Trouwfotograaf Den Bosch

Yesss, jullie gaan trouwen! Samen met jullie liefste mensen gaan jullie het leven en de liefde vieren, superleuk! Jullie houden van samen lol maken, kleine geluksmomenten en connectie. En dat willen jullie ook graag terug zien op jullie trouwfoto’s: het verhaal van jullie bruiloft in kleurrijke, sprekende foto’s.

Zou het niet fijn zijn als jullie dag wordt vastgelegd door een betrokken trouwfotograaf? Iemand die jullie verhaal kent, die weet wat belangrijk voor jullie is en meedenkt. Die creatieve trouwfoto’s maakt vol echte momenten, liefde en emoties. Met jullie als stralend middelpunt. Niet geposeerd, maar ongedwongen en spontaan, genietend van elkaar en de mensen die jullie lief zijn.

Want echte liefde, veel lol én een betrokken trouwfotograaf, zijn volgens mij dé ingrediënten van de mooiste trouwfoto’s.

Bruiloft Green Village Nieuwegein - Utrecht - Inge van den Broek trouwfotografie
 • Onze keuze viel op Inge, omdat we geen stijve gemaakte foto's wilden, maar spontane en ongedwongen foto's. De klik en de informele sfeer voelden we meteen in het eerste contact met haar. Op de dag zelf was Inge nagenoeg onzichtbaar en ze heeft werkelijk prachtige foto's genomen. Onze gasten waren ook enorm enthousiast over Inge. Wat een leuk spontaan persoon ze was en hoe ze onzichtbaar foto's maakte. Het album was werkelijk fantastisch. Ook onze naasten waren allen zeer positief over de prachtige foto's. Ze doet meer dan haar werk; voert haar passie uit. Een onvergetelijke dag en door Inge onvergetelijke tastbare herinneringen!
  Sylvie & Johan uit Den Bosch
  Sylvie & Johan uit Den Bosch

Trouwfotograaf Inge op jullie bruiloft

Dit ben ik, Inge! De liefde van mijn leven Michiel ontmoette ik heel modern via Tinder 🙂 Nu wonen we samen met onze dochter Daantje (2020) in Rosmalen. Ik houd enorm van kleur, gezelligheid en lekker eten. Niet voor niets woonde ik van 2012 tot 2016 in het mooie Sevilla. Ook geniet ik van in de natuur zijn, verbinding zoeken met mensen en oprechte emoties delen. Dat zie je terug in mijn foto’s.

Hoe werk ik als trouwfotograaf?

Ik beleef jullie dag graag met jullie mee. Onopvallend, maar met een flinke dosis humor en enthousiasme, beweeg ik me tussen jullie en jullie gasten door. Daardoor kan ik als trouwfotograaf heel dichtbij komen en die echte momenten fotograferen die jullie dag zo bijzonder maken. De traan van je beste vriendin of het bruidsmeisje dat van de taart snoept, daar word ik blij van.

Ongeposeerde, spontane trouwfoto’s

Door kleine, grappige opdrachtjes zorg ik dat ook de portretfoto’s van jullie samen niet stijf geposeerd en ongemakkelijk worden. Samen maken we lol en dat zorgt voor trouwfoto’s waar jullie iedere keer opnieuw weer van kunnen genieten.

Lees meer over mij


 • Wat een topper ben je toch! We zijn zó blij met de foto's van onze bruiloft. En het was echt een uitdaging voor je met bijna 37 graden, maar dat is helemaal niet te zien op de foto's al weten wij natuurlijk hoeveel energie het kost om überhaupt maar een voet vooruit te zetten met zulke temperaturen. Maar echt, je was top in de voorbespreking al, wist precies wat we zochten, ging mee met beoordelen van de fotolocatie en gaf goede instructies op de dag zelf. En heel veel belangrijke momenten van ons heb ik jou weer niet eens gezien, echt een professional! Nogmaals bedankt!
  Vera & Michiel uit Rotterdam
  Vera & Michiel uit Rotterdam
Wat kun je verwachten als je mij boekt?

Wat maakt mij uniek als trouwfotograaf?


