Trouwalbum

Een trouwalbum van jullie huwelijk is een mooi, tastbaar eindproduct om keer op keer weer na te genieten van het verhaal van jullie dag. Samen, met jullie dierbaren en met volgende generaties. Voor mij is een album een must. Daarom krijgen jullie van mij altijd een trouwalbum van 15 x 15 cm met linnen omslag en 12 pagina’s.

Uniek, luxe trouwalbum

Jullie kunnen dit album ook upgraden naar een handgemaakt, luxe trouwalbum van 30×30 cm met mooie, dikke, platliggende pagina’s. Jullie mogen hiervoor zelf jullie favoriete foto’s aangeven in de online galerij. Met heel veel zorg en liefde ontwerp ik met die foto’s een stijlvol album. Als het ontwerp af is krijgen jullie die online toegestuurd en mogen jullie desgewenst nog wijzigingen aanbrengen. Extra pagina’s kosten €10,- per pagina. Als jullie helemaal blij zijn met het ontwerp gaat jullie album naar de drukker. De levertijd is dan ongeveer zes weken.

Upgrade luxe album: €395,-

Inclusief:

15 spreads (30 pagina’s)
linnen omslag
jullie namen en datum op de voorkant

Extra pagina’s, foto op de voorkant, bewaardoos, groter formaat of andere omslagmateriaal mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Luxe trouwalbum met foto en embossing op de omslag gemaakt door trouwfotograaf Inge van den Broek
Trouwalbums - trouwfotograaf Den Bosch - Inge van den Broek Fotografie
Trouwalbum met mooie dikke pagina's dat open staat

Ouderalbums

Het is mogelijk om een kleinere, identieke versie te bestellen van jullie album. Leuk als cadeautje voor jullie ouders of handig als albumpje om gemakkelijk mee te nemen. Zo kunnen jullie het verhaal van jullie dag gemakkelijk delen met jullie geliefden.

Per stuk: €195,-
Per twee: €295,-