Huwelijk Huize Bergen Vught

Huwelijk Huize Bergen Vught

Afgelopen vrijdag trouwden Peter en Daniëlle. De weersverwachtingen waren geen peil op te trekken. Wel regen, geen regen, wel regen, het bleef spannend. Maar dat het een mooie dag ging worden, dáár was geen twijfel over. En dat bleek. Wat was het fijn om die twee samen te zien genieten van elkaar en al die leuke mensen om hen heen. Voor mij als fotograaf is het ook fijn als je in zo’n warm bad terecht komt. Hier een voorproefje van deze mooie dag.

Zoeken jullie ook een bruidsfotograaf in Vught? Of op een andere mooie plek kan natuurlijk ook? En zoeken jullie een enthousiaste trouwfotograaf die spontane foto’s maakt en houdt van een beetje gekkigheid? Dan zouden we wel eens een goede match kunnen zijn.

Fotografie Inge van den Broek

Typisch Inge

4 jaar in Sevilla gewoond – liefde van mijn leven bleek geen Spanjaard, maar Zeeuw Michiel – hou van bloemen, gezond eten, spelletjes spelen, zelfgemaakte taarten en aardbeien – en oh ja, van chocolade (vooral puur met zeezout en amandelen!) – trotse mama van dochters Daantje en Isa – vrolijk en enthousiaste fotograaf – sportief – gek op avontuurlijke reizen – eerste verre reis alleen ging naar Guatemala – 2 keer naar Santiago de Compostela gewandeld – fan van konijnen Connie en Donnie

Volg mij

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Logo Inge van den Broek Fotografie

“Inge haar mensenkennis gecombineerd met een goede dosis humor maakt haar uitstekend voor dit werk. Ik sta zelf niet graag voor de camera, maar dankzij Inge’s informele manier van werken en leuke opdrachtjes vergat ik soms zelfs dat ze foto’s aan het maken was”.

Ook leuk om te lezen:

Inge van den Broek Fotografie | Stadhuis Den Bosch

Toffe trouwlocaties in Den Bosch en omgeving

De afgelopen jaren ben ik op heel veel trouwlocaties geweest om bruiloften te fotograferen. Ik vind …

Lees meer
Destination Wedding bruidspaar Spanje Valencia | Inge van den Broek Fotografie

10 originele Valentijnsdagtips om jouw lief te verrassen

Hoe vaak heb jij jouw lief de afgelopen tijd met iets liefs verrast? Oeps! Even niet …

Lees meer
Bruiloft Den Bosch | Inge van den Broek Fotografie

Zomerse bruiloft Stadhuis Den Bosch en IJzeren Man Vught

Yes, de bruiloft van Anne en Bas, in ‘mijn’ stad Den Bosch! Ik ben geboren in …

Lees meer
Scroll naar boven