opstaat. Natuurlijk vind ik de foto's van broer en zus de allermooiste maar er nu op terugkijkend is de hele shoot super mooi en waardevol om te hebben! We konden toen al niet kiezen uit de foto's en dat kan ik nu nog steeds niet:-)
  Marieke & Jos uit Rosmalen
  Marieke & Jos uit Rosmalen
Lekker simpel, 1 prijs en samen zorgen we voor super toffe foto's

Prijzen familieshoot


De familieshoot zelf is al een feestje, lekker samen knuffelen, rennen en leuke opdrachtjes uitvoeren. Echt even quality time.

Maar natuurlijk wil je ook foto’s, anders boek je geen fotoshoot 😉 Daarom zijn ook vijf digitale foto’s inbegrepen. Die mogen jullie zelf uitzoeken uit een online galerij vol toffe foto’s van jullie. Die kun je zelf zo vaak en groot afdrukken als je wilt.

Ik druk ook nog heel graag een paar mooie foto’s voor jullie af in een verrassingsalbum. Die krijg je na jullie shoot vanzelf thuisgestuurd in een leuk pakketje. Leuk voor jullie zelf of als cadeau voor bijvoorbeeld opa en oma.

Vind je achteraf jullie foto’s zo tof? Dan kun je extra foto’s bijbestellen. Los of voor een supervoordelige pakketprijs.

