Familieshoot

Even geen werk, telefoons, school of andere bezigheden. Tijdens een familieshoot draait het om jullie gezin. Niet stijf poseren, maar lekker samen lol maken. Want dát zijn juist de echte momenten die we ons herinneren. Ik wil niet alleen mooie familiefoto’s leveren, maar ook samen mooie momenten creëren waar jullie én jullie kinderen met veel plezier aan terug denken. Want juist dat zorgt voor spontane, echte foto’s waarop iedereen zichzelf is.

Bij Inge krijg je niet alleen mooie foto’s maar vooral een mooie ervaring. Ze helpt je de schoonheid van de kleine dingen te zien en zodra je die ziet, maakt zij er een foto van. Heel bijzonder.

Hoe gaat een familieshoot?

Samen zoeken we een mooie locatie uit die bij jullie past. Een mooie (natuur)speeltuin, een leuk park of kleurrijke straatjes in de stad. Jullie gaan lekker wandelen, rennen, spelen, knuffelen, stoeien en lachen met elkaar. Of misschien wel samen zandtaartjes bakken of picknicken. Ik loop en ren met jullie mee. Door jullie kleine opdrachtjes te geven zorg ik dat jullie mij en de camera even vergeten. Ik vind het vooral belangrijk dat jullie met en van elkaar genieten.Prachtige plaatjes voor boven de bank voor nu,

mooie, onbetaalbare herinneringen voor later

Ongeposeerde, spontane familiefoto’s

Het resultaat is een serie ongeposeerde, mooie familiefoto’s met een echte glimlach en stralende ogen. Binnen vier weken na de familieshoot krijgen jullie van mij een link naar een galerij met de selectie mooiste foto’s. Hieruit mogen jullie de foto’s kiezen waar jullie het blijst van worden. Die foto’s ontvangen jullie digitaal in hoge resolutie. Zo kun je zelf de gewenste afdrukken maken.

Ja, wij plannen graag een familieshoot!

Een lieve kus, lekker fietsen of samen een ijsje eten..

Wil je meer kleine geluksmomentjes zien? Kijk dan mijn blogs hieronder.

 • Inge is toegankelijk en vrolijk, goede eigenschappen voor een fotograaf. Zo staat iedereen al snel lachend voor haar camera. Een fotoshoot bij haar is geen saaie, stijve bedoening maar verloopt natuurlijk zodat er hele spontane foto's worden gemaakt en dat resulteert vaak in de mooiste foto's. We hebben al 2 keer gebruik gemaakt van haar diensten, 1 keer voor een familie rapportage en de andere keer voor foto's onze nieuwe horecazaak te promoten en dit naar grote tevredenheid!
  Marlene uit Den Bosch
  Marlene uit Den Bosch
 • Inge heeft ons gezinnetje al verschillende keren op de foto gezet. Eerst in het mooie Sevilla waar ze toen nog woonde, daarna een keer bij ons thuis toen ons zoontje net 2 weken oud was. Mooie alledaagse momenten werden toen door haar lens vereeuwigd. Hoe mijn kindjes met de confetti speelden, hoe ik borstvoeding gaf, hoe we samen praatten. Bij Inge krijg je niet alleen mooie foto's maar vooral een mooie ervaring. Ze helpt je de schoonheid van de kleine dingen te zien en zodra je die ziet, maakt zij er een foto van. Heel bijzonder.
  Inge uit Maastricht
  Inge uit Maastricht
 • We hebben met twee gezinnen een fotoshoot gedaan bij Inge. De sfeer was spontaan en daardoor waren de foto's geweldig! Ook de kleine kinderen voelden zich prettig en dat was te zien! Heel tevreden!
  Roel uit Tilburg
  Roel uit Tilburg
 • We hadden geen lievere en betere fotograaf kunnen hebben op de droomdag van onze zoon!
  Ilse uit Den Bosch
  Ilse uit Den Bosch
 • Inge is een erg fijne fotograaf! Ze heeft hele mooie zwangerschapsfoto's van mij gemaakt. Daarbij let ze echt op details en geeft ook goede aanwijzingen zodat je er zo mooi, maar ook natuurlijk mogelijk op komt te staan. Ze maakt ook heel mooi gebruik van het aanwezige licht. Ik ben echt heel erg blij met de foto's die ze van mij heeft gemaakt! Zeker een aanrader! Ik kijk al uit naar de foto's die ze straks kan maken van onze kleine jongen!
  Sanne uit Amersfoort
  Sanne uit Amersfoort
 • Leuke vlotte vrouw die heel goed met kinderen om kan gaan. Stelde iedereen op 't gemak en heeft oog voor details zoals die nodig zijn met kinderen en brildragende. Het was een gezellige en geslaagde shoot!!
  Daniëlle uit Voorthuizen
  Daniëlle uit Voorthuizen
 • Samen met Inge een originele fotoshoot gehad om onze "gekke" foto voor de bruiloft van ons nichtje te maken. Inge creëert een ontspannen sfeer, heeft oog voor licht, kleur en effect. We zijn erg blij met het resultaat. Dank je wel Inge.
  Elma uit Rosmalen
  Elma uit Rosmalen
 • Oh wow Inge, wat onwijs mooi! Zijn we heel erg blij mee..! Wij vonden het heel bijzonder om jou een ochtend over de vloer te hebben en zijn ontzettend blij met deze mooie foto's. Heel erg bedankt voor alles. We gaan ze gauw trots aan iedereen laten zien!
  Jessica uit Amstelveen
  Jessica uit Amstelveen
Familieshoot door familiefotograaf Inge van den Broek - twee zusjes in de regen onder hun paraplu's

Prijs familieshoot: €295,-

Inclusief:

 • enthousiaste familiefotograaf Inge
 • fotoshoot van 1 uur op een locatie naar keuze
 • grappige, kleine opdrachtjes tijdens de familieshoot
 • 4 uur zorgvuldige selectie en nabewerking
 • online fotogalerij met wachtwoord met minstens 40 foto’s
 • 5 digitale foto’s naar keuze in hoge resolutie
 • handige kleding- en locatietips
 • reiskosten binnen Rosmalen en Den Bosch, daarbuiten €0,35 per km
 • maximaal 8 personen – extra persoon = €10,-pp.

Extra foto’s kosten €10,- per foto of €100,- als jullie alle foto’s uit de galerij willen


Wil je ook mooie, spontane familiefoto's van jouw gezin?

BOEK EEN PLEKJE IN MIJN AGENDA