Trouwfotograaf Den Bosch

Jullie bruiloft in 's-Hertogenbosch

Als trouwfotograaf uit Den Bosch snap ik helemaal als jullie in Den Bosch gaan trouwen! Wat een mooie fijne stad met veel fijne trouwlocaties en toffe plekjes voor trouwreportages. Ik vind het heerlijk om te dwalen door de stad..oude gebouwen, groen, water..je hebt er alles om prachtige trouwfoto’s te maken. 

Ik houd van spontane ongedwongen foto’s, niet stijf geposeerd, maar echt zoals jullie zijn. Dankzij mijn jarenlange ervaring als trouwfotograaf in Den Bosch, maar ook daarbuiten weet ik hoe ik jullie dag in beelden kan vangen, spontaan en ongedwongen. 

Trouwfotograaf Den Bosch - bruidspaar tussen de bloemen voor de Sint Jans kathedraal in Den Bosch

Mijn werkwijze als trouwfotograaf in Den Bosch

Bruidsfotografie is het enige tastbare dat overblijft na jullie bruiloft. Een dag die voorbij vliegt! Ik doe de hele dag gezellig met jullie en jullie gasten mee. Zo val ik niet op en kan ik de mooiste spontane foto’s maken. En als we trouwfoto’s van jullie samen gaan maken neem ik jullie mee naar mijn favoriete plekken in Den Bosch. Ik geef jullie kleine opdrachtjes zodat ook dat geen suffe portretten worden maar echt zoals jullie zijn. 


Trouwfotograaf Den Bosch

Spontane fotograaf - Trotse Mama -Verhalenverteller - Avontuurlijke reiziger

Hoi, ik ben Inge! Geboren in het centrum van Den Bosch, mijn mooie stad. Opgegroeid met de snoepjes van TumTum en een bezoek aan kerststal van de Sint Jan tijdens de kersttijd, kent Den Bosch weinig geheimen voor mij. 

Na een geweldig avontuur in Spanje, waar ik 4 jaar woonde, ben ik nu weer terug in Brabant. Samen met mijn vriend Michiel en dochters Daantje (2020) en Isa (2022) woon ik nu in Rosmalen. Gaan jullie trouwen in (de buurt van) Den Bosch? Superleuk, dat is voor mij een thuiswedstrijd! Ik weet heel veel leuke plekken om bijzondere trouwfoto’s te maken. 

Portret Familiefotograaf Inge van den Broek-4

Toffe trouwlocaties in Den Bosch

Omdat ik als trouwfotograaf al heel veel plekken van Den Bosch gezien heb deel ik hier graag wat van mijn favorieten plekken. Trouwen in het stadhuis is heel bijzonder. Wist je dat als je daar trouwt je letterlijk in een trouwbootje kunt stappen en je kunt laten afzetten voor bij het stadhuis voor de ceremonie? De Bossche Binnendieze loopt namelijk onder het stadhuis door. 

Ook het Noord-Brabantsmuseum en de Sint-Jan zijn natuurlijk gave authentieke plekken om te trouwen. Voor een feestje zou je kunnen denken aan de Orangerie of als je van een wat intiemere setting houdt zijn het Mariapaviljoen of een uitstapje maken naar Vught bij de IJzeren Man. En hou je van industriele foto’s? Dan zou ik eens een kijkje nemen bij de Tramkade.

Trouwfotograaf Den Bosch - bruidspaar op bankje tussen de bloemen in oud straatje in Den Bosch

- Wat bruidsparen over mij als trouwfotograaf zeggen -

Lieve woorden van bruidsparen die trouwden in Den Bosch

Mijn favoriete foto's
gemaakt in Den Bosch

Dit zijn de foto’s waar ik heel blij van word en voor mij typisch Den Bosch zijn

Meer weten?

Ontvang gratis mijn brochure met de complete informatie over mijn bruidsfotografie.

Hierin vind je meer over mijn werkwijze, stijl en tarieven. Natuurlijk deel ik ook graag superhandige tips voor jullie grote dag.

Zijn we een match? Dan maak ik heel graag vrijblijvend kennis met jullie.

- Benieuwd naar meer van mij en mijn werk? -

Deze bruidsparen gingen jullie voor in Den Bosch

Toffe trouwlocaties in Den Bosch en omgeving - zoals de Sint Jans kathedraal

Toffe trouwlocaties in Den Bosch en omgeving

De afgelopen jaren ben ik op heel veel trouwlocaties geweest om bruiloften te fotograferen. Ik vind ...
Lees meer
Bruiloft Kasteel Maurick Vught | Inge van den Broek Fotografie

Warme zomerbruiloft Kasteel Maurick-Vught

Een bijna gesmolten bruidstaart, mussen die van het dak vielen en zweetdruppels op onze voorhoofden. Bruidspaar ...
Lees meer
Inge van den Broek Trouwfotograaf | Bruiloft Den Bosch Nuland Vinkel

Zonnige bruiloft Stadhuis Den Bosch, Vinkel-Nuland

Een felblauwe lucht met mooie schapenwolken, een heel relaxt bruidspaar, een prachtige bruid en een even ...
Lees meer
Scroll naar boven