Meer info over een familieshoot

 • Inge is een erg fijne fotograaf! Ze heeft hele mooie zwangerschapsfoto's van mij gemaakt. Daarbij let ze echt op details en geeft ook goede aanwijzingen zodat je er zo mooi, maar ook natuurlijk mogelijk op komt te staan. Ze maakt ook heel mooi gebruik van het aanwezige licht. Ik ben echt heel erg blij met de foto's die ze van mij heeft gemaakt! Zeker een aanrader! Ik kijk al uit naar de foto's die ze straks kan maken van onze kleine jongen!
  Sanne uit Amersfoort
  Sanne uit Amersfoort
 • Wij hebben Inge gevraagd om voor ons internationale gezin een fotoshoot te organiseren, want de momenten dat wij allemaal samen zijn komen niet vaak voor, en de kostbare herinneringen willen we koesteren. Met 5 kleine kinderen van 0 tot 4 jaar was dat een puzzel, want het enige moment op de dag dat de 5 slaapplanningen samenvielen was het licht niet goed. Maar Inge zou er iets van maken. Het resultaat was verbluffend! Niet alleen de 5 kleintjes staan prachtig op alle foto’s, ook alle volwassenen. Chapeau Inge! Trouwens ook het album zag er erg smaakvol uit!
  Dagmar en Harry uit Rosmalen
  Dagmar en Harry uit Rosmalen
 • Inge is een hele fijne en geduldige fotograaf die echt de tijd voor je neemt. Ze fotografeert (familieshoots) buiten waardoor het niet zo stijfjes en geposeerd is. Met wat tips en tricks zorgt ze ervoor dat iedereen mooi op de foto komt en ook de kleine kinderen gezellig meedoen. Ik vind het knap hoe goed zij jonge kinderen zo mooi op de foto kan krijgen. Ik heb 2 keer een familie fotoshoot met Inge gedaan en ik zou dit zo weer doen. Het is heel ontspannen en je krijgt ontzettend mooie foto's!
  Sabine uit Rosmalen
  Sabine uit Rosmalen
 • Inge is een fantastische griet en ook een geweldige fotograaf.  Zij kan kinderen motiveren om iets te doen, zodat zij ze spelenderwijs kan fotograferen.  Een aanrader voor iedereen die familiefoto's wil laten maken!
  Ans uit Rosmalen
  Ans uit Rosmalen
 • De fotoshoot van ons gezin verliep ontspannen, we hebben veel gelachen. Met onze iets oudere jeugd, die niet altijd van de geposeerde foto's zijn, althans niet voor een echte fotograaf, verliep het allemaal op een natuurlijke manier. Geen gemaakt lachen, geen echt poseren, maar foto's 'zonder erg'.  Inge werkt professioneel, met het juiste licht, de juiste plek, mooie geschikte achtergrond, enz. De variatie aan foto's is divers: veraf, dichtbij, profiel, zittend, staand. Inge is ontzettend enthousiast en motiverend! Quote van onze jeugd: ook geschikt als je niet zo van de fotoshoots bent!
  Ton en Leontine uit Sint Oedenrode
  Ton en Leontine uit Sint Oedenrode
 • We hadden wat te vieren. 40 jaar getrouwd, 4 kinderen met partner, 10 kleinkinderen. Wij deden ons ding in een vakantiebungalow met flinke tuin, jij deed ondertussen jouw ding. Je was een paar uur onder ons, en al snel bijna onmerkbaar. Het resultaat : prachtige ongedwongen foto’s van volwassenen, kinderen, gezinnen tot een compleet en origineel tableau de la troupe. Jouw foto’s zien we nu her en der in ons huis en bij onze kinderen pronken. Dankjewel voor het prachtige beeldverhaal.
  Gerda en Christ uit Den Bosch
  Gerda en Christ uit Den Bosch
 • Inge is een leuke vlotte vrouw die heel goed met kinderen om kan gaan. Ze stelde iedereen op 't gemak en heeft oog voor details zoals die nodig zijn met kinderen en brildragende. Het was een gezellige en geslaagde shoot!!
  Daniëlle uit Voorthuizen
  Daniëlle uit Voorthuizen
 • Samen met Inge een originele fotoshoot gehad om onze "gekke" foto voor de bruiloft van ons nichtje te maken. Inge creëert een ontspannen sfeer, heeft oog voor licht, kleur en effect. We zijn erg blij met het resultaat. Dank je wel Inge.
  Elma uit Rosmalen
  Elma uit Rosmalen
 • Oh wow Inge, wat onwijs mooi! Zijn we heel erg blij mee..! Wij vonden het heel bijzonder om jou een ochtend over de vloer te hebben en zijn ontzettend blij met deze mooie foto's. Heel erg bedankt voor alles. We gaan ze gauw trots aan iedereen laten zien!
  Jessica uit Amstelveen
  Jessica uit Amstelveen
 • Inge is toegankelijk en vrolijk, goede eigenschappen voor een fotograaf. Zo staat iedereen al snel lachend voor haar camera. Een fotoshoot bij haar is geen saaie, stijve bedoening maar verloopt natuurlijk zodat er hele spontane foto's worden gemaakt en dat resulteert vaak in de mooiste foto's. We hebben al 2 keer gebruik gemaakt van haar diensten, 1 keer voor een familie rapportage en de andere keer voor foto's onze nieuwe horecazaak te promoten en dit naar grote tevredenheid!
  Marlene uit Den Bosch
  Marlene uit Den Bosch
 • Inge heeft ons gezinnetje al verschillende keren op de foto gezet. Eerst in het mooie Sevilla waar ze toen nog woonde, daarna een keer bij ons thuis toen ons zoontje net 2 weken oud was. Mooie alledaagse momenten werden toen door haar lens vereeuwigd. Hoe mijn kindjes met de confetti speelden, hoe ik borstvoeding gaf, hoe we samen praatten. Bij Inge krijg je niet alleen mooie foto's maar vooral een mooie ervaring. Ze helpt je de schoonheid van de kleine dingen te zien en zodra je die ziet, maakt zij er een foto van. Heel bijzonder.
  Inge uit Maastricht
  Inge uit Maastricht
 • We hebben met twee gezinnen een fotoshoot gedaan bij Inge. De sfeer was spontaan en daardoor waren de foto's geweldig! Ook de kleine kinderen voelden zich prettig en dat was te zien! Heel tevreden!
  Roel uit Tilburg
  Roel uit Tilburg
 • We hadden geen lievere en betere fotograaf kunnen hebben op de droomdag van onze zoon!
  Ilse uit Den Bosch
  Ilse uit Den Bosch

Prijzen familieshoot altijd inclusief:

een familieshoot van 1 uur

selectie en bewerken van de foto’s

jullie eigen online galerij met wachtwoord met minstens 40 toffe foto’s

5 digitale foto’s naar keuze uit de galerij in hoge resolutie

CADEAUTJE: 15×15 cm verrassingsalbum met 8 pagina’s met jullie mooiste foto’s

handige kleding- en locatietips

reiskosten tot 10 km vanaf Rosmalen, daarna €0,50 per km

tot maximaal 10 personen, vraag een offerte op maat voor grotere groepen

€295,-

+€45 weekendtoeslag voor shoots op zaterdag of zondag

Extra bestanden bij te bestellen voor €12,50 per foto of alle foto’s uit de galerij voor €250,-


Wil je ook mooie, spontane familiefoto's van jouw gezin?

BOEK EEN PLEKJE IN MIJN AGENDA