Zomerse bruiloft Kasteel Henkenshage

Zomerse bruiloft Kasteel Henkenshage

Trouwen in de tuin van kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode. Dat is waar bruidspaar Sebastiaan en Tamara op hoopten. En zo geschiedde! Al ruim een jaar voor hun bruiloft maakten we kennis tijdens een gezellig gesprek aan de woonkamertafel. Ze wonen net als ik in Rosmalen en hebben ook twee meiden, dus dat schept meteen een band 🙂 

Als ik aankom bij Tamara en Sebastiaan op de ochtend van hun bruiloft is het al lekker druk. De familie heeft zich verzameld bij hen thuis om bij de first look te zijn. Dat is het eerste moment dat het bruidspaar elkaar ziet. Ik ga gauw naar boven waar de laatste hand wordt gelegd aan de make-up van de bruid, omringt door twee mooie meisjes die het leuk maar stiekem ook best een beetje spannend vinden. En zelfs op haar trouwdag moet mama nog aan de strijk als de jurk van een van de bruidsmeisjes kapot gaat. Maar ze zijn niet voor één gat te vangen: er was gelukkig een reservejurk in huis. 

Trouwfotograaf start bij het klaarmaken

Altijd fijn om thuis te beginnen. Zo kan iedereen vast een beetje wennen aan mij met mijn fotocamera en hoor ik er al snel gewoon bij. Hierdoor val ik niet meer op en kan ik die spontane foto’s maken die het verhaal vertellen van zo’n bijzondere dag. En het moment dat de bruid met haar twee dochters naar buiten komt en de bruidegom voor het eerst zijn aanstaande vrouw in trouwkleding ziet? Dat wil je zeker vastgelegd hebben! Omringd door hun lieve familie en een heerlijk zonnetje werd dit ook hier een bijzonder moment. 

Fotoshoot met kinderen

Na de koffie met worstenbroodjes – volgens echt Brabantse traditie, hmmm lekker! – gaat de familie vast haar kasteel Henkenshage en gaan wij met de meiden foto’s maken. Zouden ze op de foto willen? Ik maak me daar niet zo’n zorgen om. Want wie wil er nu niet met mama in een trouwjurk rennen en knuffelen? En als je allemaal gekke opdrachtjes krijgt van de fotograaf waarbij je papa en mama jou na gaan doen? Gegarandeerd spontane, liefdevolle foto’s, kijk maar hieronder! 

Trouwen in Kasteeltuin Henkenshage

Daarna gaan ook wij naar Kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode want daar gaan Sebastiaan en Tamara ja zeggen. Weggegeven worden door je vader over die prachtige lange loper vanaf het kasteel naar de tuin terwijl je bijna- echtgenoot op je staat te wachten..dat blijft toch een bijzonder moment. En terwijl de zon lekker schijnt wordt er na de ceremonie geborreld en in tussentijd wordt op de binnenplaats de barbecue voorbereid. Wat een heerlijk zomers sfeertje en heel leuk dat ik daar bij mocht zijn.

Fotografie Inge van den Broek

Typisch Inge

Vier jaar in Sevilla gewoond – liefde van mijn leven bleek geen Spanjaard, maar Zeeuw Michiel – hou van spelletjes doen en zelfgemaakte taarten – trotse mama van Daantje en Isa – gek op avontuurlijke reizen en kamperen – eerste verre reis alleen ging naar Guatemala, Mexico en Belize – twee keer naar Santiago de Compostela gewandeld – fan van konijnen Connie en Donnie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Logo Inge van den Broek Fotografie

“Inge haar mensenkennis gecombineerd met een goede dosis humor maakt haar uitstekend voor dit werk. Ik sta zelf niet graag voor de camera, maar dankzij Inge’s informele manier van werken en leuke opdrachtjes vergat ik soms zelfs dat ze foto’s aan het maken was”.

Gaan jullie trouwen?
Wil je ook spontane, liefdevolle en kleurrijke foto’s laten maken van jullie bruiloft?

Ook leuk om te lezen:

Bruiloft Kasteel Wijenburg – Echteld

Een knusse winterbruiloft eind dit jaar was het plan voor bruidspaar Anoushka en Jeffrey. Kasteel Wijenburg ...
Lees meer

Zakelijke portretdag

NIEUWE ZAKELIJKE FOTO’S NODIG?Zijn jouw foto’s op je socials en website aan vervanging toe? Op vrijdag ...
Lees meer
Trouwkaarten versturen - trouwkaart op een witte piano

Trouwkaarten versturen

Alles wat je moet weten over trouwkaarten versturen Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd en stappen over een ...
Lees meer
Scroll naar boven