1. PERSOONLIJK CONTACT

Ik vind het heel leuk en belangrijk om jullie verhaal te kennen, want als trouwfotograaf ben ik heel veel bij jullie op jullie bruiloft. Dat begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek, maar ook in de aanloop naar jullie bruiloft vind ik het leuk om contact te houden. Zo leren we elkaar beter kennen en zo weet ik op jullie dag wie en wat belangrijk voor jullie is.

2. MIJN ERVARING ALS TROUWFOTOGRAAF

Als trouwfotograaf heb ik inmiddels bijna 100 bruidsparen gefotografeerd. Mijn ervaring en tips deel ik graag met jullie. Tijdens ons kennismakingsgesprek, maar ook nadat jullie me geboekt hebben mogen jullie altijd appen, bellen of mailen met vragen.

3. FLEXIBELE, BETROKKEN EN ENTHOUSIASTE TROUWFOTOGRAAF

Om de spontane momenten te vangen weet ik wanneer ik op de achtergrond moet blijven. Door mijn betrokkenheid, oprechte interesse en enthousiasme stel ik mensen gemakkelijk mensen op hun gemak en ga ik moeiteloos op in een groep. Ik kijk, luister en klets, lach, dans, huil met jullie mee. Zo val ik niet op en kan ik die mooie spontane momenten vastleggen.

4. MOOIE FOTO’S ZONDER STIJF TE POSEREN

Aii, dat poseren tijdens de fotoshoot is vaak een dingetje voor veel bruidsparen. Ik zorg dat dat juist een leuk moment wordt. Een moment van jullie samen. Door kleine, grappige en mooie opdrachtjes te geven gaan ook die foto’s spontaan worden.

5. OOG VOOR JULLIE VERHAAL

Ik kijk niet alleen naar jullie, maar ook naar wat nog meer voor jullie belangrijk is: de mensen om jullie heen, de details, de omgeving. Want ook dat maakt jullie verhaal en is heel waardevol om later terug te zien.

6. 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE OP JULLIE ALBUM

Het album is het eindresultaat van jullie dag. Daarmee kunnen jullie de rest van jullie leven nagenieten. Daarom moet dat echt perfect zijn. Jullie mogen zelf de foto’s kiezen en ik ontwerp het helemaal naar jullie wens. Het wordt niet eerder gedrukt voordat jullie 100% tevreden zijn.

Ja, wij plannen graag een kennismakingsgesprek!


Oprechte emotie, dikke lol, betekenisvolle details en echte connectie

Dit zijn foto's waar ik heel blij van word

Wie beter dan 'mijn' bruidsparen kunnen vertellen over mij en mijn werk als trouwfotograaf:)

