Newbornfotoshoot bij jullie thuis

Jullie unieke tijd voor altijd vastgelegd

Yes, jullie verwachten een kindje, superleuk! Een unieke tijd met zoveel mooie momenten komt eraan. Herinneringen die je voor altijd wilt bewaren. Maar vindt met een baby in huis maar eens tijd om mooie foto’s te maken.

Hoe fijn zou het zijn als er iemand bij jullie thuis kwam die jullie verhaal kent en jullie bijzondere momenten met jullie baby fotografeert. Niet geposeerd, maar gewoon zoals het is. Met een prachtige kleurrijke serie foto’s in een album als resultaat. Zodat jullie altijd terug kunnen naar deze mooie tijd.


NEWBORNFOTOGRAAF INGE

Dit ben ik, Inge! Samen met Michiel en onze dochter Daantje (2020) woon ik in Rosmalen. Ik houd enorm van kleur, gezelligheid, lekker lachen, knuffelen, connectie en oprechte emoties. Dat zie je ook terug in mijn foto’s.

Sinds de geboorte van Daantje realiseer ik me nog meer hoe waardevol foto’s zijn. Ik heb de hele wereld over gereisd, een mooie studententijd gehad en vier jaar in Spanje gewoond. Die tijd had ik niet willen missen. Maar nu kan ik me geen leven meer voorstellen zonder Daantje. Dat gevoel, die verbinding en liefde, leg ik graag vast in mijn foto’s. Zo tof dat ik dat ook voor andere ouders mag doen.

Lees meer over mij

 • Wat een fantastische reportage! Echt prachtig, zo mooi! Ik had van tevoren gehoopt op zulke foto's, maar als je ze dan op je scherm ziet, word je daar echt intens gelukkig van. Ben echt heel blij dat we dit gedaan hebben en in het bijzonder dat we jou gekozen hebben. Jouw foto's stralen een bepaalde zachtheid uit die ik echt heel erg mooi vind. Je hebt topwerk afgeleverd, dankjewel!
  Tessa uit De Meern
  Tessa uit De Meern

HOE GAAT EEN NEWBORNSHOOT?

Bij een newbornshoot fotografeer ik bij jullie thuis wat jullie normaal ook zouden doen met jullie baby. Niet poseren, niet alles vijf keer opnieuw doen voor de foto en geen strikjes en bloempotten. Ik kom naar jullie thuis en fotografeer zoals het is. Lekker badderen, eten, knuffelen, slapen en voeden. Weinig geposeerde foto’s maar echte momenten. Want dat zijn de momenten die jullie verhaal vertellen en dus zorgen voor mooie, spontane, liefdevolle foto’s.

Het beste moment is tussen 2 en 4 weken na de geboorte. Dan zijn jullie wat meer aan elkaar gewend, maar is jullie baby nog wel heel klein. Samen kiezen we het beste moment. Het mooist is als het hele gezin compleet is. Als er oudere broertjes en zusjes zijn betrek ik die graag bij de shoot. Want zij zijn natuurlijk ook belangrijk.

Newbornshoot Nijmegen - Familiefotograaf Inge van den Broek - ouders lachen naar baby

Mijn werkwijze


1. VOORAF Om jullie verhaal goed te kunnen vertellen hebben we altijd persoonlijk contact. Door jullie beter te leren kennen weet ik wat belangrijk voor jullie is en kan ik jullie tips geven voor de beste foto’s.

2. DE REPORTAGE Dan kom ik foto’s maken. Ik loop een stukje met jullie verhaal mee en leg vast wat ik zie: jullie verbinding en liefde. Het beste moment is tussen 2 en 4 weken na de geboorte. Dan zijn jullie wat meer aan elkaar gewend, maar is jullie baby nog wel heel klein.

3. NA DE SHOOT ontvangen jullie binnen een week een preview en binnen vier weken jullie persoonlijke galerij met een mooie verzameling foto’s. Jullie kiezen de foto’s die jullie het allermooist vinden.


 • Het cliché is zo waar, de eerste tijd gaat snel en komt niet meer terug. Dan is het zo waardevol om dat in je eigen omgeving vast te laten leggen op een rustige, ontspannen manier. Inge maakt de foto's uit een andere hoek dan je zelf zou doen en het is helemaal leuk dat je er allemaal opstaat. Super mooi en waardevol om te hebben!
  Marieke & Jos uit Rosmalen
  Marieke & Jos uit Rosmalen

Waarom een shoot met je baby?

Het zijn de herinneringen aan jullie dagelijkse leven die later het meest dierbaar en betekenisvol zijn. In de komende jaren kunnen jullie terugkijken hoe het licht de woonkamer vulde terwijl jullie zoon met zijn favoriete speelgoed speelt en jullie dochter heerlijk in slaap valt in de armen van haar papa. Juist dát zijn de kleine momenten die het leven mooi maken, maar die we ook weer zo snel vergeten. Hoe mooi is het als je die voor altijd kunt vastleggen!

