Trouwalbum

Een album van jullie huwelijk is een mooi, tastbaar eindproduct om keer op keer weer na te genieten van het verhaal van jullie dag. Samen, met jullie dierbaren en met volgende generaties. Voor mij is een album een must. Daarom krijgen jullie van mij altijd een trouwalbum van 15 x 15 cm met linnen omslag en 6 spreads cadeau (12 pagina’s) vanaf 6 uur fotografie. Dit album bevat ongeveer 10 – 15 foto’s, die ik voor jullie uitkies.

Uniek, luxe trouwalbum

Jullie kunnen dit album ook upgraden naar een handgemaakt, luxe trouwalbum van 30×30 cm met mooie, dikke, platliggende pagina’s. Jullie mogen hiervoor zelf jullie favoriete foto’s aangeven in de online galerij. Met heel veel zorg en liefde ontwerp ik met die foto’s een stijlvol album. Als het ontwerp af is krijgen jullie die online toegestuurd en mogen jullie desgewenst nog wijzigingen aanbrengen. Extra spreads (twee pagina’s) kosten €20,-. Als jullie helemaal blij zijn met het ontwerp gaat jullie album naar de drukker. De levertijd is dan ongeveer zes weken. Bij de pakketten van 10 en 12 uur zit dit luxe album al inbegrepen, extra voordelig!

 

Upgrade luxe album: €395,-

Inclusief:

15 spreads (30 pagina’s)
linnen omslag
jullie namen en datum op de voorkant

Extra pagina’s, foto op de voorkant, bewaardoos, groter formaat of andere omslagmateriaal mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Ouderalbums

Het is mogelijk om een kleinere, identieke versie te bestellen van jullie album. Leuk als cadeautje voor jullie ouders of handig als albumpje om gemakkelijk mee te nemen. Zo kunnen jullie het verhaal van jullie dag gemakkelijk delen met jullie geliefden.
Per stuk: €125,-
Per twee: €225,-