Bruidsparen aan het woord over trouwfotograaf Inge

 • Inge heeft onze dag vastgelegd zoals we hem beleefd hebben, relaxed en bijzonder mooi. Ze heeft oog voor detail en pakt ook de momenten mee die wij hebben gemist, als bruidspaar zijnde. Inge bedankt!
  Cindy & Rogier uit Udenhout
  Cindy & Rogier uit Udenhout
 • Inge is een fantastische fotografe die zelfs op een regenachtig moment prachtige foto's weet te maken. Ze is creatief, spontaan en je voelt je helemaal op je gemak. Tijdens de dag zelf heb je bijna niet door dat ze foto's maakt. Ze mengt zich onder de gasten en weet veel spontane momenten vast te leggen. Kortom, wij raden Inge van den Broek echt aan als fotografe op je bruiloft!
  Daniëlle & Peter uit Vlijmen
  Daniëlle & Peter uit Vlijmen
 • Wij hebben Inge als een unieke, bekwame en spontane fotografe leren kennen, met oog voor details en ook prachtige foto's afgeleverd
  Ada & Tijmen uit Tuil
  Ada & Tijmen uit Tuil
 • Inge heeft een prachtige reportage gemaakt van onze trouwdag! Superfijn in de omgang, flexibel en een scherp oog voor detail. Wij kunnen Inge aan iedereen aanbevelen!
  Sjoerd & Lieke uit Eindhoven
  Sjoerd & Lieke uit Eindhoven
 • Wat een topper ben je toch! We zijn zó blij met de foto's van onze bruiloft. En het was echt een uitdaging voor je met bijna 37 graden, maar dat is helemaal niet te zien op de foto's al weten wij natuurlijk hoeveel energie het kost om überhaupt maar een voet vooruit te zetten met zulke temperaturen. Maar echt, je was top in de voorbespreking al, wist precies wat we zochten, ging mee met beoordelen van de fotolocatie en gaf goede instructies op de dag zelf. En heel veel belangrijke momenten van ons heb ik jou weer niet eens gezien, echt een professional! Nogmaals bedankt!
  Vera & Michiel uit Rotterdam
  Vera & Michiel uit Rotterdam
 • Inge heeft onze bruiloft gefotografeerd. Eigenlijk verliep dit al heel prettig vanaf het allereerste gesprek en hadden wij al het vertrouwen dat alles goed zou komen als het aankwam op de fotografie. Dit is super fijn tijdens voorbereidingen voor een bruiloft want hierdoor kan je dit aspect al helemaal los laten. Op de dag zelf hebben we haar als een zeer prettige fotograaf ervaren. Assertief, sociaal, vriendelijk. Al met al een fijne ervaring.
  Ismail & Michelle uit Den Bosch
  Ismail & Michelle uit Den Bosch
 • Inge van den broek hebben wij ervaren als een geweldige fotograaf. Ze legt de mooiste momenten op een prachtige manier vast. Maar naast haar creativiteit is ze ook een heel fijn persoon om erbij te hebben. Ze past zich aan aan de groep mensen. Op persoonlijke momenten zie je ze niet en maakt ze de mooie foto's. Tijdens de feestavond beweegt ze zich mee in de groep. Maakt leuk contact en daardoor krijg je geweldige foto's (niet geposeerd) Jos en ik hebben Inge als een fijn warm mens ervaren met ontzettend veel creativiteit! Eén toppertje!
  Jos & Nadschja uit Valburg
  Jos & Nadschja uit Valburg
 • Inge is een zeer professionele fotografe, ze luistert goed naar je wensen en voorkeuren en geeft waar nodig praktische tips. Waar we begrijpen dat mensen het soms als vervelend ervaren dat er steeds foto's gemaakt worden heb je hierbij Inge geen last van door haar ervaring neemt zij dit met een natuurlijke touch helemaal weg en kun je helemaal jezelf zijn. Ze werkt met een grote lach en dat werkt! Kortom ben je op zoek naar een spontane fotografe die uiterst professioneel te werk gaat ben je bij Inge van den Broek Fotografie zeker aan het juiste adres!
  Claudia & Derek uit Den Bosch
  Claudia & Derek uit Den Bosch
 • In de voorbereiding nam Inge onze wensen erg serieus! Ze deed er alles aan om onze wensen goed te begrijpen. En buiten de schitterende foto's die helemaal naar wens zijn is Inge ook nog eens een fantastisch en fijn mens om bij je bruiloft te hebben. Dit kregen we ook van al onze gasten te horen. Achteraf veraste ze ons steeds met voorproefjes van de foto's waardoor we de dag steeds weer opnieuw beleefde. 
  Niels & Tamara uit Breda
  Niels & Tamara uit Breda
 • Het leven hangt van ogenschijnlijke toevalligheden aan elkaar, althans zo lijkt het. Ook toevallig stuitten wij op Inge toen wij een fotograaf zochten voor onze bruiloft. We hebben een avondje gepraat en er was een klik. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en buiten de traditionele fotoshoot na het ja-woord heb ik haar eigenlijk niet meer gezien, wat aangeeft hoe onopvallend zij haar werk doet. Vandaag vast een paar foto's gezien, vooruitlopend op het album, en ze zijn werkelijk prachtig. En buiten dat, Inge is gewoon een heel prettig mens!!
  Astrid & Willem uit Tiel
  Astrid & Willem uit Tiel
 • Inge heeft onze dag zo vast weten te leggen dat we bij het kijken naar de foto’s elke keer weer de dag opnieuw beleven! Dir was precies wat we hoopten en zijn ontzettend blij met onze mooie foto’s. De eerste afspraak was bij ons thuis en er was gelijk een klik. Zo ook op onze grote dag, het was gezellig en ontspannen. Wij zijn bij met onze keus voor Inge en zouden het iedereen aanraden 
  Anne & Bas uit Den Bosch
  Anne & Bas uit Den Bosch
 • Inge is een zeer goede en enthousiaste fotograaf. Ze was steeds op de juiste plekken aanwezig, zonder dat je het zelf door had. Hele spontane foto's zijn hierdoor gemaakt. Ze is erg enthousiast en weet je ook enthousiast te maken door vele complimentjes tussendoor te geven. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze dag helemaal is vastgelegd zoals deze verlopen is, ook alle gasten staan op de foto. Inge staat ook open voor eigen ideeen en heeft zelf veel leuke voorstellen. Wij raden Inge echt aan als fotograaf voor uw bruiloft.
  Monique & Louis uit Salamanca
  Monique & Louis uit Salamanca
Altijd inclusief foto's, een album én een stralende lach