WAT KRIJG JE ALS JE EEN NEWBORNSHOOT BOEKT?

✓ Persoonlijk betrokken fotograaf Inge met 100% aandacht voor jullie

✓ Een fijne fotoreportage bij jullie thuis zonder ongemakkelijk poseren

✓ Zelf foto’s kiezen die jullie het allermooist vinden op jullie persoonlijke pagina

✓ Sprekende, liefdevolle foto’s die het verhaal van jullie gezin vertellen

✓ Een handgemaakt album vol waardevolle herinneringen voor nu en voor later

Jullie favoriete foto's in een prachtig luxe album


Pfffffff..hoe leuk is een album, maar hoeveel tijd kost het om een album te maken en te bestellen. Dat klusje blijft vaak liggen. Daarom zit er bij elk newbornpakket naast een aantal digitale bestanden zit ook een luxe album inbegrepen. Door mij digitaal ontworpen met jullie favoriete foto’s en in Griekenland met de hand gemaakt. Haarscherpe afdrukken op dik flat lay pagina’s en een linnen kaft in jullie favoriete kleur. Zo kunnen jullie gemakkelijk door de herinneringen aan deze unieke tijd bladeren.

 • Eén van de mooiste momenten in ons leven was de geboorte van onze zoon. We wilden heel graag mooie foto’s van hem nadat hij pas geboren was als herinnering aan deze bijzondere tijd. Nadat Inge onze bruiloft fantastisch had vastgelegd was voor ons de keuze dan ook heel eenvoudig om haar weer te vragen. Toen onze zoon 2 weken was kwam ze bij ons thuis om in alle rust de dagelijkse momentjes vast te leggen. Inge was heel lief en doordat ze zo kalm te werk gaat merkte onze baby helemaal niet dat hij werd gefotografeerd. Ze ziet daarnaast allerlei leuke details, die wij alweer over het hoofd hadden gezien. Het mooiste vind ik nog steeds dat het Inge zo goed lukt om de emoties te vangen in haar foto’s. Wij vinden Inge echt super professioneel en wij kunnen haar alleen maar aanraden.
  Vera & Michiel - Rotterdam
  Vera & Michiel - Rotterdam

Newbornshoot

€425

✓ newbornshoot bij jullie thuis van 2 uur

✓ enthousiaste familiefotograaf Inge

✓ 4 uur zorgvuldige selectie en bewerking van jullie foto’s

✓ jullie persoonlijke fotogalerij met wachtwoord met minstens 60 foto’s

✓ 15 foto’s van jullie keuze uit de galerij in hoge resolutie

✓ handgemaakt album 15×15 cm met 10 pagina’s met jullie mooiste foto’s

✓ reiskosten binnen Den Bosch en Rosmalen – daarna €0,39 per km vanaf 5247 VH

✓ extra foto’s bijbestellen mogelijk

Newbornshoot plus

€550

✓ newbornshoot bij jullie thuis van 2 uur

✓ enthousiaste familiefotograaf Inge

✓ 4 uur zorgvuldige selectie en bewerking van jullie foto’s

✓ jullie persoonlijke fotogalerij met wachtwoord met minstens 60 foto’s

✓ alle foto’s uit de galerij in hoge resolutie

✓ handgemaakt album 20×20 cm met 20 pagina’s met jullie mooiste foto’s

✓ slideshow met muziek met mijn favoriete foto’s

✓ reiskosten binnen Den Bosch en Rosmalen – daarna €0,39 per km vanaf 5247 VH

Jaarabonnement

€1497

✓ 4 shoots van 2 uur tijdens het eerste jaar van jullie baby

✓ enthousiaste familiefotograaf Inge

✓ 4 uur zorgvuldige selectie en bewerking van jullie foto’s

✓ jullie persoonlijke fotogalerij met wachtwoord met minstens 240 foto’s

✓ 60 foto’s uit de galerij in hoge resolutie

✓ handgemaakt album 20×20 cm met 30 pagina’s vol met jullie mooiste foto’s

✓ slideshow met muziek met mijn favoriete foto’s

✓ reiskosten binnen Den Bosch en Rosmalen – daarna €0,39 per km vanaf 5247 VH

✓ extra foto’s bijbestellen mogelijk


Newbornshoot Rosmalen - newbornfotograaf Inge van den Broek

Oh wow Inge, wat onwijs mooi! Zijn we heel erg blij mee..! Wij vonden het heel bijzonder om jou een ochtend over de vloer te hebben en zijn ontzettend blij met deze mooie foto’s. Heel erg bedankt voor alles. We gaan ze gauw trots aan iedereen laten zien!

Wil je een newbornshoot boeken, wil je meer informatie of heb je een vraag?