Warme zomerbruiloft Kasteel Maurick-Vught

Warme zomerbruiloft Kasteel Maurick-Vught

Een bijna gesmolten bruidstaart, mussen die van het dak vielen en zweetdruppels op onze voorhoofden. Bruidspaar Ismail en Michelle wilden heel graag buiten trouwen en hoopten op mooi weer. Dat het zó warm zou worden op hun grote dag in juni hadden ze nooit kunnen bedenken.

Bruiloft Kasteel Maurick in Vught

Gelukkig hadden ze kasteel Maurick in Vught als hun trouwlocatie gekozen. Ik kom hier regelmatig om bruiloften en feesten te fotograferen. Een geweldige locatie met veel mooie, sfeervolle ruimtes en een prachtige tuin aan het water met uitzicht op Den Bosch. Én met veel mooie schaduwplekken. De borrelplaats wordt overkoepeld door witte regen. En voor het kasteel ligt een hele mooie boslaan waar ik heel graag trouwfoto’s maak. Sneeuw of 35 graden, van kasteel Maurick word ik als fotograaf erg blij.

Sprookjeshuwlijk in de kasteeltuin

De trouwceremonie vond plaats achter in de kasteeltuin. Michelle en Ismail houden allebei enorm van Disney. Dus dat het een sprookjeshuwelijk op een kasteel moest worden was al snel duidelijk. De opkomst van bruid Michelle in haar prinsessenjurk aan de arm van haar trotse vader en de betraande ogen van bruidegom Ismail die zijn aanstaande voor het eerst ziet op hun grote dag, was er een uit een sprookje! Liefde tussen twee verschillende culturen is niet altijd gemakkelijk, maar dat het kan bewijzen Ismail en Michelle. Met hun beide families als getuigen zeggen ze volmondig JA tegen elkaar.

Samenwerken met de bruidsjournalist

Superleuk vind ik dat ik samen met mijn collega’s Milou en Ivo van de Bruidsjournalist, dit mooie sprookje mag optekenen. Waar ik het verhaal van het bruidspaar vertel in foto’s, doen Milou en Ivo dat in woorden. Ze interviewen gasten over het bruidspaar en houden hun oren en ogen de hele dag goed open. Leuke anekdotes en momentjes worden allemaal genoteerd en dat levert na de bruiloft een geweldig beeldend bruidsverhaal op. Ik verwerk hun teksten en citaten in het trouwalbum en zo ontstaat er een prachtig compleet document en een geweldige herinnering aan de grote dag. Ga je trouwen en ben je ook benieuwd, kijk dan even op hun website en neem contact met ze op om te horen of ze nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag.  

Spontane groepsfoto’s

Intussen zie ik vanachter mijn camera Ismail en Michelle enorm genieten van hun dag. Samen proosten en taart aansnijden, alle felicitaties en cadeaus in ontvangst nemen en toegesproken worden met lieve woorden van vrienden en familie. Ik begeef me gewoon lekker tussen alle gasten en leg die mooie momentjes vast. Bij de groepsfoto’s die ze ook graag wilden, neem ik wel even de regie in handen, zodat er een paar vrolijke foto’s ontstaan, waar iedereen op staat. En dan is het tijd voor een heerlijk diner. Daar weten we op kasteel Maurick gelukkig ook wel raad mee.

Trouwfoto’s bij zonsondergang

Als het even kan probeer ik ieder bruidspaar nog even mee naar buiten te nemen na het diner voor een paar trouwfoto’s net voordat de zon ondergaat. Heel even samen er tussenuit piepen en genieten van de zon en elkaar is ook geen straf als je de hele dag zo geleefd wordt. Met Ismail en Michelle maak ik voor het feest begint nog een klein wandelingetje door de tuin, wat mooie sfeervolle foto’s oplevert. En terwijl dan de zon langzaam achter de horizon verdwijnt, danst het stel in de orangerie de sterren van de hemel. Wat een prachtig plaatje en een goed begin van een mooi feestje! Heel veel liefde en geluk samen Ismail en Michelle en bedankt voor jullie lieve review:

Bruiloft Den Bosch Binnenstad - Trouwfotograaf Inge van den Broek

"Inge heeft onze bruiloft gefotografeerd. Eigenlijk verliep dit al heel prettig vanaf het allereerste gesprek en hadden wij al het vertrouwen dat alles goed zou komen als het aankwam op de fotografie "

Dit is super fijn tijdens voorbereidingen voor een bruiloft want hierdoor kan je dit aspect al helemaal los laten. Op de dag zelf hebben we haar als een zeer prettige fotograaf ervaren. Assertief, sociaal, vriendelijk. Al met al een fijne ervaring.

Ismael & Michelle

Zoeken jullie ook een bruidsfotograaf in Vught? Of op een andere mooie plek kan natuurlijk ook? En zoeken jullie een enthousiaste trouwfotograaf die spontane foto’s maakt en houdt van een beetje gekkigheid? Dan zouden we wel eens een goede match kunnen zijn.

Fotografie Inge van den Broek

Typisch Inge

4 jaar in Sevilla gewoond – liefde van mijn leven bleek geen Spanjaard, maar Zeeuw Michiel – hou van bloemen, gezond eten, spelletjes spelen, zelfgemaakte taarten en aardbeien – en oh ja, van chocolade (vooral puur met zeezout en amandelen!) – trotse mama van dochters Daantje en Isa – vrolijk en enthousiaste fotograaf – sportief – gek op avontuurlijke reizen – eerste verre reis alleen ging naar Guatemala – 2 keer naar Santiago de Compostela gewandeld – fan van konijnen Connie en Donnie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Logo Inge van den Broek Fotografie

“Inge haar mensenkennis gecombineerd met een goede dosis humor maakt haar uitstekend voor dit werk. Ik sta zelf niet graag voor de camera, maar dankzij Inge’s informele manier van werken en leuke opdrachtjes vergat ik soms zelfs dat ze foto’s aan het maken was”.

Ook leuk om te lezen:

Bruiloft Kasteel Wijenburg – Echteld

Een knusse winterbruiloft eind dit jaar was het plan voor bruidspaar Anoushka en Jeffrey. Kasteel Wijenburg ...
Lees meer

Zakelijke portretdag

NIEUWE ZAKELIJKE FOTO’S NODIG?Zijn jouw foto’s op je socials en website aan vervanging toe? Op vrijdag ...
Lees meer
Trouwkaarten versturen - trouwkaart op een witte piano

Trouwkaarten versturen

Alles wat je moet weten over trouwkaarten versturen Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd en stappen over een ...
Lees meer
Scroll naar boven