Prijs trouwfotograaf Inge op jullie bruiloft

Destination wedding Frankrijk - bruidsfotograaf Inge van den Broek - bruidspaar loopt naar kasteel
✔ 6 uur trouwfotografie

✔ minstens 250 digitale foto’s in hoge resolutie

✔ professionele selectie en nabewerking

✔ online preview binnen een week (jullie zijn vast heel benieuwd!)

✔ online fotogalerij met wachtwoord die jullie ook kunnen delen met vrienden en familie

✔ een prachtig mini-verrassingsalbum

✔ persoonlijk kennismakingsgesprek

✔ reiskosten binnen Nederland

€1495,- 

Extra uren per 2 uur: €300,-
Upgrade luxe trouwalbum vanaf €350,-


Ik ga graag mee!

ZOEKEN JULLIE EEN TROUWFOTOGRAAF VOOR JULLIE DESTINATION WEDDING?

Gaan jullie in het buitenland trouwen? Gaaf, ik ga graag mee als jullie trouwfotograaf! Ik kom regelmatig voor fotoreportages in het buitenland. Zo fotografeerde ik al bruidsparen in Spanje, Frankrijk en Italië. Ik heb lang in Spanje gewoond en spreek vloeiend Spaans en Engels, kan soms best handig zijn :). Laat me jullie plannen weten en we bespreken de mogelijkheden.
Bruidegom kust bruid op haar voorhoofd. Ze staan op een prachtige lange, vlakke trap die leidt naar het kasteel. Bruid en bruidegom houden elkaars handen vast - - trouwfotografie door trouwfotograaf Inge van den Broek

 • Het leven hangt van ogenschijnlijke toevalligheden aan elkaar, althans zo lijkt het. Ook toevallig stuitten wij op Inge toen wij een fotograaf zochten voor onze bruiloft. We hebben een avondje gepraat en er was een klik. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en buiten de traditionele fotoshoot na het ja-woord heb ik haar eigenlijk niet meer gezien, wat aangeeft hoe onopvallend zij haar werk doet. Vandaag vast een paar foto's gezien, vooruitlopend op het album, en ze zijn werkelijk prachtig. En buiten dat, Inge is gewoon een heel prettig mens!!
  Astrid & Willem uit Tiel
  Astrid & Willem uit Tiel

Wil je meer van mijn trouwfoto’s zien? Bekijk dan de blogs hieronder

Handgemaakte luxe trouwalbum vol met jullie herinneringen


Zo zonde als die prachtige momenten alleen op de computer blijven staan. Daarom maak ik heel graag een luxe album voor jullie. Een album is een soort tijdscapsule die je uit de kast kunt halen om terug te gaan naar jullie bijzondere dag. Ik zoek samen met jullie jullie meest waardevolle foto’s uit en ontwerp jullie album. Helemaal handgemaakt, echt maatwerk met van die mooie, dikke platliggende pagina’s. Zodat jullie steeds opnieuw weer kunnen genieten van jullie speciale dag.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als jullie ook blij worden van spontane foto’s waar de liefde vanaf spat, dan nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek in Rosmalen. Ik denk mee over de fotografie op jullie bruiloft. En minstens even belangrijk vind ik het om elkaar een beetje te leren kennen. Ik ben jullie hele trouwdag dichtbij jullie, dus het is fijn als het van beide kanten goed voelt. Zonder klik geen mooie foto’s ;).

“Dat Inge prachtige foto’s kon maken, had ze laten zien. Maar de manier waaróp, is iets waarin Inge zich onderscheidt. Ze is er wel, maar je vergeet ook dat ze er is. Terwijl wij genoten van de dag van ons leven, maakte zij zonder dat we het doorhadden, de prachtigste foto’s!”

Ja, wij plannen graag een kennismakingsgesprek!