Prijzen Familieshoot Loveshoot

Spontane familiefoto's

Ik houd het graag simpel. De prijzen voor mijn familieshoot daarom ook. Je boekt een familieshoot en alles is inbegrepen: een spontane fotoshoot, jullie meest favoriete foto’s én een harmonica-album gratis thuisgestuurd.

Tijdens de fotoshoot draait het om jullie familie. Niet stijf poseren, maar lekker samen lol maken. Want dát zijn juist de echte momenten die we ons herinneren. Ik wil niet alleen mooie familiefoto’s leveren, maar ook samen mooie momenten creëren waar jullie én jullie kinderen met veel plezier aan terug denken. Want juist dat zorgt voor spontane, echte foto’s waarop iedereen zichzelf is.

Familieshoot

De familieshoot zelf is al een feestje, lekker samen knuffelen, rennen en leuke opdrachtjes uitvoeren. Echt even quality time.

Maar natuurlijk wil je ook foto’s, anders boek je geen familie fotoshoot. Daarom zijn ook tien digitale foto’s inbegrepen. Die mogen jullie zelf uitzoeken uit een online galerij vol toffe foto’s van jullie. Die kun je zelf zo vaak en groot afdrukken als je wilt.

Ik druk ook nog heel graag een paar mooie foto’s voor jullie af in een verrassingsalbum. Die krijg je na jullie shoot vanzelf thuisgestuurd in een leuk pakketje. Leuk voor jullie zelf of als cadeau voor bijvoorbeeld opa en oma.

Vind je achteraf jullie foto’s zo tof? Dan kun je extra foto’s bijbestellen. Los of voor een supervoordelige pakketprijs.

Familieshoot Zandverstuiving Rosmalen | Familiefotograaf INge van den Broek
Prijzen familiefotografie

- Samen plezier maken én mooie spontane foto's -

Prijzen familieshoot

375,-

+ 100,- voor een newbornreportage (1,5 uur en inclusief 15 foto’s)

Na de shoot kun je optioneel nog een van deze pakketten bestellen:

(Deze prijzen zijn exclusief de fotoshoot en de 10 foto’s die daarbij inbegrepen zijn)

Lief

149
00
  • 10 digitale bestanden

Liever

249
00
  • 20 digitale bestanden
  • 1 extra harmonicaboekje t.w.v. €19,95

Liefst

349
00
  • Alle digitale bestanden
  • 2 extra harmonicaboekjes t.w.v. €19,95
  • Afdruk 20 x 30 cm t.w.v. €14,95
Populair

Losse bestanden bij te bestellen voor €25,- per foto

Wil je ook mooie, spontane foto's van jouw gezin?

Scroll naar boven